שמאנית ולימודים ב-
אנשים

Dana Argamen

New member
אם זה שעושה לך את הבוחן הוא בארגון -

תתקשרי לארגון המורים ותלשיני עליו XD תוך 5 דקות מתקשרים לבצפר שלך ומודיעים להם שזה מבוטל... אם הוא לא בארגון - מצטערת בשבילך.

Fairy of Rock

New member
../images/Emo108.gifקראתי ו...

זה חמוד באמת, כאילו יש לך סיפור וזה...אבל אם את רוצה יש לי כמה עצות לתת לך. סתם שתדעי, אני לא באה להגיד לך מה לעשות, כי אני גם לא כותבת הכי מדהים בעולם, פשוט מנקודת מבט של קורא יש לי כמה טיפים, אז אם את רוצה, שלחי לי מסר

זה לא פותח לי:[[

זה הוריד לי אבל זה כותב לי שצריך לפתוח עם האינטרנט ואז זה נכנס לאתר של מיקרוסופט..=/ מחשב חראאא!!!!=Z

m i c k e y 15

New member
אה טוב..

אני פשוט עשיתי שיפתח באמצעות הווינפ.. אבל תורידו כבר ממה שאור שמה
זה אותו אחד רק הקובץ טוב יותר

נממ..

טוב.. קודם כל אין לי מושג מה זה ווינפ..
דבר שני- מה אור שמה?? את החי?? אם כן יש לי אותו, אם לא, לאן היא שירשרה?? תודה על העזרה!!
את ממש נחמדה!

m i c k e y 15

New member
../images/Emo7.gifאני צריכה חיזוק../images/Emo7.gif

אמא שלי הרגע אמרה לי שהמצב של סבתא שלי שנמצאת בבית חולים עקב ניתוח להסרת סרטן.. החמיר..היה לה התקף לב..והיא שאלה אותי ואת אח שלי אם אנחנו רוצים ללכת לראות אותה כי אולי זאת הפעם האחרונה שנראה אותה ונדבר איתה
אני לא יודעת מה לעשות אני לא רוצה לראות אותה מחוברת לכל המכשירים האלה...אני בדוק בוכה... אוף....מה עושים במצב כזה..

Yu vi

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo85.gif

לדעתי... למרות שאף פעם לא הייתי במצב כזה... את צריכה ללכת לראות אותה ברור שזה קשה, אבל בכל זאת, אם זאת הפעם האחרונה שכנראה תוכלי לראות אותה עדיף לעשות את זה..

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo201.gif

מיק, אני חסרת מילים במצבים כאלה, למרות שעברתי את זה שלוש פעמים אם את צריכה משהו אני פה3>

../images/Emo201.gif../images/Emo14.gif

במצב כזה אי אפשר להגיד לא נורא>< לדעתי כדאי שתלכי לראות אותה כי יש מצב שזאת תהיה הפעם האחרונה
אני עשיתי את הטעות הזאתי ושסבא שלי היה בבית חולים לא הלכתי לראות אותו כי כל פעם זה העציב אותי מחדש.. עכשיו אני ממש ממש מצטערת ומתחרטת על זה.. לדעתי עדיף להיות עצובה עכשיו מאשר להצטער אחרי זה לכל החיים.. בכל מקרה תעשי מה שנראה לך נכון לעשות מבחינתך.. אני מאוד מקווה שהיא תחלים מהר..
אור

Bleed for Me

New member
../images/Emo201.gif

כבר הייתי במצב כזה לא פעם ולא פעמיים..וזה קשה ולא נעים אבל כמו שכבר כתבו פה עדיף לך לראות אותה מאשר להתחרט על כך אחר כך..תעשי מה שהכי מתאים לך ומה שנראה לך לנכון,תהיי חיובית תמיד וחזקה בשביל אחרים ובעיקר בשביל עצמך.. ואנחנו תמיד פה ולא הולכות לשום מקום.

מאיושSP

New member
../images/Emo201.gif הייתי בדיוק באותו מצב כמו שלך.

רק עם סבא שלי.. ובשיא הכנות, את חייבת ללכת לראות אותה. סבא שלי היה חולה בסרטן, ןהוא היה גוסס הרבה מאוד זמן.. והייתי עם סבתא שלי בפריז כשהוא נפטר, וזה היה כ"כ כואב שלא ראיתי אותו בפעם האחרונה ולא הייתי בהלוויה.. לכי תראי אותה, אני מבינה אותך וזה קשה אבל לומדים לחיות עם זה. מקווה שיהיה בסדר בובה,

m i c k e y 15

New member
תודב כולן!

אין עליכן! אני חושבת שאני אראה אותה..אני באמת חייבת.. אתן נהדרות..

תלכי.

מנסיון אישי, אני לא הלכתי לראות את סבא שלי....[מאותם שיקולים כמו שלך] ואני מצטערת על זה. בכל מקרה, רפואה שלמה.

למעלה