שמאנית ולימודים ב-
אנשים

Little Sapir

New member
אני גם חושבת כמוך אבל...

מצד אחד אני ממש לא רוצה שעוד בנות יכירו אותם וכמו שאמרת שלא כל פרחה תשיר את השירים שלהם אבל תחשבי שאם אנחנו הולכות להופעה שם זה סתם עוד הופעה רגילה כזאת שנהיה בין מליוני בנות בריטיות... ואם הם יבואו לפה הם ירגישו את החוויה של להיות בישראל ויתחברו אלינו וזה יכול להיות מדהים!!! רק תדמייני לך את זה!

LironPoynter

New member
את צודקת בקשר להופעה,

אבל מצד שני עדיין עומדות הפקצות עם הסקיני הצמוד שמזמזמות את TCFC והשומנים המבצבצים שלהם רוקדים לפי הקצב.

OneStepCloser

New member
זה ממש מצחיק../images/Emo6.gif

את העמוד הזה צפו 265 אנשים וחתמו רק 29 -__________-'

Bleed for Me

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gifMTV HITS עכשיו!!!

ב19:00 מקפליי-ספיישל מועמדים 22:00 מקפליי-כל הלהיטים תהנו

m i c k e y 15

New member
ד"א דניאל

התחלתי לפרסם תפיק
אולי תקראי
? XDDD לא מכריחה אפחת
סתם מודיעה..כי לא היית פה מתי שהתחלתי

MoVe AlOnG

New member
|נצל"ש||נצל"ש|

טוב אז חזרתי שבוע שעבר ביום רביעי מארה"ב היה כל כך כיף! הנצל"ש הכי חופר אי פעם ואני מצטערת. 1.יש תמונות בבלוג שלי למי שרוצה לראות: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=98950 2.מחר אני נוטשת שוב
אני אתגעגע לכולכן. אני נוסעת למשלחת לפולין אני מתה מפחד אין לי מושג מה יעבור עליי שם ><" אבל לונורא...יהייה טוב. שאני אחזור אני אתחיל לאפציץ את הפורום בהודעות
מוהאהאהאהאהא 3.אני צריכה שתתמכו בי =/ אמא התחילה לא לאהוב את הסטייל שלי,היא אומרת שזה "לא לעניין" גאד דאמעט. אני שונאת ללכת כמו כולם,אני פשוט עם מכנס דיקיז [סטייל דאגי לבנות שלא יודעות] וסתם איזה חולצת להקה או חולצה קצת רחבה,הכי פושטי הכי צופיפניקי והכי טוב לי. אז היא מתחילה עם השטויות שלה אוף! חיבוק מישהי? 4.בנות מחר יש מומולדת לסיוון [סנדביץ'-Sivan mcfly] אז אל תשכחו לפתור שירשור מיוחד!!!!!!!

m o r 1 0 2

New member
תהני בפולין../images/Emo8.gif../images/Emo168.gif

חברה שלי חזרה משם לפני כמה ימים,והיא אמרה שהיא הייתה ממש כיף
אז תהני לך

m i c k e y 15

New member
ואו פולין../images/Emo99.gif

שיהיה לך מסע..כיפי..מהנה..מועיל! ומעניין. זה המסע הכי מדהים בעולם! ואני כ"כ הייתי רוצה לנסוע שוב..זאת חוויה מדהימה... ופשוט..שיהיה מסע מועיל..שתפיקי מזה את המיטב
ואמ..המוכרים בקראקוב יודעים עברית XDD [נו בכיכר..אם תהיו שם..אתם חייבים!] זה בסדר אם תדברי שם בעברית חחח

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifנשמה היומולדת עוד יומיים! יום רביעי! XDD

ואני עדיין כועסת עלייך שלא תהיי פה
אבל תיסעי ותהני [כמה שאפשר] ותחזרי בשלום ובריאה ושלמה וזה מה שחשוב!!! DD:
אני ממש אתגעגע!! מוצ'ו מוצ'ו מוצ'ו!!! לאבבבבבב יווווווווו צ'נצ'ניתייי
-סנדביץ' [
]

just orr

New member
ברוכה השבה, ותהני! D:

חח איזה עומס XD יו איזה תמונותת!!! O.O הוליווד
ובכלל ל.א
וגם דיסני DDD: יא איך אני שמחה שנהנית
אממ.. תסבירי לאמא שלך שזה מה שאת אוהבת ללבוש, שזה הטעם שלך ושזה מה שאת רוצה.. אני מקווה שהיא תבין
וכמובן שחיבוק
תהני בפולין!

talosh1234

New member
../images/Emo207.gif פליז

נכון יש את האלכס הזה , המהמם .. זה שיש לו ליין אופנה או משו כזה .. אז מישהי יכולה להביא לי אתר אם התמונות שלו .. |פפיפייס| פליזז :]

למעלה