שלישי בעובדה הלוביסטים והמריונטיות שלהם בכנסת

eranfalk

New member
הסיכוי לחוק לעבור הוא קלוש

למרות שמפלגה של ליברמן היא מפלגת קואליציה חזקה יש התנגדויות לחוק מימין וכמובן משמאל כיוון שהארגונים הימניים גם רוצים כסף מחו"ל

baudrate

New member
אתה מתכוון לומר שעמותות ימין מקבלות מימון

מממשלות זרות?

baudrate

New member
ויש אפילו עמותות שקיבלו פטור מהחוק

הרגיל כמו עמותת עטרת כהנים , שאינה נדרשת כלל לדווח על התורמים שלה...

eranfalk

New member
עמותות ימניות בהחלט מקבלות כסף מגורמים כגון:

הקרן לידידות אשר מקבלת תרומות מנוצרים אוונגליסטים ותומכת באיגונים ציונים בנוסף גם באוכלוסיות במצוקה ברשויות המקומיות הקרן החדשה לישראל היתה ממומנת בעבר בעיקר ע"י קרן פורד אשר הפסיקה את תמיכתה בנוסף הקרן ממומנת ע"י ממשלות אירופה תמיכה בארגוני זכויות אדם היא חשובה העיניין הוא שבזמן האחרון יש מקרים שארגוני זכויות מתחברים לאלקעידה כמו במקרה של הIHH (המשט הטורקי) http://www.nrg.co.il/app/index.php?do=blog&encr_id=79974780b5e0d394fddbd1a00f4f21d3&id=2198

או למשל מממשלת ישראל

שעל פי החשד מימנה עמותות כגון "אם תרצו" ו"ישראל שלי"..... או למשל גורמים החשודים בקשר עם המאפיה הרוסית כגון צ'רנוי או מחוגים אנטישמיים בארה"ב......

baudrate

New member
נוצרים אוונגליסטים הם אנשים פרטיים

והארגונים שלהם הם גורמים וולנטרים פרטיים שאינם מקבלים תמיכה של ממשלת ארה"ב בגלל הפרדת דת ומדינה. ואפילו פעילות של ארגונים דתיים אמריקאים אינה מקבלת כיום תמיכה ועידוד מרשויות רשמיות אמריקאיות מחוץ לגבולותיה. נדמה לי שהצעות החוק מדברות על ממשלות או גופים הממומנים על ידי ממשלות. כך שזה נראה לא רלוונטי לגופי ימין. לפעמים גופים קיצוניים עולים כטרמפ על ארגוני זכויות אדם. זה נכון. אבל זה לא הופך את הנושא של זכויות אדם למוקצה. להיפך.

eranfalk

New member
אני מסכים איתך לגבי ארגוני זכויות אדם

מה שכן הקרן החדשה מקבל מימון ממשלות אירופה וארגוני ימין גם מקבלים באופן פרטי כסף מיהודי ארצות הברית כך שהחוק מיותר

למעלה