L LiaTuSh18 New member 29/9/16 #32 וואי תזכירי לי כשכבר נחשוף את כל התשובות לספר לך על משהו שעשית שהרסתתת אותי מצחוק חחחח
J Jolleen New member 29/9/16 #34 נראה לי שנתת לי עכשיו רמז... *מנסה שוב*   אז...*זאת*הבת של דניאלה מסטריצ'יו??
J Jolleen New member 29/9/16 #25 אוף מה אתן עושות לי וללחץ ילדים שיש לי שהתגבר לאחרונה... כולן מסביבי יולדות עכשיו באמת שאני שמחה בשבילן, אבל בא לי גם
אוף מה אתן עושות לי וללחץ ילדים שיש לי שהתגבר לאחרונה... כולן מסביבי יולדות עכשיו באמת שאני שמחה בשבילן, אבל בא לי גם
L LiaTuSh18 New member 29/9/16 #63 נכון אבל יש איזושהי בשלות מסוימת אני כן רוצה ילדים בכללי אבל אני לא רוצה כרגע כי אני חושבת שאני לא אתן להם את מה שמגיע להם כי אני יותר מדי עסוקה כרגע בתסביכים של עצמי. חח
נכון אבל יש איזושהי בשלות מסוימת אני כן רוצה ילדים בכללי אבל אני לא רוצה כרגע כי אני חושבת שאני לא אתן להם את מה שמגיע להם כי אני יותר מדי עסוקה כרגע בתסביכים של עצמי. חח
J Jolleen New member 29/9/16 #74 חחח אני לא מאמינה בזה. הרי עובדה שיש אנשים שמביאים ילדים בגיל צעיר. מסתדרים. דתיים, ההורים שלנו..כולם הביאו ילדים בגיל צעיר והסתדרו לא צריך בשלות..אתה לומד תוך כדי איך להתמודד
חחח אני לא מאמינה בזה. הרי עובדה שיש אנשים שמביאים ילדים בגיל צעיר. מסתדרים. דתיים, ההורים שלנו..כולם הביאו ילדים בגיל צעיר והסתדרו לא צריך בשלות..אתה לומד תוך כדי איך להתמודד
L LiaTuSh18 New member 30/9/16 #79 זה לא עניין של אמונה... זה עובדה שיש אנשים שרוצים אבל לא כרגע...לא חושבת שצריך לעשות משהו שאת מרגישה שלא נכון לך רק כי יש איזה שעון ביולוגי או חברתי שמתקתק.
זה לא עניין של אמונה... זה עובדה שיש אנשים שרוצים אבל לא כרגע...לא חושבת שצריך לעשות משהו שאת מרגישה שלא נכון לך רק כי יש איזה שעון ביולוגי או חברתי שמתקתק.
J Jolleen New member 30/9/16 #80 ברור שלא!! אני מתכוונת ל"בשלות" לא רצון אם לא רוצים אז אחלה אפשר לדחו גם עד גיל 50 מצידי או אפילו לא להביא ילדים בכלל אני מדברת על בשלות
ברור שלא!! אני מתכוונת ל"בשלות" לא רצון אם לא רוצים אז אחלה אפשר לדחו גם עד גיל 50 מצידי או אפילו לא להביא ילדים בכלל אני מדברת על בשלות