שלף המכה

ROI SH

New member
שלף המכה

איך הזבל הזה יצא עם עונש של 70 שעות עבודות שירות? אנחנו צריכים לדאוג להזכיר לו את זה כל פעם שהוא ידרוך באוסישקין ובכלל לא משנה עם הוא יעזוב את הנאצים או לא

coullette

New member
סתום ת'פה יא חרא קטן!

כשאוהד שלכם זורק לבנה על אוטובוס של מכבי וגורם לפציעה של אנשיםולנזק לרכושאז זה בסדר נכון? אני לא מאמינה על הצביעות. באמת אנשים תפסיקו להיות דו פרצופיים ותסתכלו על הדברים מנקודת מבט אחרת לא רק של אוהדים וקבוצות כדורסל.אני מודה, גור לא היה צריך לתת לו אגרוף אבל זה נעשה מתוך דחף לא בר כיבוש. מי יודע מה אותו אחד אמר לו? נכון הוא צריך לדעת לשלוט בעצמו אבל קורה. המון אנשים מאבדים שליטה ויכולים להרביץ למישהו בגלל זה. ואם משווים את זה לזריקת האבן-אין מה להשוות כי זה לא נעשה תוך סערת רוחות או משהו כזה זה היה אחרי שהמשחק כבר הסתיים ומבחינת הנזק זה בכלל לא אותו דבר אין שמץ של דמיון. שאראס היה צריך חבישה ואילו אותו אוהד רק ספג אגרוף שכנראה שהיה מגיע לו. אז אוהדי הפועל,קודם תבדקו טוב את העובדות בשטח לפני שאתם קובעים דברים!

אני יודע מה אותו אחד אמר לו

זה לא משנה שאני שונא את הבן אדם שאמר לו מסיבות אחרות כי הוא פשוט מטומטם. הוא אמר לו " אבא שלך היה יותר אדום מאדום ". ואני מקוה שכולם יודעים מי אבא שלו היה. לאוהד מותר לקלל לאיש מהקבוצה אסור , זה חלק מהתפקיד , .... וגור שלף הוא בוגד

coullette

New member
לראפר מהמושב

סליחה אבל אם מישהו מקלל את אבא של מישהו שמת אתה לא מצפה שאותו אחד ישמור על שליטה. חוץ מזה זה לא כאילו הוא הרג אותו או משהו. כולה אגרוף.ואתה אמרת בעצמך שאתה שונא אותו והוא מטומטם אז זה אומר שמגיע לו. ולפי מה בדיוק את קובע שגור שלף הוא בוגד?

על האש

New member
תביני פעם אחת ולתמיד

אנחנו לא שונים משאר הקהלים בקללות שלנו. אנחנונ יוצאים דופן בעיניי התקשורת,ושאר הקהלים בארץ. רק בגלל קריאות השואה. ולא אני לא מצדיק אותן,אני מודה ששרתי אותן אם כולם. אבל לא על מנת לקרוא לשואה אמיתיתMאני יודע מהיא השואה,סבתא שלי באה משם. אבל אני עושה את זה מתוך שנאה ספורטיבית,ולא מתוך כוונה לכך. יש לי מספיק חברים אוהדי מכבי,תאמיני לי שאני לא מאחל להם,ולא לאלה שאני לא מכיר שואה. ולגביי גור,תקשיבי פעם אחת למילות השיר ותגידי לי איפה יש קללה ב"אבא מתהפך בקבר"?. כדיי שתקשיבי קצת לקריאות השחיטה שלכם "היום נשחט את הפועל". או שאר שירי הנאצה שלכם,ולאחר מכן תעבירי עלינו ביקורת. ולפני הביקורת,תקראי קצת את השרשור הזה,ותביני שלא כולנו אותו דבר כאן. תמיד יהיו את החוצי גבולות,ואת הנסחפים,אבל צריך להבין שאפ'חד לא באמת מתכוון לזה,למרותש אלה קריאות מגעילות ביותר,ואני מגנה אותן,הכל הוא תחת שנאה ספורטיבית וטו לא.

