שלל עידכונים לגבי הקומזיץ

dianah

New member
ככה אז.. ../images/Emo13.gif

הסעות - אני מגיעה מראשון לציון עם עוד מישהי (כמעט בטוח...), אז יש לי מקום לעוד שניים (האוטו המתוק שלי קטן אז יש מקום רק לשנים או שלושה שלא אכפת להם להצטופף "ולהתגבש" עוד לפני הקומזיץ.
) משחקי חברה...אמת או חובה זה כל מה שאני יודעת
סימון - אהבתי את הפנטגרם של אלדד....הקומזיץ הוא גותי?
וברצינות, לא נראה לי שמארק ירצה שכולם יתקשרו אליו (ותקן אותי אם אני טועה..): "מארק, נו, איפה זה, בוא תאסוף אותי" כפול 20 -30 אנשים.... אז אולי X על החול עם נרות יותר מתאים. ונגן עליהם מהרוח, עד שכולם יגיעו
לגבי הערכת גריל - באופן נפתיע היא לא כוללת מנגל אלא רק את מה ששמים בתוך המנגל - קרי פחמים וחומר בעירה או משהו כזה, אבל אני אולי אצליח לשנורר מההורים..אולי
ומתי מתפרסמת הרשימה? של האוכל והשתיה כלומר? יום נפלא לכולם

blaumark

New member
אשמח לעזור

אין לי בעיה שכולם יתקשרו אלי לצורך הנחיות או נקודות מפגש אשמח לעזור תגידו לי מה להביא מתי להגיע בברכה מארק

night mistress

New member
מישהו מגיע מאיזור ארלוזרוב ת"א?

אני לא נוטה לתפוס טרמפים..אבל הפעם אני אחרוג.. מישהו??? פליז פליז פליז??

ליאן.

New member
מה להביא: ../images/Emo117.gif

סלטים 500 גר´: סלט ירקות חומוס 3X טחינה 2X חצילים כרוב אדום תפו"א
חמוצים: זיתים 2X מלפפונים 2X
בשרים: נקניקיות המבורגרים (5 בחבילה) 3/4X קבאבים (20 בחבילה) 4/5X בשר חזה הודו/עוף לשיפודים
שתייה: 4-6 בקבוקי שתייה קלה -רגיל 4-6 בקבוקי שתייה קלה - דיאט 20-30 (?) בירות
יין ?
20 פיתות 2X
מנגל: מנגל + פחמים (צריך?) + חומר בערה
חטיפים, נשנושים, גרעינים ופיצוחים לא לשכוח פותחנים למיניהם.. קרשים עדיין נחוצים לנו. מבחינת מרשמלו´ס, תפו"א + בצלים במדורה, כלים חד"פ, אנחנו מכוסים
ואיפה כל הבחורים שמתלוננים שאין בנות ? בקומזיץ הזה יש יותר בנות מבנים!!! אם מישהו עוד מתלבט- תרשמו, תרשמו, תרשמו..קדימה!

אלדד26

New member
טוב, אז ככה -

אני אוסף את מלכת הלילה המדוברת. יש כבר... בואו נראה אם אני זוכר מה קניתי... 200 כוסות, 100 מזלגות, 100 סכינים, 200 מפיות, 100 צלחות. שכחתי משהו? ובאמת שלא תיארתי לעצמי שיהיו כל כך הרבה קופצות על עניין הפנטגרם
אני מתחיל לפחד

night mistress

New member
אני נלחצת..מהרשימה...

אני לא יודעת מה להביא..יש לי קוצר נשימה..אולי פשוט תגידו לי... בתור התחלה (אם יהיה לי זמן כמובן) אני אכין סלט חי ענק (הרי איך אפשר לאכול פיתה בלי סלט???) .. 3 חומוסים? או שאתם רוצים משהו אחר?

נראה לי.. זה לא צריך ליפול רק עלייך

2, 3 משתתפים אחרים יביאו גם חומוס.. אני מעריכה שכל אחד צריך להשקיע באירוע הזה לא יותר מ-20 ש"ח, ותודו שזה הרבה יותר זול מכל מסיבה שמתארגנת באותו ערב

night mistress

New member
ואל תשכחי את עניין החוטיני..../images/Emo9.gif

איפה תמצאי מועדון שמספק לך ב-20 ש"ח גברים חמודים שמתרוצצים עם חוטיני (הרי ככה נזהה את המסיבה)..

אלדד26

New member
וחוץ מזה,

למרות שיש לי אחלה ישבן, אין שום סיכוי שתראו אותי עם חוטיני

night mistress

New member
ואני בניתי על זה...

רגע!! אז איך אני אזהה את המסיבה??? הא...LOL שכחתי, אני באה איתך..חחח

blaumark

New member
למה לא !!!

הישבן שלי לא משהו אבל האמת עם משסיק יין ומשחק חברה טוב יש סיכוי טוב שתראו אותו גם בלי חוטיני מארק

Ace Ventura

New member
השאלה היותר חשובה היא...../images/Emo41.gif

איך הבנים החמודים עם החוטיני ימצאו את המסיבה? האם גם הבנות החמודות יהיו עם חוטיני?

למעלה