שמאלנים לא אלימים, לא, מה פתאום

E l i z a b e t

New member
שמאלנים לא אלימים, לא, מה פתאום

עוד אמר ביילין כי "אם שרון ילך בדרך של שלום, אנו נתמוך בו. אם לא, נעשה ככל שביכולתנו על מנת להחליף את הממשלה הרעה הזו". התחלנו עם איומים... שיט,עכשיו הבהלת אותנו... גם ביילין רוצה להיות ראש ממשלה....איך אומרים בספרדית: לחלום לא עולה כסף!

skopy

New member
התגובות של שרשור זה נמחקו כי:

1.הייתה הסתה נגד הימין 2.הייתה פגיעה ישירה במנהלת הפורום. בברכה וגלישה נעימה, סהר

skopy

New member
ואולי לא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

יש לפורום מנהלי פורום והם לא סתם פה,רק שתדעי...

מנהלי פורום או דיקטטורים ../images/Emo35.gif

אסור להביע ביקורת על הודעות חסרות משמעות
אסור לבקש מחיקה של הודעות מסיתות
כנראה שאתם באמת סתם פה...

skopy

New member
מה שיש לי להגיד:

1.אסור לפגוע במנהלת,שוב המנגינה מתנגנת. 2.אסור להאשים את הימין בהרצחו של ראש הממשלה יצחק רבין ז"ל. אנחנו לא סתם פה,לעומת אנשים אחרים...

מה הופך כותב לראוי להיות מנהל ../images/Emo35.gif

2. האם אתה מכחיש שהייתה הסתה בימים שלפני הרצח נגד יצחק רבין
האם אתה מכחיש ש"הלבישו" אותו במדי אס אס
האם אתה מכחיש ששר האוצר נתניהו, הלך עם ארון קבורה בתל אביב כשאמר ש"רבין רוצח את הציונות"

skopy

New member
הייתי אומר כמו כל פוליטקאי

אין תגובה,לא עקבתי אחריי הנושא הזה ואין לי כל ידע במה שהתרחש אז.

עצוב מאוד...

שאין לך שום מושג לגבי מה שהתרחש.. מין הראוי היה שכאיש שמעתד להיות "פוליטיקאי" (אתה הלבשת לעצמך את הכינוי), תתעדכן במה שהיה לפני 8 שנים. זה מספיק חשוב.

מה שהיה לפני 8 שנים...

רבין, ברוב חוצפתו, רצה לתת לחברייך הערבים שטחים השייכים למדינת ישראל, ובכלל זה גם את חלק מירושליים הקדושה, וכמו שכתבתי בהודעה הקודמת הוא גם נתן להם רובים שבגלל זה עכשיו אנחנו צריכים לשלם את המחיר במלחמת ההתשה שמתחוללת כרגע... אם רבין לא היה נותן להם נשק, לא היינו מגיעים למצב כזה כמו שאנחנו שרויים בו היום. גם זה מספיק חשוב ואף יותר!!

abii60

New member
עינבלי כיצד תדייקי..כבר לרוב האנשים

נימאס מהמלחמות ורבין הבין את זה ומי שנתן בנתיים הכי הרבה זה בגין ונתניהו..ועובדה אחד בולטת שנתנו רובים למשטרה שלהם ובאותו זמן הם נילחמו נגד החמס זה היה המטרה והיה יותר שקט באמת..רק למי לא מצא חן בעיניהם המתנחלים והימין הקיצוני ועשו את הכל להכשיל את השלום..ועל תגידי שהוא פלוץ.. כי רואים מי פה הפלוץ?והאנתיפדה השניה שנימשכת עד היום זה בזמן של נתניהו? יגאל עמיר לא היה לבד אם זכור לך שהרבנים עשו לו ההליך המיוחד בדת שרבין בר מיתה למה אתם לא מסקירים את זה? רבין ברוב חוצפתו היה איכפת לו המצב במדינה שלנו ולא רק שלך

אף אחד לא רוצה מלחמה

אבל הימניים לא פראיירים. אנחנו לא מוכנים לתת את האמא שלנו תמורת משהו ערטילאי ולא קבוע כמו השלום (וסליחה על הבוטות...). את בגין הונו בכך שרצחו את סאדאת וכך הרגו את השותף. סאדאת אולי היה בעל רצון טוב, אבל העם שלו לא הסכים איתו - לכן הוא נרצח. ונתניהו היה סחיט ולחיץ, ובזה הוא ירד לימין מהעיניים בזמנו. את טועה מאוד בקשר לכך שהמשטרה הפלשטינאית השתמשה כנגד עצמם?! זה שקר וכזב! הם ניצלו את ההזדמנות לכוון את הנשק כלפינו, כלפי מי שהאמין בהם ובטח בהם (אך הימין ידע זאת כבר מן ההתחלה) - רבין והשמאל. אני לא יודעת אם עשה זאת מטיפשות או מכך שהוא סתם רצה לכפות את דעתו בעניין השלום ולא התחשב ברגשות העם. ולידיעתך, האינטיפדה השניה לא התרחשה בזמנו בזמן נתניהו, אלא בתקופת ברק, שהיה גרוע כרבין.

Zack DA

New member
שלום לכולם.

לא הייתי כאן ואני לא יודע מה קרה, אבל אני חושב שמותר ובהחלט לגיטימי לבוא בטענות לציבור הלאומי בכל הקשרו להרצחו של יצחק רבים ז"ל. כמובן, צריך להתנסח בצורה זהירה, אבל הימין חייב לבוא בחשבון נפש עם עצמו לגבי מה שקרה, ובוודאי לא למחוק הודעות המאשימות את הציבור בצד הימני של המפה הפוליטית בתרומה זו או אחרת להרצחו של רבין.

skopy

New member
נכון אבל..

כשפוגעים במנהלת הפורום וצריך למחוק את הפגיעה וכל השרשור דורש להימחק ללא הצלה של השאר,אז פשוט מוחקים.

Zack DA

New member
אז שינית גרסא....

קודם הזכרת גם את ה"הסתה נגד הימין ברצח רבין". אכן, אין מקום להעלבה של משתתף פורום (יהיה זה משתתף מן השורה או מנהל) - אבל נסה לדייק בסיבות כשאתה מפרט אותן...

skopy

New member
אני מדייק

אני לא משנה גירסה,אכן הייתה הסתה ואכן הייתה פגיעה במנהלת הפורום.

abii60

New member
אתה בכלל לא מדייק שאלתי שאלה

כדי להראות מי פה האלים ובכלל לא היה כתוב משהו אל המנהלת אז מה אתה גם שקרן אם אתה גבר תראה מה שהיה כתוב וניראה אתה יודע לסלף דברים טוב מאוד לפי רצונך במקום לקיים דיון רציני אתם מנסים להראות שהשמאלנים אלימים ואני מראה דברים שהימניים גם לא חסר להם ואני דווקה לא שמאלני מה תגיד על זה

למעלה