שמועה

חרטושה

New member
ג'וני דפ זה הכי רחוק

מהוליווד שיכול להיות. לדעתי הוא מאד מתאים. א. הוא מוזיקאי בעצמו והוא תמיד החשיב את עצמו קודם כל כמוזיקאי ורק אח"כ כשחקן. ב. הוא חי מחוץ לממסד ההוליוודי והוא ניתק את עצמו ממנו כמעט לחלוטין. (הוא חי בצרפת עם אשתו הצרפתיה שהייתה פעם זמרת לעת מצוא ושמה ונסה פאראדי) ג. הוא אפילו אמר משהו על ארצות הברית ועל המלחמה בעירק ועל זה שארה"ב היא כמו גור כלבים מבוהל, או משהו דומה ועורר את חמתם של האמריקאים עליו. ד. הוא המוזה וההשראה של הבימאי טים ברטון , שבעצמו לא היה בחור ממסדי אף פעם, אבל למרות זאת זכה להצלחה בהוליווד ובעולם, למרות שנשאר תמיד קצת לא מובן בעיני הממסד ההוליוודי. הנה ארבע סיבות בשליפה מהשרוול ללמה כן.

One Echoe

New member
נשמע שחקן מעניין...

לא ראיתי אף סרט שלו..חוץ מהמספריים של אדוארד שלא זכור לי כלום מהסרט הזה בערך. חוץ מהמספריים של אדוארד..

holo

New member
הוא גם שיחק בשודדי הקאריבים

סרט די מוכר שיצא לא מזמן יחסית. ראיתי איזה 3-4 סרטים שלו, באמת שחקן טוב..

One Echoe

New member
אני מכיר את השם,

דווקא היו לו יחסי ציבור די רציניים. לא ראיתי אותו. חרטושה(מה שמך, אגב?): אני אשיג את צ'רלי בממלכת השוקולד=]

חרטושה

New member
אחלה ../images/Emo45.gif

אל תשכח לספר אם ראית ומה דעתך, ממליץ, לא ממליץ וכו'... אני שירה אגב, נעים מאד.

One Echoe

New member
היי שירה../images/Emo13.gifנעים מאוד...אני גיל.

אממ אין בעיה, אני אכתוב פה את הגיגי אחרי שאסיים לראות את הסרט.

חרטושה

New member
רוץ לראות

את החדש צ'רלי בממלכת השוקולד (של טים ברטון). אומרים שזה סרט ילדים, אבל כמו הרבה סרטים אחרים, זה לא באמת ככה. ושודדי הקריביים זה אחלה סרט שלא זכה להצלחה שמגיעה לו לפי דעתי. סרט מאד מהנה.

Elinor BC

New member
../images/Emo45.gifמצטרפת. טים ברטון גאון קולנועי.

ואגב, עוד מעט יוצא הסרט המשך של שודדי הקריבים

Shakty

New member
כל הדמות של דפ בסרט מבוססת על

ריצ'ארדס - הוא אומר את בMAKING OF ... וגם מראיינים את ריצ'ארדס...

avki

New member
../images/Emo45.gif לעזאזל אלינור יש לנו אותו טעם

בדיוק!

למעלה