לבאם יש יותר שווה
E Elpar New member 21/1/06 #27 חחחחחח אם מישהו ראה את הסרט ג'קאס או את הסדרה גם ז הוא יודע שרואים שם את באם הרבה חחח, וסטיב O וכולם... יש לי שאלה קטנה... מישהו כאן לא ראה את ג'קאס???
חחחחחח אם מישהו ראה את הסרט ג'קאס או את הסדרה גם ז הוא יודע שרואים שם את באם הרבה חחח, וסטיב O וכולם... יש לי שאלה קטנה... מישהו כאן לא ראה את ג'קאס???
M milkshakit New member 21/1/06 #30 אוי אני מכירה את זה! ../images/Emo6.gif התחת של וילה נראה גדול משום מה :0
I ilona4ka New member 21/1/06 #40 לא, זה באמת... הם עשו שמה קעקועים או מה שזה לא יהיה.... יש לי תמונה של באם מאותו ערב שוכב לווילה על הברכים ועושים לו קעקוע על התחת
לא, זה באמת... הם עשו שמה קעקועים או מה שזה לא יהיה.... יש לי תמונה של באם מאותו ערב שוכב לווילה על הברכים ועושים לו קעקוע על התחת
F Fairy Of Music New member 20/1/06 #15 ../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מתאים לו!
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מתאים לו!
F female drummer New member 20/1/06 #19 נצל"ש יוווווווווו איך לא ידעתי? למה לא שמעתי? ת'חדשו על הפורום, לא היה לי מחשב בזמן האחרון....
L Lost Lullaby New member 21/1/06 #28 אעע. אפשר גם לנצל"ש? :$ יש למישהו את התמונה של העטיפה של DARK LIGHT בגדול? הייתי בגלריות, אני יודעת שיש שם, אבל הרזולוציה יחסית נמוכה כך שאני לא יכולה להדפיס את זה בגודל של עטיפה מקורית בלי שיצא מפוקסל... [אני צורבת לידיד שלי את הדיסק, אני רוצה גם להדפיס ת'עטיפה ] תודה לעוזרים
אעע. אפשר גם לנצל"ש? :$ יש למישהו את התמונה של העטיפה של DARK LIGHT בגדול? הייתי בגלריות, אני יודעת שיש שם, אבל הרזולוציה יחסית נמוכה כך שאני לא יכולה להדפיס את זה בגודל של עטיפה מקורית בלי שיצא מפוקסל... [אני צורבת לידיד שלי את הדיסק, אני רוצה גם להדפיס ת'עטיפה ] תודה לעוזרים
M milkshakit New member 21/1/06 #31 ליבי ניסיתי להגדיל, ואז יצא מגעיל כזה, אז ניסיתי לערוך ת'תמונה :$ וזו התוצאה
M milkshakit New member 21/1/06 #36 איך זה יכול להיות עטיפה אם אין ת'שם? אמרו לי שהמגדל נמצא בתוך העטיפה. ובחנויות אצלנו מוכרים דווקא את זה
איך זה יכול להיות עטיפה אם אין ת'שם? אמרו לי שהמגדל נמצא בתוך העטיפה. ובחנויות אצלנו מוכרים דווקא את זה
T The Young Amyrlin New member 21/1/06 #37 גם תהיתי../images/Emo3.gif זה משהו שמצאתי באינטרנט, אני אחפש עוד - אולי אמצא את מה שמוכרים כאן.