שלי יחימוביץ' מתעמתת עם יאיר גרבוז

Mesarim

Member
אופס: שתי הברקות במכה אחת

גם "תתמודד עם זה" וגם "חסר חיים"

תתמודד עם זה חסר חיים תתמודד עם זה חסר חיים תתמודד עם זה חסר חיים תתמודד עם זה חסר חיים תתמודד עם זה חסר חיים
תתמודד עם זה חסר חיים תתמודד עם זה חסר חיים תתמודד עם זה חסר חיים תתמודד עם זה חסר חיים תתמודד עם זה חסר חיים
&nbsp

לאIנרד

New member
אני באמת מתקשה להבין את ההיגיון במשפט הזה

אין ספק שעברייני מין, גנבים, לוקחי שוחד וגזענים זה רע, אבל מה איכפת לך או לגרבוז אם בא לי להשתטח על קבר ולנשק מזוזה?
אני מכיר המון אנשים אינטליגנטים שמנשקים מזוזה לפני הכניסה לבית.
השינאה הזו לדת והמחשבה שאם אתה אתאיסט אז אתה מתקדם וכל השאר פרימיטיביים, היא לא יותר מיהירות והתנשאות חסרת כל יסוד.

ע מיש

New member
מצידי שכל אחד ישתטח איפה שבא לו

אבל מותר לי להעדיף שהשלטון במדינה יהיה בידי חילוניים שאינם מאמינים בכוחם של קברים, קמיעות (כולל מזוזות) ושאר הבלים של דתיים.
אני לא מבין על מה אתה כל כך מתפלא, כמו שדתיים מעדיפים דתיים ככה אני מעדיף חילוניים.
אני לא רק חילוני, אני גם חושב שאמונה דתית היא דבר רע, פסול, מזיק, חשוך ומסוכן מאד ולכן אני מתנגד לשלטון של דתיים.

ע מיש

New member
אגב, גרבוז לא הזכיר כלל מנשקי מזוזות

אין שום סיבה לשים דברים בפיו, הוא אמר מספיק גם בלי זה

אלי.

New member
היא 'חייבת' להתעמת איתו, בודאי בעת בחירות.

אל תשכח שבחלק מהתרחישים (ריאלים או לא) יחימוביץ' - כבכירה במחנה הציוני - חייבת את המפלגה של המזרחיים/דפוקים/מקופחים/שקופים - זו המפלגה שהנפיקה מתוכה עבריינים באופן סיטוני, ומכל האנשים בישראל בחרה להעמיד בראשה בעת הזו עבריין מורשע שבילה שנים בכלא. אצלה דרעי יכול להיות שר.

לא נורא, גם היא תתבגר (פוליטית). מתישהו.

לאIנרד

New member
הפעם היא צודקת לגמרי

אדם דתי אינו פסול מלהיות שותף מלא להנהגת המדינה.
אם מישהו היה אומר דבר דומה על מנהג מוסלמי, הייתם מכנים אותו גזען.

אלי.

New member
אתה בטוח שכך היינו נוהגים ?

אתה בטוח שאם מוסלמי היה יוצא כנגד מנהג מוסלמי מגונה (בעיניו) - אנחנו היינו מכנים אותו גזען ?

לאIנרד

New member
אתה מתחכם

אם מוסלמי היה מדבר כך נגד מנהג איסלמי, אנשי שמאל ישראלים היו הדאגה האחרונה שלו.

אלי.

New member
המציאות היא שמתחכמת

ואם כבר התחלנו עם אלימות המוסלמים, אז בל נשכח שהקודם שיצא כנגד תנועת הבאבות הרדודה ובעקבות כך 'זכה' לאבטחה רשמית לא היה אשכנזי וגם לא מוסלמי אלא ... אחד בשם אלי ישי. גם שטבון המסכן, חברו החדש אובטח כנגד איומי חבריו לשעבר.

אבל מה כבר אפשר לצפות מיחימוביץ' ? היא צריכה את קולותיהם וכסאותיהם של העבריין המורשע ועדתו, אז לא נסבך אותה בזוטות

למעלה