ברוכה הבאה אני חני(: ו.. עם איזה אלבום זה קרה לך?
U under the rose New member 10/10/07 #16 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני חני ו.. עם איזה אלבום זה קרה לך?
B BeautifulGarbage New member 10/10/07 #19 נממ. בעיקר עם Razorblade Romance, למרות שגם בLove Metal הכרתי כמה שירים. גם שמעתי את הקאברים, מצויינים ותודה
נממ. בעיקר עם Razorblade Romance, למרות שגם בLove Metal הכרתי כמה שירים. גם שמעתי את הקאברים, מצויינים ותודה
B BeautifulGarbage New member 10/10/07 #20 תודה ואת מוזמנת להציץ בהודעה ההיא. [כאילו שלא היית עושה את זה ללא אישור ממני ]
B BeautifulGarbage New member 10/10/07 #22 היי היי. וואו, הניק שלך מוכר לי ../images/Emo122.gif אה כן, את עושה בייביסיטר על סטמ בכל מקרה, תודה D:
היי היי. וואו, הניק שלך מוכר לי ../images/Emo122.gif אה כן, את עושה בייביסיטר על סטמ בכל מקרה, תודה D:
R Rose131 New member 10/10/07 #23 כן, גם פה אני עושה../images/Emo3.gif באופן קבוע אני מנהלת את ערוץ MTV2 [מספר 1710] [זאת לא פרסומת סמוייה!]
כן, גם פה אני עושה../images/Emo3.gif באופן קבוע אני מנהלת את ערוץ MTV2 [מספר 1710] [זאת לא פרסומת סמוייה!]
R Rose131 New member 11/10/07 #39 בפורום MTV2?../images/Emo12.gif ממש לא מפוצץ, וגם אם כן, בואי!$!!11
B BeautifulGarbage New member 11/10/07 #41 טוב טוב ../images/Emo3.gif במיוחד בשבילך [: (וגם קצת בשבילי. אולי טיפה D
S Suicide Silence New member 10/10/07 #21 ../images/Emo101.gifברור. זה כמו עם קווין. כולם מכירים את השירים שלהם ב"תת-מודע" וואטאבר, רק שהם לא יודעים שזה שלהם!
../images/Emo101.gifברור. זה כמו עם קווין. כולם מכירים את השירים שלהם ב"תת-מודע" וואטאבר, רק שהם לא יודעים שזה שלהם!
B BehindClosedDoors New member 10/10/07 #25 ברוכה הבאה. ../images/Emo13.gif ../images/Emo223.gif אני עדי, בת 16 וחצי מנתניה. תהני. ^^
T TheSini New member 10/10/07 #36 איזה יופי =]]] קבלת פנים חמה,כלבבי... יש פה מישהי מהקריות שמתי לב נכון?אני מקרית אתא...מקום קצת נטוש אבל עדיין זה הבית בקשר לנושא שיחה על השירים...גם לי זה קרה עם גויין מי...אבל ככה התחילה המחלה אצלי בדם שנקראת Ville ולהקתו
איזה יופי =]]] קבלת פנים חמה,כלבבי... יש פה מישהי מהקריות שמתי לב נכון?אני מקרית אתא...מקום קצת נטוש אבל עדיין זה הבית בקשר לנושא שיחה על השירים...גם לי זה קרה עם גויין מי...אבל ככה התחילה המחלה אצלי בדם שנקראת Ville ולהקתו