שלל עידכונים לגבי הקומזיץ ../images/Emo117.gif
הסעות- אלדד מגיע מאזור גבעתיים ויכול להסיע 4 אנשים שצריכים טרמפ. אנשים נוספים היכולים להציע טרמפ/ זקוקים לטרמפ.. שרשרו בהמשך או צרו קשר
קרשים ל
- חברה שמצטרפת מביאה לוגים המיועדים להסקה, כך שאני מניחה שאנחנו מכוסים מבחינה זו, למרות שקרשים או ארון זרוק של סבתא יוכלו לעזור.
בידור- ובכן, אני מניחה שהשתויים שביננו יוכלו לעשות מעצמם צחוק וזה יהיה דיי מבדר, אך עדיין אני רוצה לראות מתנבים שיודעים לבדר בכל דרך אפשרית - סטאנד אפ/חיקויים/שירה/לוליינות וכד´. אז קדימה חבר´ה!
משחקי חברה- איזה משחקי חברה אתם מכירים/אוהבים/רוצים שיהיו? תגיבו בהמשך.. מארק, איפה אתה כשצריך????
מוזיקה- הצעות/רעיונות לגבי מוזיקה יש למישהו? טייפ זה פיתרון בעייתי, כי זה ´אוכל´ בטריות ומוזיקה מהרכב-גומר את המצבר.. דרבוקה/גיטרה/מפוחית/קסילופון/סקסופון יכולים להיות אחלה.. אם למישהו יש - לא להתבייש.
יכול להיות שבחוף יהיו עוד מספר מדורות. איך תזהו אותנו? הועלו הרעיונות של- דגל, שלט, לפיד ונרות מסודרים בצורת X. לא ברור עדיין מהו הרעיון המועדף בהתחשב בכך שבחוף הים יש רוח.. הצעות?
מנגלים
- בינתים אין אנשים שהתנדבו להביא מנגל, אני מניחה שצריך כ 3 כאלה מהסוג הכי פשוט. אמרו לי שמי שקונה זוגלובק או משהו כזה מקבל ערכת גריל.. אז אולי מי שיביא את הנקניקיות, יוכל להביא גם את המנגל
זהו לבינתים