בשוונג של הפיתה
Well-known member
גבר, ברור שבדקתי, יעני כשאני חרמן אני הולך למקווהבדקת?
גבר, ברור שבדקתי, יעני כשאני חרמן אני הולך למקווהבדקת?
לך ללמוד תורה עדיףגבר, ברור שבדקתי, יעני כשאני חרמן אני הולך למקווה
גבר, אבל אתה יודע שהחרדים לא לומדים תורה, יעני הם לומדים רק אתה הפרשנות וזה מגוחך כשהם לא מכירים את המקורלך ללמוד תורה עדיף
חומש עם רש"י הם כבר לומדים בגיל 3גבר, אבל אתה יודע שהחרדים לא לומדים תורה, יעני הם לומדים רק אתה הפרשנות וזה מגוחך כשהם לא מכירים את המקור
גבר, בגיל 3 לא קולטים כלום, ואחרי שעשו וי בגיל פקק הם פטורים, יעני לומדים ריבי אמר וריבי אמר ולא יודעים בכלל את הבסיס של ריבי וריבי (שגם בעצמם לא יודעים)חומש עם רש"י הם כבר לומדים בגיל 3
כשאתם עוד משחקים בבובות
הם לומדים חומש עד גיל 6גבר, בגיל 3 לא קולטים כלום, ואחרי שעשו וי בגיל פקק הם פטורים, יעני לומדים ריבי אמר וריבי אמר ולא יודעים בכלל את הבסיס של ריבי וריבי (שגם בעצמם לא יודעים)
גבר, הבינה רק מתחילה להתפתח מגיל 13 והלאה, יעני עושים כדי לצאת ידיי חובההם לומדים חומש עד גיל 6
באיזה גיל למדת קרוא וכתוב?גבר, הבינה רק מתחילה להתפתח מגיל 13 והלאה, יעני עושים כדי לצאת ידיי חובה
גבר, אתה מדבר על לימוד/הבנה (גם אנשטיין לא היה שם בגיל 3-6) לכן אתה מדבר הכרת אותיות בלי עולם תוכן, יעני החרדי אחרי גיל 6 פטור מהתורה אז איזה מין יהודי זה ? הוא הופך לעובד אלילים מהר מאוד וחושב שאני ואתה זה האלוהים שצריך להאכיל אותו ולרפא אותובאיזה גיל למדת קרוא וכתוב?
מה שלומדים בגיל 6 נחרט לכל החייםגבר, אתה מדבר על לימוד/הבנה ולא על הכרת אותיות בלי עולם תוכן, יעני החרדי אחרי גיל 6 פטור מהתורה אז איזה מין יהודי זה ? הוא הופך לעובד אלילים מהר מאוד וחושב שאני ואתה זה האלוהים שצריך להאכיל אותו ולרפא אותו
גבר, תפסיק להמציא תירוצים וססמאות, יעני חייבים ניקוי אורוות !מה שלומדים בגיל 6 נחרט לכל החיים
יעני לא שוכחים.
מה האורווה? מי הסוסים? מה הלכלוך?גבר, תפסיק להמציא תירוצים וססמאות, יעני חייבים ניקוי אורוות !
גבר, אין לי שום כוונה להעשיר אותך, יעני יש תובנות שודאי הגעת אליהם - תסמוך על עצמך. יעני אם אתה מתפרנס תתפרנס לא שופט אותךמה האורווה? מי הסוסים? מה הלכלוך?
עשית אותי סוס?גבר, אין לי שום כוונה להעשיר אותך, יעני יש תובנות שודאי הגעת אליהם - תסמוך על עצמך. יעני אם אתה מתפרנס תתפרנס לא שופט אותך
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.