תהנה! אתה חושב לקנות את הפסקול? שמעת אותו?
Q QueIronia New member 8/10/07 #16 לא שמעתי, לא חושב (כרגע) אם אני אתלהב ממנו בסרט אני בטח אלך לבדוק אותו בחנות...
Q QueIronia New member 9/10/07 #23 בטאוור אין באף אחד מסניפי פ"ת ובצליל גם אין. אוף. למוזיקה נטו זה יגיע בצהריים. הם היו היחידים בכלל שידעו שיוצא היום דיסק חדש... ננסה את דיסק סנטר בדיזינגוף
בטאוור אין באף אחד מסניפי פ"ת ובצליל גם אין. אוף. למוזיקה נטו זה יגיע בצהריים. הם היו היחידים בכלל שידעו שיוצא היום דיסק חדש... ננסה את דיסק סנטר בדיזינגוף
Q QueIronia New member 9/10/07 #24 טוב, גם בדיסק סנטר אין. התשובה שלהם הייתה "עוד לא יצא". שאלתי מתי ייצא, וענו לי "בקרוב מאוד". ממש יופי.
טוב, גם בדיסק סנטר אין. התשובה שלהם הייתה "עוד לא יצא". שאלתי מתי ייצא, וענו לי "בקרוב מאוד". ממש יופי.
ה הטופ מודל הבא New member 9/10/07 #27 באירופה הוא כבר יצא?? ובארה"ב? ואם כן הוא מצליח? כמה הוא מוכר?? אני מה זה מקווה שכן כי זה פשוט דיסק מושלם
באירופה הוא כבר יצא?? ובארה"ב? ואם כן הוא מצליח? כמה הוא מוכר?? אני מה זה מקווה שכן כי זה פשוט דיסק מושלם
W West Doll New member 9/10/07 #20 אני מורידה עכשיו את הסאונדטראק של אל קנטנטה והיום אני גם הולכת לראות את הסרט סוף סוף ואם יצא האלבום היום אני אחרוש כל חנות בארץ עד שאני אמצא אותו ממש ג'ניפר day
אני מורידה עכשיו את הסאונדטראק של אל קנטנטה והיום אני גם הולכת לראות את הסרט סוף סוף ואם יצא האלבום היום אני אחרוש כל חנות בארץ עד שאני אמצא אותו ממש ג'ניפר day
W West Doll New member 9/10/07 #21 הסרט מבית ההפקה של ג'ניפר../images/Emo3.gif Feel the Noise נכנס הישר למקום ה-7 בקופות והוא הכניס 3.4 מליון דולר. לפחות הוא נכנס לטופ 10
הסרט מבית ההפקה של ג'ניפר../images/Emo3.gif Feel the Noise נכנס הישר למקום ה-7 בקופות והוא הכניס 3.4 מליון דולר. לפחות הוא נכנס לטופ 10