אכן עופר, אבל היא לא קולטת

ליפקין הוא בן אדם אידיוט , הוא אידיוט מסיבות אחרות אני לא אוהב אותו. אם את חושבת שמישהו אומר " אבא שלך היה יותר אדום מאדום " זה קללה את מטומטת... הכוונה היא שאבא שלו היה איש גדול והוא בעצם "בגד" בדרך של אבא שלו... איפה את לא רואה שזה בגידה? זה לא בגידה באבא?

coullette

New member
שנאה ספורטיבית???

לשיר שואה זה שנאה ספורטיבית???בין שנאה ספורטיבית לשואה יש הרבה הבדל. שואה זהו אסון לאומי. זהו ארוע שבו עם ישראל כמעט ונמחק מעל פני האדמה! לשיר שואה זה לעבור את כל הקווים האדומים. אסור לעשות כזה דבר! ובתור יהודי אני לא מבינה איך אתה לא מתבייש להודות שאתה בעצמך השתמשת בביטויים שקשורים לשואה? ויש הבדל עצום בין להגיד "שונא מישהו" לבין לאחל לו שיהיה לו שואה! ובקשר לשיר של גור- אז אוקיי זו לא בדיוק ק-ל-ל-ה אם אתה לא מרוצה מהניסוח אבל זה בכל זאת פוגע. למה לפגוע בו דווקא במקום שפוגע בו? למה לזלזל בכבוד המת? מה יוצא לכם מזה? תנו לו לשכב על מקומו בשלום. ואם כבר-אז הוא לא מתהפך בקבר בגלל שגור משחק במכבי אלא בגלל העוול שאתם עושים לבן שלו! וממתי הוא בוגד? זה הרי לא דבר חדש ששחקנים עוברים מקבוצה לקבוצה, גם כשקטש עבר לפנתנאיקוס אני לא קראתי לו בוגד ועד היום אני לא חושבת שהוא בוגד. אם כל הכבוד-השחקנים קודם כל חושבים על הקריירה ועל הכסף ורק אחר כך באה הנאמנות לקבוצה. אז מה לעשות- אלה החיים שחקנים הולכים לאיפה שיש הצעות יותר טובות.ותאמין לי שאבא של גור ז"ל אם הוא היה חי היום הוא לא היה כועס על גור להפך-הוא היה גאה בבן שלו שהוא מצליח ועושה קריירה לתפארת לא משנה באיזה קבוצה- מכבי או הפועל זה באמת לא חשוב.

על האש

New member
אני לא מאחל שואה לאפ'חד

מה שאת לא מבינה,זה שאני לא מצדיק את זה. אני בטוח שבין חברייך,או ידידייך,נמנים מספר אוהדי הפועל. ושאת אומרת עליהם במגרשים,נאצים,ושהידים,במה זה שונה מהמילה שואה?!. אני לא מאחל, לאפ'חד שואה,גם לא לשונאים הגדולים שלי. אבל אני נבדל מהקריאות הללו,לבין כוונה לכך.

coullette

New member
אבל גם אם אתה לא מצדיק את זה למה

אתה עדיין שר את השירים האלה? אמנם יש לי בני משפחה שהם אוהדי הפועל (ירושליים אבל בכל זאת..) אבל למזלי הם לא נמנים עם האוהדים ששרים שואה למכבי והם הסכימו איתי שזה לא לעניין השירים האלה ואני יודעת שהם לא שרים את השירים האלה ואני גם לא שרה עליהם ואני גם חושבת שלהגיד נאצים,שאהידים וכו' על הפועל זה גם לא במקום.

zeusofurim

New member
על האש....

אני לא יודע אם סבתך חיה או לא... אבל אם היא כן, אני מעוניין לדעת מה היא חושבת שאתה צועקת כאלו דברים. אתה חייב להבין שיש דברים שהם מעבר לספורט בעולם הזה... 6 מיליון יהודים שנרצחו, זה מעבר לספורט, לכן אתה לא יכול להשוות דברים מהסוג הזה לשום דבר... מוות, מה עוד רצח, זה דבר מאוד פוגע... אני מקווה שאתה לא תעבור דברים כאלו בזמן הקרוב, וכשתעבור אני מאמין שתבין, שכל מה שאתה צועק זה הרבה יותר עמוק, לגבי אנשים מסויימים....

