שלישי פעמיים כי טוב

מכנסיים ג'ינסים ומכפלות

היי אירית,
אני חושבת שאפשר לעשות מכפלת קטנה אבל לא יותר מדיי תשאירי קצת עודף בד כדי שתוכלי לתת קיפול צר שיוסיף הרבה שיק.
לדעתי אם עושים קיפול רחב מדיי זה באמת מקצר.
לגבי נעליים, אני תמיד חושבת שעדיף נעל עקב, אפילו עקב נמוך, תמיד מרים ונותן מראה אצילי יותר פלוס נוסף שיש לעקבים מורידים אוטמטית 2 קילו!!!
אם את לא אוהבת עקבים את יכולה להשיג לוק מהמם גם באמצעות נעלי בובה מגניבות או סנדלים שטוחים בסגנון קלוע וכמובן הבחירה שלי לקיץ הזה: נעלי אספדריל!!!

iritki

New member
לא מתחברת לסוג הבד הזה

אבל כמו שאת יכולה לראות קניתי שני זוגות סנדלים ושני זוגות נעליים הנעליים יוכלו לשמש גם בחורף בימים בהירים וחסרי בוץ וגשם אולי. בעקבות הסדר שעשיתי בארון הנעליים, נזכרתי שיש לי גם נעליים שבעיקרון קניתי לטיול אבל יתאימו לכל מיני לוקים שלא מתאימות להם הנעליים "הקבועות" שלי. משהו בסגנון שבתמונה רק נמוך יותר מבחינת איפה שמגיע בקרסול.
אני לא אוהבת שרוכים כל כך ואתמול ספציפית גם הייתי צריכה משהו שקל לחלוץ ולנעול במהירות אבל אני צריכה לזכור שיש לי גם אותן.

שרוני1ש

New member
גם אני התלבשתי

ואפילו שמתי שרשרת שכבר מזמן לא ראתה אור שמש (או אור ירח...)
הכוונה לכסופה, לא השרשרת של הילדים...

Rosie52

New member
מוי מוי מוי ביין

שרוני את לבושה מדהים היום.
איך יפה עלייך הג'ינס

מתחברת ללוק לגמרי - אוהבת את הכל: את הנעליים, השרשרות החולצה והג'ינס והכל ביחד משתלב נהדר.

רוזי

Happy Goth

New member
יא נהדרת אחת

מהיכן כל האוצרות האלה?
הג'ינס מה זה חתיכי יושב עליך ב-ו-ל
והחולצה הקלילה והמחמיאה עם הנעליים החמודות, מאד יפה בעיניי, צבעוניות רגועה ונעימה מאד. והכי הולכת עם

לי וולף

New member
אחלה מונוכרומטיות!

את ארוכה וחתיכית והשרשרת משתלבת יפה ומוסיפה ללוק

shmickey

New member
יפה מאוד מאוד!!

את כזאת חתיכה, וכל הפריטים יושבים עליך נהדר!

שרוני1ש

New member
יאווו בנות, אני מסמיקה לי פה בנחת...

תו----דהההה!!!!
תאמינו לי, הפורום הזה הוא פשוט תראפיה...

איזה כייייף!!!!!!
במיוחד לשכמותי, שהדימוי העצמי הוא... אפעס... עניין "קצת" בעייתי...

שוב תודה!
נישבוקים! (
+
)

למעלה