שמאנית ולימודים ב-
אנשים

שמאנית ולימודים ב-../images/Emo43.gif אנשים

השמאנית שלכם אם אתם מעל גיל 18, אנחנו שמחים להזמין אתכם לאירוח מיוחד במינו בפורום סקס וBDSM. הפורום גאה לארח היום את כלנית השמאנית שתעזור לכם להבין את הקלפים ולענות על שאלות... שכולנו שואלים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=507&msgid=106592866
פותחים שנת לימודים באוניברסיטת בר אילן ממש כמו בכיתה אלף, אתם קצת מתרגשים ומעט חוששים ובעיקר מחפשים טיפים שיעזרו לכם להעביר את שנות הלימודים בצורה הטובה ביותר. הסטודנטים של ´בר-אילן´ יודעים שאין חכם כבעל ניסיון, ומחלקים לכם עצות טובות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=184&msgid=106568514
בואו להשתתף בתחרות איורי דרקונים! יודעים לאייר? מציירים דרקונים למגירה? רוצים שאיורכם יפורסם במגזין הילדים "מסע צעיר"? שלחו אלינו איור של דרקונים ואולי האיור שלכם יזכה לחשיפה! הכנסו לפורום דרקונים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1721&msgid=105894516
תחרות סיפורי הורים וילדים נמשכת
בואו לספר לנו את הסיפור המרגש שלכם עם אמא, אבא או הילד/ה בפורום בנות גילמור ולזכות בפרסים שווים במיוחד מתנת חמי יואב! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=428&msgid=106015865

kelly7i

New member
זה לא קורה.

הולך להיות את מחר
אני הייתי כל כך חייבת מחר שביתה! זה לא ניתן לתאר.. יש לי שיעורים במחשבים אני לא יודעת מה אני עושה עם זה.. ושיעורים בערבית גם למחר, ובוחן בערבית ואני מסיימת ב-3 ורבע, ונו די לא רוצה איזה חראאא המחר הזה!!!!!!!!!!!

mcfly danna

New member
חחח... מצבך עוד טוב...

לנו יש 2 מתמטיקה (בעעע עם מורה - בלי העין הרע..) 2 אנגלית עם מורה עם אייקיו של קוקו כימיה עם איזה פריקית אחת ולא רק זה, אני מסיימת ב-3 או אפילו 4 ומתחילה ב-7:30... אני אפילו המצאתי חמשיר קטן (כן כן, כישרון נולד אנוכי..) רק שזה לא חמשיר "ביום ראשון, יש עם אורית שעה שמינית ובא לי למות יום שני עדיין נתקעים עם אורית אחרי שעה שביעית ועדיין בא לי למות יום שלישי יש ג"ג עם העכברה ואני עדיין לא יודעת מתי האזכרה יום רביעי יש לשון וערבית ואולי האזכרה לא תצא לפועלית (חח חיפשתי חרוז..) יום חמישי יש אזרחות עם המשעממת ו..בא לי מקופלת!!!! כל השבוע סובלים, אך גם המורים לא נהנים.

HiLa0mcfly

New member
חחחחח XD

אני ינסה לעשות מחר בשיעור מתמטיקה שיהיה משעמם !! זה יכול לצאת מצחיק על המורות העקומות שלנו

butbut

New member
../images/Emo26.gifסתם ציור חמוד-שרציתי לשתף אתכן בו:]

הוא נקרא: The Heart Never Lies-כן,זה על שם השיר המפורסם של מק'.. שמעתי אותו במשך 7 פעמים ברציפות,וצצו לי כמה רעיונות,אז מימשתי אותם. זה נעשה בעט רגיל><..וזה אמרו להיות גולגולת,שקשורה בזרדים את לב צלוב\ממוסמר... המסר הוא שבני אדם יכול למות-אבל הנפש שלו\הלב שלו-לא!:] מקוווה שתואהבו,יש 2 גרסאות..האחת מרוחה,והשנייה ברורה:] נתחיל במרוחה:]

HiLa0mcfly

New member
אעהעהא מוכשרתת שכמותךך

חבל שאני לא יודעת לצייר ככה ><

N e r d y

New member
וואוו יא מוכשרת!

