שמועות

ItsMeiri

New member
שמועות

שמעתם שהביביסי שוקלים לעשות את עונה 8 כעונה מלאה? כמו בסדרה הקלאסית.
זאת אומרת, בלי לחלק את העונה לחצי.

Lhuna1

New member
אמן ואמן (ואני בספק אם מישהו יראה בזה ספוילר)

בכל מקרה שיפסיקו לשקול דברים ויתחילו לזוז, שלא נצטרך לחכות שנה (או יותר מזה) לעונה הבאה (חוץ מהספיישל).

MonicaF

New member
מה הכוונה לחלק לחצי?

האם רק עונה 7 חולקה לחצי? כי אני לא מרגישה את זה בעונות הקודמות, ואמנם לא ראיתי את כל 7, אבל כשרוכשים את העונה, היא מחולקת לשני חלקים, שתי אריזות.

ailag

New member
גם 6

בין A GOOD MAN GOES TO WAR ל LETS KILL HITLER היו כמה חודשים הפסקה.

MonicaF

New member
אהה אתם מתכוונים להפסקה כזו

ובלי שום קשר, נדמה לי שהמלצתם כאן על הסרט הזה?
אני מתה על אריק רוברטס למרות שהוא לא שחקן מי יודע מה.
אז שילוב של רוברטס והדוקטור, ועוד רוברטס כמאסטר - נשמע טוב!

ailag

New member
זה הדוקטור השמיני, ההופעה היחידה שלו על המסך

(הוא עשה עוד סיפורי אודיו ויש עליו ספרים...)

הסרט... תלוי בך. יש שאהבו ויש שלא. לדעתי הוא היה מהנה, טוב מסרטים אחרים, אבל לא יוצא דופן במיוחד.

אני דווקא אהבתי את הסרט

הוא לא מפוצץ, נכון. אבל הדוקטור השמיני באמת חמוד ומצחיק, אז כן- אני ממליצה

ailag

New member
בקלאסית ובעונה 1-5...

אלא אם הבנתי לא נכון?

לאידעת, קשה לי לחכות. 13 פרקים ברצף זה אומר 3 חודשים של דוקטור ואז המון חודשים בלי. עדיף לי מקבצים קטנים והפסקות קצרות, אבל זה לא יקרה..

אבל זה לא משנה, רק שיהיו פרקים

MonicaF

New member
אמה ווטסון

אני לא מאמינה שאני מעלה צמד אייקונים אלה, הווי אומר: אני יודעת כבר מה זה עונה 7? (טוב, חלק קטן ממנה).

לא יודעת אם ראיתם כבר את הכתבה הזו, מביאה לינק:

Emma Watson

אוי. ממש ממש לא.

אני כל כך לא מסכימה עם מה שהם כתבו שם, שזה מגיע עד גבול המצחיק.
חוץ מזה-אם כבר דוקטור אישה, אז שלא תהיה איזה ילדה בת 20. הקטע של מאט זה שהוא צעיר, זה לא קטע שכל דוקטור נהיה יותר ויותר צעיר, כי זה כבר נראה פתטי.
מצטערת, אבל זאת דעתי.

meilla

New member
מזכיר לי

שאני וחברה שלי התבדחנו שהדוקטור הבא יהיה אסא באטרפילד

MonicaF

New member
הכתבות האלה עם התמונות

נראות כל כך משכנעות לעין התמימה או הרעבה.
אני אישית חושבת שאמה ווטסון תהיה אסון לסדרה. היא יפה ומקסימה אבל שחקנית גרועה, בעלת כריזמה ממוצעת ומטה.
לגבי דוקטור אישה - נאמר כאן הכל אני חושבת. לדעתי יהיה מאד קשה לכתוב עלילה משכנעת עם דוקטור אישה, בהתחשב בכך שעד כה היו רק גברים. אבל מי יודע, אולי יוצרים יצירתיים במיוחד יעשו זאת.
הבאתי כתבה זו כי הופתעתי לגלות שנושא דוקטור אישה מעסיק לא מעט אנשים.

באמת שחקנית איומה.

מי השבור שחשב ללהק אותה בתור הדוקטור? איזה חומר הוא הסניף? שיביא לי גם קצת

ailag

New member
אישה - אני חושבת שאם נראה תסריט אמיתי

עם שחקנית אמיתית הדברים יראו אחרת. גם דוקטור צעיר זה נראה לא מתאים על הנייר, ובכל זאת.

