שלל עידכונים לגבי הקומזיץ

ליאן.

New member
שלל עידכונים לגבי הקומזיץ ../images/Emo117.gif

הסעות- אלדד מגיע מאזור גבעתיים ויכול להסיע 4 אנשים שצריכים טרמפ. אנשים נוספים היכולים להציע טרמפ/ זקוקים לטרמפ.. שרשרו בהמשך או צרו קשר
קרשים ל
- חברה שמצטרפת מביאה לוגים המיועדים להסקה, כך שאני מניחה שאנחנו מכוסים מבחינה זו, למרות שקרשים או ארון זרוק של סבתא יוכלו לעזור.
בידור- ובכן, אני מניחה שהשתויים שביננו יוכלו לעשות מעצמם צחוק וזה יהיה דיי מבדר, אך עדיין אני רוצה לראות מתנבים שיודעים לבדר בכל דרך אפשרית - סטאנד אפ/חיקויים/שירה/לוליינות וכד´. אז קדימה חבר´ה!
משחקי חברה- איזה משחקי חברה אתם מכירים/אוהבים/רוצים שיהיו? תגיבו בהמשך.. מארק, איפה אתה כשצריך????
מוזיקה- הצעות/רעיונות לגבי מוזיקה יש למישהו? טייפ זה פיתרון בעייתי, כי זה ´אוכל´ בטריות ומוזיקה מהרכב-גומר את המצבר.. דרבוקה/גיטרה/מפוחית/קסילופון/סקסופון יכולים להיות אחלה.. אם למישהו יש - לא להתבייש.
יכול להיות שבחוף יהיו עוד מספר מדורות. איך תזהו אותנו? הועלו הרעיונות של- דגל, שלט, לפיד ונרות מסודרים בצורת X. לא ברור עדיין מהו הרעיון המועדף בהתחשב בכך שבחוף הים יש רוח.. הצעות?
מנגלים
- בינתים אין אנשים שהתנדבו להביא מנגל, אני מניחה שצריך כ 3 כאלה מהסוג הכי פשוט. אמרו לי שמי שקונה זוגלובק או משהו כזה מקבל ערכת גריל.. אז אולי מי שיביא את הנקניקיות, יוכל להביא גם את המנגל
זהו לבינתים

אלדד26

New member
אז ככה,

1. אין לי בעיה להביא אנשים מכל גוש דן, עדיף על הציר של בת-ים וצפונה, לאורך החוף. גם גבעתיים ור"ג זה בסדר. 2. אני מביא איתי גיטרה, אבל שום כישורי נגינה
3. לגבי זיהוי - ליאן, אפשר להעביר מספר טלפון (של מארק, למשל, שמתנוסס ברחבי הפורום
) ומי שמגיע לחוף "ייאסף" מהשער, למשל. (נרות מסודרים באיקס? אולי נסדר אותם בפנטגראם וגם נביא גופות של חתולים? אתם רוצים שיבוא פקח, או משטרה בלוויית פסיכולוגים?
) היה לי מנגל פעם. אני לא מבין איפה הוא...

night mistress

New member
רעיון טוב הפנטגרם..

יש לי קשרים בבנק הדם אני יכולה לתרום :)) חחחח בכל אופו, אני אשמח לתפוס איתך טרמפ..

night mistress

New member
בגלל שאני קצרה בזמן אני אתן מספר

רעיונות ואני אחזור בערב עם עוד נוספים.. משחקים..לא מזמן הייתי ביומולדת 6 של אחות של חברה שלי והם שיחקו את משחק החבילה, להכניס נר לבקבוק ולפוצץ בלונים.. אחרי זה הייתי במסיבה של אנשים גדולים ו..הם נתנו היבט מיני ומצחיק לנושאים הללו, קודם כל יש את המשחק NEVER שבמהלכו כל אחד אומר בתורו משהו שהוא לא עשה ומי שכן עשה אותו צובר נקודה וכשמגיעים ל3 נקודות או חמש מקבלים משימה (בדרך כלל משותפת ומענה\\\\), לגביי פיצוץ בלונים זה היה בזוגות..וזה היה מצמרר למדי אז אני אוותר.. לגביי זיהויי..אני בעד מוזיקה גבוהה..לסדר את הרכבים כמו בגריז .. או שכל הגברים יסתובבו עם חוטיני (שיהווה סימן היכר כמובן).

dianah

New member
../images/Emo6.gif

הזיהוי.. מוזיקה גבוהה - זה טוב, בהנחה שתהיה לנו מוזיקה ולאף אחד אחר באזור לא...
הרכבים כמו בגריז..טוב, רק אם טרבולטה יגיע... אבל החוטיני לגברים - נראה לי שזה יעבוד....וגם בטח ימשוך עוד כמה במיוחד לקומזיץ שלנו

אגב, לא מצחיק בכלל.. בחורינו היקרים

שמחזיקים נשק, תרגישו חופשי להביא איתכם.. אף פעם אי אפשר לדעת..

נכון, אבל אני כמעט ולא מכירה בנות

נושאות נשק.. בכל מקרה, קיבלתי את הערה הפמיניסטית

dianah

New member
אני ../images/Emo9.gif

יש לי רשיון אבל אני לא מתלהבת באופן עקרוני להסתובב עם נשק (רתיעה מזה...), ולכן סביר להניח שאסתפק בגז המדמיע...

בתור צופה אדוקה של Yבלילה..

כן.. כן.. מודה.. צופה ואפילו נהנית
הייתי לוקחת את משחקי ה"ראש בראש" והקליעה למטרה שלהם ומעבירה אותם לקומזיץ.. כל מיני שאלות אישיות משעשעות כמו "מה הדבר שהכי מכבה/מדליק בסקס", "מה אף פעם לא תעשה/י?" וכו´....

אני מציע ש

אני מציע שנשחק את של מי השורה הזו יכול להיות ענק. בטוח שימצא איש שיודע על הגיטרה, נוכל להמציא שירים מצחיקים או לשיר שיר כשכל אחד אומר מילה זה היסטרי

למעלה