על האש

New member
סבתי שתבדל לחיים אורוכת

עדיין חיה,ולא היא לא יודעת על הקריאות מסוג זה,היא לא מתעניינת בספורט. ואתה לא צריך לספר לי על השואה. ואגב,קריאות הנאצים,של אוהדי מכבי,ו"היום נשחט" קשורות לשואה גם כן. וקריאות כגון שהידים,שאני לא צריך לספר לך כמה ישראלים נהרגו בעקבותם,לפי דעתי הן לא פחותו,אם כי לא מדובר בכמויות של השואה. אפ'חת מהקריאות הללו אינה במקומה,אבל לפחות אם הקריאות האלה מתבצעות,שלא יבואו בטענות רק כלפיי קהל אוהדים של קבוצה אחת.

על האש

New member
אני משתדל להמנע מכך...

אבל אני מודה שאני נגרר ברגעים מסויימים. לאחר שאני שומע את השירים של אוהדי מכבי. אין ספק שאני נגד שירי השואה,וצריך להפסיקם,אני דיי מצליח בכך בזמן האחרון. את חושבת שלהגיד נאצים,ושהידים זה לא במקום,אבל עובדה שאפ'חד לא לא בא בטענות אליכם על השירים הללו. אני לא חושב ששירי הגזענות של אוהדי ביתר פחות גרועים (נגד ערבים). ואילו,קראיות נאצים אינם קשורות לשואה?!? ועובדה שאתם קוראים אותם,ובקול רם אם מותר לי לציין,ואפ'חד לא יוצא נגדכם על זה.

דנה 6

New member
אוהדי הפועל הלא יקרים..

אל תשחקו אותה פתאם יפי נפש. אתם הזבל של הליגה. אל תשחקו אותה כאילו אתם יותר טובים מאחרים. אתם גועל נפש! זה שיש לכם את הבושה לצעוק בזמן דקת דומייה למישהו שמת בפיגוע זה כבר מראה מי אתם. חתיכת נאצים מפגרים. מחבלים יותר טובים ממכם. כולכם על הזין שלנו יא זונות!

BinBaR

New member
דנה 6 הלא יקרה,

את פשוט..קרעת אותי מצחוק..חחחחחחח!!! אנחנו עומדים וצועקים בזמן דקת דומייה? אתם ההוכחה הכי חותכת לישראלי המכוער. אתם אלה שעומדים וצועקים "אללה בית"ר", ו"הפועל זונה" וכאלה דברים, בזמן שמבקשים מכם לעמוד כולה 60 שניות בשקט. אצלנו, בפעם היחידה שצעקו, זה היה ב-2 שניות האחרונות של הדקה- 'סקיפר בולוניה מלחמה' [מול חיפה אם אני לא טועה], אז תעשי טובה לכולנו, שבי בלול ותסתמי.

דנה 6

New member
אני בחיים לא ישכח.. בינבר..

שמשחק אחרון בטדי מול הבועל ת"א הוקדש לסבא מאיר חיים ז"ל שנהרג בפיגוע לפני כשנה וחצי. בדקת דומייה היה כ"כ שקט בטדי, שאפילו אם האיצטדיון היה ריק, הוא היה יותר רועש מזה, ואז קמו כמה בני זונות מהבועל והתחילו לצעוק: אבי נמני בן זונה! ואני עד אותו רגע לא שנאתי את הבועל ת"א כמו כולם. אבל אז, רק אז, גיליתי את הפנים המצולקות של הבועל ת"א. אתה יהודים?? יש לכם לב לעשות דבר כזה? אין לכם הבדלה בין משחק כדורגל לבן אדם יקר שנרצח?? אההה... שכחתי.. זה החברים שלכם רצחו אותו. אני לא יתפלא אם אתה, בינבר, הסעת אותו גם למקום הפיגוע. זונות.

BinBaR

New member
אה, ואתם שהים תמימים, נכון?

אתם אף פעם לא צועקים, נכון? וחוצמזה, יש לנו מלא כבוד לסבא מאיר ז"ל, רק שתדעי. אה, ובלי שום קשר- אני בת. =\

איל1לשם

New member
את קצת מתעלמת

מה אם "עין של קלינגר לא רואה" באמצע המנון המדינה? זה קטע שאני ממש מתבייש בו.....

למעלה