שמועה

Dharmashetra

New member
שמועה

אני חדש בפורום אז אין לי מושג אם כבר דיברו על זה או לא אבל מצאתי שמועה שהולכימ לעשות סרט על חייו של סיד בארט בכיכבו של גוני דפ. אם מישהו יודע עוד פרטים שיגיד בבקשה

שלום Dharmashetra ../images/Emo24.gif

וברוך בואך לפורומנו
. אתה מוזמן לקרוא את החומר הרב שכבר יש בפורום: במאמרים, בשאלות הנפוצות ובשרשורים קודמים, ובמיוחד שרשור ה"חשדות" המועלה מדי כמה ימים (לפחות אחת לשבוע) ובו חדשות מעולם הפלויד. השמועה ששמעת אינה מדוייקת: ג'וני דפ אמר בראיון לאחרונה שהיה מעוניין לעשות סרט על סיד בארט (אולי התכוון שהוא ישחק את התפקיד הראשי?) אבל זה בגדר חלום שלו, ואין כל תכניות קונקרטיות להפיק סרט כזה.

נימרודל

New member
אם החלום יתממש...

אני לא יכולה לחשוב על מישהו מתאים יותר מג'וני דפ לשחק אותו. וואו... זה יהיה מדהים.

נימרודל

New member
המון

צ'ארלי והשוקולדה המספריים של אדוארד חלון סודי פחד ותיעוב בלאס וגאס...

שמיקי

New member
המספריים של אדוארד!! ואו סרט גדול

וצודקת.. ג'וני דפ אחלה שחקן לשחק את סיד..

אין כמו המספריים של אדוארדדד סרט

מדהייםםם אבל יש גם את הפיראטים שחכתי איך קוראים לזה

new revolution1

New member
ומה אם...

שוקולד בני וג'ון- הוא כזה מאמי שם!!! וכמובן, הסרט בו שהוא הכי סקסי ומעניין: שודדי הקריביים (למרות שציינו אותו כבר..) מקווה מאוד שהסרט לא יהיה הפקה הוליוודית כי אם כן, זה יהרס ובגדול. אם בכלל יוציאו את הסרט..

pink floydror

New member
../images/Emo45.gif מסכים בהחלט

ג'וני דפ באמת הוא בחירה מצוינת לגלם את סיד

Perfect sense

New member
אין ספק שג'וני דפ ענק לתפקיד!

אין אפילו סרט אחד שג'וני דפ משחק בו דמות שפויה, הדמות של סיד תפורה עליו:|

מצד שני הוא אמריקאי

דפ הוא שחקן טוב, אבל האם הוא מסוגל לשחק בחור בריטי, מתקופה אחרת?

avki

New member
אין ספק בכלל שדפ יכול גם לשחק

את לואי ארמסטרונג אם יבקשו ממנו. הוא פשוט שחקן ענק.

vegetable man

New member
רק לא הפקה הוליוודית בבקשה

אני די מתעב אותם שם באל איי. ואני בכלל צריך לשחק את סיד...

הסבר, פרט ונמק

למה אתה חושב שאתה מתאים לתפקיד. אנחנו נחזיר לך תשובה

vegetable man

New member
it is obvious...

לא ממש היה ברצינות אבל זר לא יבין זאת...הקול והזיופים באולפן,התנועה,ההופעות, השתיקה המפורסמת שלו בתכנית טלויזיה, כל הקטעים של היום יום שאף אחד לא מכיר כפי שהייתי מדמיין איך הם נראים. הקטעים הפחות נעימים עם החברות והחתול כל ההשתגעויות הקטנות והפחות קטנות...חוויות הילדות שלו, השקיעה שלו לתוך עצמו במודע, הניסיון לחזור ב-72... ההופעה ההזויה בהקלטות של WUWH, האשפוז...מעניין באיזה שלב הייתי עוצר את הסרט, כלומר איפה הסוף...נקודה למחשבה מבחינתי. גם לכתוב תסריט, לביים,לצלם...נער מים...הכל היה בא בחשבון. הבעייה היחידה שאני לא יודע לצייר, ואין לי כבר שיער ארוך...חחחח כנראה שאין על ג'וני... בכל זאת מחכה לתשובה ושציף תתרום את החתול לסרט...חיחי

Coon Jew

New member
הוא לא יסכים..

לגלח את הראש ואת הגבות...כמו שבוב גלדוף עשה

Shakty

New member
כנראה לא ראית את FEAR & LOATHING

ג'וני יסכים בקלילות לכל שינוי פיזי - לא אכפת לו איך הוא נראה והוא ציין את זה בכמה ראיונות... השאלה שצריכה להישאל היא לא מי יחשק אלא מי יביים ובהקשר של ג'וני דפ - טים ברטון מאוד אוהב לעבוד איתו ולדעתי הוא במאי מחונן... אבל טרי גיליאם (אקס מונטי פייתון) ומי שביים את דפ בפחד ותיעוב בלאס וגאס - הוא הבחירה המושלמת לטעמי....

למעלה