שלף המכה

דנה 6

New member
גם אני מתביישת בו.

ועשיתי הכל כדי שיפסיקו.. כתבתי מכתבים שלחתי לפורומים השונים.. דיברתי עם האוהדים המתבלטים.. אבל כנראה שלאף אחד אין מספיק כח להפסיק את זה. זה ייגמר לבד, זה מה שנוכחתי לדעת. אני אישית ועוד המון המון אוהדים נגד זה.. לא שאני נגד כל הקריאות של המוות לערבים והקללות נגד הבועל ת"א, אבל אני חושבת שלהמנון צריך לתת כבוד..

BinBaR

New member
כולה אגרוף?!

את יודעת מה זה לקבל אגרוף מכדורסלן ענק ומפחיד? חוצמזה שלא מדובר באגרוף אחד, היה כתוב בידיעות ובעוד מספר אתרים שגור שלף יתנפל על האוהד באגרופים. כלומר- יותר מאגרוף אחד. עכשיו תשמעי, כשאתם שרים את כל שירי הנאצות שלכם ואת כל הקללות, כגון מחבל, נשחוט אתכם, מחנה פליטים, שאהידים וכ'ו, מעלימים עין, אבל מה זה מעלימים? לא אומרים לכם מילה! לא ייתכן שרק באוסישקין ייפתחו לכולם האוזניים פתאום. ואחרי זה אומרים שהמדינה לא צהובה...

zeusofurim

New member
לא מבין למה אתם מנסים להצתדק....

צודקים שגם אחרים צועקים דברים שלא יאמרו, מהיגנון הזה, אבל למה למשוך את השיחה לזה? פה מישפט אימאי מוכר ניכנס, ומתאים לסיטואציה כמו כפפה... "אם כולם היו קופצים מהגג, היית קופץ" לא חושב שזה משנה מה אחרים צועקים... לא הייתם מעדיפים להיות מוכרים כהקהל המנומס ביותר, אבל הטוב ביותר... כי להיות הקהל הטוב ביותר, שקופץ ומעודד במשך כל המשחק, יש לכם כבר... אהבה לקבוצה יש לכם.... אז אתם חצי דרך לשם... דבר אחרון... כשבנאדם מקלל ולא מגיבים, הוא משתתק ואוכל את עצמו מבפנים.... כשבנאדם מקלל ומגיבים, הוא ממשיך לקלל... קחו את זה לצומת לבכם...

מה לעשות , אנחנו לא נשב בשקט

אני לא רוצה להיות הקהל המנומס ביותר , הקהל הטוב ביותר וכ'ו . זה ממש לא מעניין אותי קהלים אחרים , . אנחנו שואפים להיות קהל טוב , קהל טוב שומר על כבודו ותומך בקבוצתו . אז לא יעזור לכם כלום

BinBaR

New member
לא מנסה להצטדק, אבל..

פשוט לא ייתכן שרק באוסישקין פתאום כולם יהיו עם האוזן למסך.. לא ייתכן שכשמכבי שרים, אפילו לא שמים לב... נראה לך פייר שהפועל תקבל קנסות בגלל שירי נאצה, ומכבי לא?!

צריך לגמרי להפסיק עם זה

אנחנו קוראים לכם ערבים אתם לנו נאצים ומה שיוצא מזה זה רק חימום של האווירה וקריאות מגעילות

דנה 6

New member
תסביר לי.. הראפר מהמושב..

אני לא אוהדת הפועל, ואני לא יודעת מי זה היה אבא שלו, ולמה הוא כ"כ התעצבן מזה.. תסביר לי מה היה הסיפור בבקשה.

למעלה