בדיוק היום רציתי להוכיח את זה אז חרטשתי איזה סיפור, הוא לא פאר היצירה כי הוא נכתב בכמה דקות אבל הרעיון הוא לא פאנפיקשן אלא לקרוא משהו שנשמע לא לא הגיוני וכולל דוקטור אישה :)

זה הסטוריה חלופית החל מסוף הפרק Bells of St. John.

TARDIS console. The Doctor browses through Clara's travel book. Right before he reaches page 101 he hears whispers.
"Something is wrong on page 101"
(Clara) "Nothing is wrong on page 101."
"What's on page 101?"
"I don't know, why?"
"You don't know?"
"I never cared to open it" she walks past him and pauses "I don't like endings."
The Doctor flips through it to discover the letters and pictures are golden. They then melt into the air as some energy form. Just like the old fob watch.. Come to think of it, exactly like it.
As the energy seeps into Clara's body the TARDIS loses control. They both scream. The Doctor flies off, unconscious, into the floor. Clara stands up in the midst of the sudden chaos, more confident than ever before, pulls some levers on the console. The TARDIS settles. "Blimey. Haven't done that in ages." She looks at the Doctor. She takes his sonic from his coat and checks him. "Biheartasis coltosium damage. You'll be fine. Well, you're regenerating. But other than that, fine. Well, not exactly fine, paradox radiation, two fresh hearts won't make it through the first minute." She spins on her heels as she gets up. "But don't worry" She sonics the ceiling, the chameleon arch helm drops. "You WILL be fine. Trust me - " She swiftly shifts a lever on the TARDIS console and looks directly at the camera. "- I am the Doctor."

כן, זה שחוק, לעוס וצפוי. בכוונה לקחתי דברים מוכרים :)
ואמרו לי שהסוף לא ברור, אבל לא נורא.. זה לא אמור להיות פאנפיקשן. זה אמור להיות סצנה שלכשעצמה (רק מה שכתוב, לא ההשלכות שלו) נשמעת הגיונית. היא נשמעת הגיונית? אפשר לדמיין את מה שכתוב פה קורה על המסך?

(שוב - אני לא מדברת על ההשלכות אז תגובות לגבי מה שיקרה אחר כך או הקנון לא רלוונטיות)

MonicaF

New member
אבל הדוקטור הפך לצעיר לאט לאט

מעבר מדוקטור גבר לדוקטור אישה, לא יכול להיות הדרגתי.
בעצם יכול, אבל מי רוצה לבזבז על זה עלילה מיוחדת כשיש לדוקטור הרפתקאות לחוות יחד איתנו.

אגב, חמוד מה שכתבת, ואני בהחלט יכולה לדמיין את זה, במיוחד אחרי שקלרה קפצה לתוך צביר קרעי הזמן של הדוקטור.
ומה יהיה עם ריבר? האם נשמע אותה אומרת שוב סוויטי? נשיקות? זה הולך להיות מאד קשה להפוך אותו לאישה, מבחינת העלילה. ולהעלים לגמרי את ריבר, גם לא הגיוני.

משום מה,

אני חוששת שלא נראה את ריבר יותר.
אלא אם כן הוא יצליח להוציא אותה מהספריה.
אחלה סצנה אגב ^^

MonicaF

New member
הכל יכול להיות

והרי שחקנים באים והולכים מהסדרה הזו, חלק קטן מאד חוזרים בתור עצמם בגיל מבוגר יותר, כמו שרה ג'יין.
יש את ברנארד קריבינס, סבא של דונה, ששיחק גם בסרט Dalek's Invasion Earth 2150 A.D., סרט ישן משנות ה-60, שם הוא דמות אחרת.

בכל מקרה, ריבר אומרת לדוקטור בפרק הסוגר של עונה 7: "אני כאן בשל הקשר הטלפתי עם קלרה, אם קלרה לא בחיים, איך זה שאני עדיין כאן? ספויילרס (חיוך)".
לכן חשבתי שאולי היא עוד תחזור.
היא לא יכולה לחזור באמצעות שחקנית אחרת כי נגמרו לה ההתחדשויות.
סתם ווישפול ט'ינקינג שלי.

למעלה