ישר למגמת אומנות (חח למרות שאת בטח כבר שם)אבל אם לא אל תלכי לשם!! זה חרא@!!1! פיכס מגמה מגעילה!! ועכשיו תשאלו אז למה את לא עוזבת?! ואזז אני יענה שאין לי מושג=\ ואז נסכים כולנו ביחד שאני טיפשה=]

butbut

New member
אני שם-וזה חרא!המורה לא אוהבת אותי-הבנות

סנוביות כמו לא יודעת מה. אני מסיימת עבודה-והנההמורה באה ומחליטה שבתוך התפוז צריך להוסיף צבע כחול!..אנחנו מתווכחות שעה-ולבסוף אני פשוט עוזבת את הכול-אוספת את הצבעים ופורשת מהחדר אל הכיתה שלי. אני שונאת את המגמה הזאת-היא לא תורמת לי בשיט. כול מה שאני עושה שם לא משפר לי את האומנות-רק משעמם אותי עד מוות. XDD

N e r d y

New member
אעעעע כל כך!!!!

זה כזה מעצבן לי היא אמרה בתוך האשכולית (הירוקה) לתקוע כתם אדום!!! פאק זה לא משפר בשיט!! ואני שונאת את המורה שלי!!! כאילו השנה זה עוד בסדר כי הביאו לנו מורה חדשה וצבע ורישום אבל שנה שעברה המורה שלנו לתולדות היתה גם המורה לצבע, והיא כל כך מטומטמת!!!!!@!@~!@#!#@! יאוו רציתי למות היא פשוט כל כך חראאא..!!! כאילו בתכלס היא מורה טובה לתולדות (למרות שהיא כל שניה צועקת עלי שאני נרדמת ומציעה לי מסטיק ואז אנחנו מתחילות להתוכח) אבל היא פשוט לא יודעת ללמד לצייר! ווואי חפרתי חחח אבל מותר לי אני באומנות=]

N e r d y

New member
אחותי זה אומנות או נמות ואנחנו בוחרים בנמות!

חחח רצינו לכתוב על הסווצ'רטים של המגמה פשוט בגדול בשחור מאחורה "נמות" חעחעחע וואי והיה פגי בהחלט =\ חן שלחה לי הודעה אח"כ "תודה רבה על הכל אוהבת הכי בעולם חן -:*" חחח איזה חמודה

butbut

New member
את רוצה לראות משהו?יש לי עבודה שאני עובדת

עליה כבר חצי שנה... חצי שנה בשביל עבודה!!!!><. לא מספיק שבקושי הספקתי ממנה משהו,המרוה שלי גם מנסה להוסיף לי סגול בשמיים אחרי שהסברתי לה שכבר שילבתי אדום,כי השמיים הם בצבע תכלת מתוק. פשוט תיראי איזה מסכן זה נראה>< כיוםז ה נראה כמובן יותר יפה-עם אבנים ושדה קוצים וזה..אבל עדיין...אפילו אל התחלתי עם בנחל,והנחל הוא חצי ציור!

sweet shir

New member
חחחחחחחחחח את גורמת לי להתגעגע לימי הציור.

אופ. חחחחח אבל עכשיו אני כבר מציירת חרא. ^^" לפחות תמונה אחת יפה יצאה לי!!! טחחח ^^

HiLa0mcfly

New member
מהההההה

ואני כולי רוצה ללכת למגמה הזאת מה צריך לעשות כדי להתקבל אליה?

N e r d y

New member
אל תלכי זה לייים!

חחח סתם תעשי מה שבא לך (אבל אל תלכי) =] בתכלס אני (שאני מציירת גועל נפש) התקבלתי אז זה לא צריך להיות כל כך קשה.. פשוט ציירתי מלא ציורים וח-פ-ר-ת-י-! בראיון האישי ואמממ זהו.. בתכלס הלכתי לזה רק בגלל עיצוב נראלי=\

Lex 1

New member
מדהיםםם ../images/Emo99.gif

בוט' את חתיכת מוכשרת
תעשי לי ילדים..?

למעלה