|זועף| XDD נו ואם כבר שורה חדשה אז למה אני לא יודעת מאיפה היא? ;(
S Shaniequa New member 30/10/06 #22 |זועף| XDD נו ואם כבר שורה חדשה אז למה אני לא יודעת מאיפה היא? ;(
L LadySilkworm New member 4/11/06 #54 Deep Silent Complete Whispers a wish speaks with the stars the words are silent in him זה קל, אני חושבת.
Deep Silent Complete Whispers a wish speaks with the stars the words are silent in him זה קל, אני חושבת.
L lacrimosa girl New member 30/10/06 #28 ../images/Emo12.gif מי השתלט על החוברת תווים שלי? [ככה היה כתוב שם, והורדתי את זה מדראקליריקס פאק, עכשיו יקח לי שנים ללמוד לשיר את זה נכון ]
../images/Emo12.gif מי השתלט על החוברת תווים שלי? [ככה היה כתוב שם, והורדתי את זה מדראקליריקס פאק, עכשיו יקח לי שנים ללמוד לשיר את זה נכון ]
L LadySilkworm New member 30/10/06 #33 אולי בדארקליריקס טעו תמיד טוב להסתמך על האתר הרשמי [במידה ויש בו ליריקס]
C Cold Heritage New member 30/10/06 #29 Lappi (Lapland) השלישי אני חושב איזה אלבום Watch me kneel before you Hear the cats meowing in the temple
Lappi (Lapland) השלישי אני חושב איזה אלבום Watch me kneel before you Hear the cats meowing in the temple
ה הקיסר קראולוס New member 30/10/06 #31 tutankhamen Put a stake through my heart! And drag me into sunlight
L LadySilkworm New member 30/10/06 #32 Slaying The Dreamer בדיוק שמעתי את זה.. P: I hunmed this song to the white
B Blade Of Fire New member 30/10/06 #34 זה לא humned זה hunt white night fantasy לא קשה- I alone, the great white hunter
D danduuu New member 31/10/06 #39 אז את כן בדקת באתר חוצפנית../images/Emo11.gif סתם חופשי רק שקשת לא תגלה כי היא תרצח אותך בשנתך D:
L LadySilkworm New member 31/10/06 #43 לפני הרצח, אפשר לטעון להגנתי? P: חיפשתי ליריקס לשים פה, לא את הליריקס ששמו. P:
L Lillith Dirge New member 31/10/06 #36 10th Man Down חח לקח לי הרבה זמן להיזכר. מזמן לא שמעתי את השיר הזה. אז הנה עוד שורה. I tied myself to the wheel זה קל
10th Man Down חח לקח לי הרבה זמן להיזכר. מזמן לא שמעתי את השיר הזה. אז הנה עוד שורה. I tied myself to the wheel זה קל