זה חמוד באמת, כאילו יש לך סיפור וזה...אבל אם את רוצה יש לי כמה עצות לתת לך. סתם שתדעי, אני לא באה להגיד לך מה לעשות, כי אני גם לא כותבת הכי מדהים בעולם, פשוט מנקודת מבט של קורא יש לי כמה טיפים, אז אם את רוצה, שלחי לי מסר
../images/Emo7.gifאני צריכה חיזוק../images/Emo7.gif
אמא שלי הרגע אמרה לי שהמצב של סבתא שלי שנמצאת בבית חולים עקב ניתוח להסרת סרטן.. החמיר..היה לה התקף לב..והיא שאלה אותי ואת אח שלי אם אנחנו רוצים ללכת לראות אותה כי אולי זאת הפעם האחרונה שנראה אותה ונדבר איתה
אני לא יודעת מה לעשות אני לא רוצה לראות אותה מחוברת לכל המכשירים האלה...אני בדוק בוכה... אוף....מה עושים במצב כזה..
לדעתי... למרות שאף פעם לא הייתי במצב כזה... את צריכה ללכת לראות אותה ברור שזה קשה, אבל בכל זאת, אם זאת הפעם האחרונה שכנראה תוכלי לראות אותה עדיף לעשות את זה..
במצב כזה אי אפשר להגיד לא נורא>< לדעתי כדאי שתלכי לראות אותה כי יש מצב שזאת תהיה הפעם האחרונה
אני עשיתי את הטעות הזאתי ושסבא שלי היה בבית חולים לא הלכתי לראות אותו כי כל פעם זה העציב אותי מחדש.. עכשיו אני ממש ממש מצטערת ומתחרטת על זה.. לדעתי עדיף להיות עצובה עכשיו מאשר להצטער אחרי זה לכל החיים.. בכל מקרה תעשי מה שנראה לך נכון לעשות מבחינתך.. אני מאוד מקווה שהיא תחלים מהר..
כבר הייתי במצב כזה לא פעם ולא פעמיים..וזה קשה ולא נעים אבל כמו שכבר כתבו פה עדיף לך לראות אותה מאשר להתחרט על כך אחר כך..תעשי מה שהכי מתאים לך ומה שנראה לך לנכון,תהיי חיובית תמיד וחזקה בשביל אחרים ובעיקר בשביל עצמך.. ואנחנו תמיד פה ולא הולכות לשום מקום.
../images/Emo201.gif הייתי בדיוק באותו מצב כמו שלך.
רק עם סבא שלי.. ובשיא הכנות, את חייבת ללכת לראות אותה. סבא שלי היה חולה בסרטן, ןהוא היה גוסס הרבה מאוד זמן.. והייתי עם סבתא שלי בפריז כשהוא נפטר, וזה היה כ"כ כואב שלא ראיתי אותו בפעם האחרונה ולא הייתי בהלוויה.. לכי תראי אותה, אני מבינה אותך וזה קשה אבל לומדים לחיות עם זה. מקווה שיהיה בסדר בובה,