בקשר למורה המכשילה-
גם לי יש כזאת, בעצם שתיים- המורה לתנ"ך והמורה לאנגלית
המורה לאנגלית- החלום שלה הוא זה שאני ירד ל4 יח"ל. היא מחכה לזה בקוצר רוח. מה שגם, היא ממש מגעילה. בתחילת השנה היא כ"כ פגעה, והתייחסה אלי כ"כ מגעיל, עד שהמים הגיעו עד נפש ויצאתי מהשיעור שלה בטריקת דלת. אח"כ הסתבר לי שהפעולה הזאת הייתה בלתי נשכחת, כי לאף אחד אין אומץ מולה. והמורה לתנ"ך- בה ממש נכנסתי. פניתי ליועצת, למחנכת שלי. אפילו למורה תנ"ך אחרת XD כשהיא יצאה לחופשה לידה באפריל לא היה יותר מאושר ממני! אני אספר בקצרה: זה התחיל בזה שהיא סירבה להקריא לי את השאלון (יש לי הקראת שאלון..) במבחן, והמשיך לכך שהיא לא נתנה לי את כל תוספת הזמן המגיעה לי.
והשיא היה במבחן אחד ובו נשארתי בתוספת זמן, והיו עוד כמה תלמידים בכיתה עם התוספת. היה זה כבר הפסקה, והתלמידים מהכיתה שלי שסיימו במקום לצאת החוצה הם נשארו בכיתה ודיברו איתה על המבחן! מה שבנוסף הדלת הכיתה הייתה פתוחה, ולא רק שהיא לא טרחה לסגור את הדלת היא גם פטפטה עם אותם תלמידים! כמו למשל, היא דיברה איתם על עדשות מגעעעעע!! פאקינג עדשות מגע באמצע המבחן! ואני מהטיפוסים המזה נלחצים (יש לי חרדה נוראית שתוקפת אותי. לא פעם יצאתי מהמבחן, לא בגלל שאני לא ידעתי את החומר, אלא בגלל שהתקפתי חרדה וכדומה. החוסר הביטחון שלי מכשיל אותי
), וגם מהטיפוסים מאוד שקשה להם להתרכז (יש לי מתכונת ביום חמישי בהיסטוריה ואני לא מצליחה להתרכזזזז), אז התחלתי להגיד לתמידים שיצאו מהכיתה ואשכרה אמרתי למורה שתסתום את הפה ושאני לא מצליחה להתרכז! והקטע הכי גרוע- היא האשימה אותי בעתקה! היא אמרה שישבתי קרוב לידה כדי שאוכל לשמוע על מה שהם מדברים על המבחן, וזה כ"כ העליב אותי.
אני מעדיפה להכשל ולא לעתיק. בחיים לא העתקתי, והיא מזה פגעה בי.
בכל אופן, מרוב שהייתי פגועה וכבר לא הייתי מרוכזת, הגשתי לה את המבחן כששאלה שלמה לא עניתי עליה.
וואו. |: איזו חפירה. מי שקרא את כל זה, כל הכבוד לו
(איכשהו יש לי את הכישרון למצוא לקטר גם בדברים שלא קשורים אליי XD) בכל אופן, טל, אני מבינה אותך. אל תתני למורה הזאת לנצח אותך. תמצאי דרך להתעלות עליה. ראיתי בפייסבוק שכתבת שהמגן שלך הוא 93.. זה מעולה!! פשוט תוכיחי לה שאת מסוגלת ליותר ושאת לא צריכה את העזרה שלה. ובקשר ללשון - אצלכם אתם עושים שני טפסים? אצלנו אנחנו עושים 1, אז התפטרתי מזה שנה שעברה. אולם זה היה מתיש, אבל שווה את זה. וללמוד את כל החומר ללשון עד ה10 ביולי זה קצת בלתי אפשרי, אבל את יכולה לגשת לשנה הבאה במועד חורף.
וגם לי הייתה שנה שעברה מורה להיסטוריה שהייתה המחנכת שלי, ואז יצאה השנה לשנת שיבתון ועכשיו יש לי את המחנכת הכי טובה בעולם
וגם המחנכת לשעבר לא הייתה משהו.. דיי מרחפת
אני מקווה שכל מה שחפרתי עכשיו מנחם