שליטה במחשבות

אני אשמח

כל מה שאתה צריך לעשות זה להבין שאנשים מן הסתם שאלו את עצמם את השאלות והגיעו לתשובות אחרות ממך, ויש מספיק אנשים אחרים שישאלו אותם את השאלות, הם לא ממש צריכים את העזרה שלך בשביל לחשוב. מה שבאמת הופך את השאלות וההרעות העוקצניות שלך ל... איך אמרת לא רלוונטיות?

Continuum

New member
חחח

אני אמור להניח שכל מי שאני מדבר איתו כבר חשב על כל מה שיש לי להגיד? אז מה בדיוק הטעם בפורום? (= והשאלות וההערות שלי לא עוקצניות.

kikona126

New member
שפי וcontilnuum שימו לב

הפורום הוא פורום "הסוד" אבל עדיין הוא פורום. סך הכל, למרות שהוא לא מסכים עם העקרונות של הסוד,שזה לגיטימי - סך הכל פורום הוא מקום פתוח לקיים דיונים, גם כשהם בנושא של בעד ונגד הוא מדבר בתרבותיות ומנמק את דבריו.

Continuum

New member
טוב נמחקו פה הודעות.

אבל לפני שהן נמחקו נדמה לי שהמנהל כתב פה שההודעות האחרות שלי כן לגיטימיות. מכך אני מבין שאני יכול להפסיק להגן על עצמי מולך. בוא פשוט נסכים לא להסכים וזהו. בינתיים אתה לא חייב להגיב לי או לקרוא הודעות שלי. (אני, מצידי, אגיב בפורום להודעות שלך כמו של כל אחד אחר, תעשה עם זה מה שאתה רוצה) שלום, ודרך צלחה אל האושר.

ברור שהן לגיטימיות

הן פשוט הורסות לאנשים אחרים, ואתה לא רואה את זה. אז תמשיך להגיב אם זה מה שאתה רוצה, זה הדבר היחיד שאתה משיג.

kikona126

New member
לא נמחקו פה הודעות

אני אשמח אם תשלח לי קישורים שקיבלת באי מייל (אם קבלת) של ההודעות שנוכל לשחזר אותן.

Annie46

New member
../images/Emo127.gif

הרשה לי לתקן אותך שפי: יש פה לפחות שלושה...

למעלה