שליחת דואר רשום לארה"ב וזמני הגעה

trilliane

Well-known member
מנהל
עדכון: הלילה קיבלתי אות חיים ראשון מ-USPS: החבילה בניו יורק!

נשלחה מישראל ב-1/12, רק 12 ימים כדי להיקלט בנמל הבית בארה"ב...
הם שוברים שיאים שליליים של עצמם.

trilliane

Well-known member
מנהל
אכן מעודד קמעה, אם כי בתחילת השנה לקח להם שבוע להעביר חבילה

את ההדסון ואז עוד שבוע להביא אותה לפנסילבניה (מדינה שכנה לניו יורק, כן?) בדרך שלחו אותה לממפיס (טנסי), משום מה...
(ואז החזירו). בסוף, אחרי שלושה שבועות (בתוך ארה"ב!!!), כשכבר יצאה נשמתי ונקעה נפשי, היא הגיעה לסניף הדואר המיוחל ו... לא נודעו עקבותיה מאז ועד היום. היא לא נמסרה ליעדה וגם לא הוחזרה אליי.

anula

New member
המממממ...זה כבר פחות מעודד...

וזה עוד באקו פוסט המהולל??!!
מקווה שזה לא מה שיעלה בגורל החבילה שלי

מתחילה להתפלל כי כל השאר כבקר לא ייעזור כנראה

מעניין רק אם הבעיה היא בדואר אמריקאי או בדואר שלנו?
שאלה טובה

trilliane

Well-known member
מנהל
זה לא קשור לאקו פוסט... אם הם מאבדים חבילה, הם מאבדים אותה

ו-USPS מאבדים חבילות (כל דואר מאבד). קרה לי כבר פעמיים – בפעם ההיא (בחבילה שאני שלחתי מישראל לארה"ב) ופעם נוספת כשקניתי מוצר באיביי והוא נשלח בתוך ארה"ב. היה מעקב ואז פתאום נפסק ונעלם. חיכיתי שבוע, ומשלא התחדש פניתי למוכר. הוא בירר מול USPS והם הודו שהחבילה אבדה... לא היה לו מוצר חלופי לשלוח לי ונאלצתי לחפש אצל מוכר אחר (ושילמתי יותר
). זה היה מעצבן כי זה היה בדיוק מוצר אחרון שחיכיתי לו כדי שיספיקו להביא לי את זה לישראל והזמן דחק... ממש עיתוי רע.
&nbsp
אגב, כשאני שלחתי את החבילה אני גם התקשרתי לשירות הלקוחות של USPS. בהתחלה נפלתי על מישהי נחמדה, בהמשך נפלתי על טיפוס מגעיל ואטום שהודיע לי בשיא האדיבות שהמשלוח הזה הוא לא Priority, לא מבוטח (זה דווקא לא קשור אליהם, הרי ביטוח, אם יש, הוא ביני לבין דואר ישראל) ושהוא לא זכאי לבירור והנציגה הקודמת שפתחה את הבירור שלי טעתה... בקיצור, הוא הבהיר לי שמבחינתם "אקו פוסט" שווה כקליפת השום והם לא חייבים לי שום דבר. דואר ישראל כנראה חיים באיזשהו סרט שסופרים את "אקו פוסט", בפועל מבחינת USPS זה השירות הבסיסי ביותר וכנראה צריך להגיד תודה שלפחות יש מעקב מקוון.
&nbsp
במקרה שלך כתוב שהחבילה נשלחה לארה"ב ולכן לא סביר להניח שהבעיה בדואר ישראל. אצלנו אין כזה עומס בתקופה ששלחת, בעיקר לא בכיוון החוצה (יום הרווקים הסיני היה ב-11/11 אבל החבילות מסין הגיעו רק בתחילת דצמבר; יום שישי השחור וכל מבצעי ארה"ב וכו' היו אחרי ששלחת). אני מבינה ומכירה את הייאוש, אבל אין מה לעשות... בד"כ בסוף הכול מגיע, ואם לא יגיע, תקווי שמתישהו יחזור אלייך.
&nbsp
כאמור, החודש קיבלתי שתי חבילות מארה"ב שלאחת חיכיתי כשישה שבועות ולשנייה כמעט שמונה. זו פשוט תקופה קשה; צריך לגייס הרבה סבלנות ועצבים מברזל... ועדיף לא לשלוח ב-USPS, זו המסקנה שלי מכל העניין; לצערי לא הייתה לי אפשרות אחרת מבחינה תקציבית (פייפל פרסמו מבצע עם DHL אבל הוא התגלה כחרטא ואין עם מי לדבר).

anula

New member
כן! עצבים מברזל זה כנראה המרשם הנכון למצב

נצטרך להתאזר בהרבה סבלנות....
תודה רבה

אני אעדכן ( בע"ה )

anula

New member
החבילה שלי הגיעה למוכרת!!!

אתמול קיבלתי הודעה מהמוכרת!
מרגיש לי כאילו אריאלה ממפעל הפיס התקשרה אליי

trilliane

Well-known member
מנהל
אגב, ממש לא כיף לי, החבילה בדרך, עוד לא הגיעה לחנות

ולכן עוד לא קיבלתי זיכוי ובינתיים אני מפספסת את כל המבצעים השווים...
ועד שהיא תגיע ויהיה לי זיכוי לנצל לא בטוח שיישאר לי על מה (או שכל מה שאני רוצה יעלה הרבה יותר וזה סתם יהיה בזבוז). ממש עכשיו יש מבצע שמתאים לי כמו כפפה ליד, אבל אני לא רוצה לשלם עכשיו ואז להיתקע עם זיכוי לא מנוצל.

&nbsp
אני כועסת על עצמי שהתעכבתי בסוף עוד כמה ימים כי ניסיתי להשתמש במבצע שפייפל פרסמו עם DHL (ואז המשלוח הוא תוך שלושה ימים!) אבל התברר שהוא די חרטא והמידע בפרסום היה חלקי בלבד, וכשניסיתי לפנות ל-DHL או לפייפל הם פשוט זרקו אותי מאחד לשני ולא היה עם מי לדבר... פייפל מתחייבים לענות תוך 24 שעות, בפועל לקח להם שישה ימים לתת תשובה לא רלוונטית (ולזרוק אותי חזרה ל-DHL) ולתגובה שכתבתי להם הם כבר לא הגיבו כלל.
לו ידעתי שהמצב ב-USPS יהיה כזה זוועת עולם הייתי מנסה להתעקש יותר. %$#&*@!

trilliane

Well-known member
מנהל
נמסרה אתמול...
בסה"כ יכול היה להיות יותר גרוע

anula

New member
איך אומרים אצלנו? סוף טוב הכל טוב?!

העיקר שהחבילה הגיעה ותוכלי לקבל זיכוי סוף סוף...
חדשות מצויינות לשתינו

MegaMan4

New member
עכשיו גיליתי שחבילה ששלחתי ב-27.11 עדיין לא נסרקה

נראה שיש בעיה רצינית

למעלה