שמועות

ailag

New member
אגב ברנרד היה גם בסיפור אודיו +
7

בתור הרשע.. עם פול מקגאן בתור הדוקטור.

ריבר נראה לי שזה פשוט שאיך שהיא עדיין כאן זה כי קלרה לא מתה, וזאת תעלומה שסתם שם כדי לחרפן אותנו כי אנחנו לא רואים פתרונות טריויאליים.

+
מה?!

מתי היא אומרת ספויילרס? איך פיספתי את זה? אני צריכה לראות שוב את הפרק, כנראה יותר מדי התרגשתי מכל מה שהלך שם

אם ריבר תחזור בתור מישהי אחרת זה יהיה מוזר, כי בשבילי ריבר היא אלכס, ואלכס היא ריבר.
אבל אם באמת היא תחזור, אז זה יהיה ממש מצחיק לראות אותה עם הדוקטור החדש, כי למרות שכבר ראינו אותה עם שני דוקטורים, עם דיוויד לא באמת היה את הקטע בינהם חחח

MonicaF

New member
בדקת? ראית?

נראה לך שזה רמז לעתיד לבוא או סתם אופציה לרמז, עד שיחליטו על העלילה של הספיישל?

ailag

New member

הרטנל וטראוטון נראים שונים ומתנהגים שונה..

ולמה לבזבז על זה עלילה מיוחדת, אפשר לשלב את זה בעלילה קיימת.

ריבר אני לא חושבת שתחזור. היא מיצתה את הסיפור שלה והיתה פרידה אחרי-אחרונה של סגירת קצוות למי שעצוב על הפרידה האמיתית והסוף האמיתי שלה - בספריה. אין בדמות שלה מספיק בשביל לפתח עלילות הלאה והיא כבר ממחזרת את עצמה, עם כמה שהיא נהדרת ואלכס נהדרת.
בכל מקרה אם ישנה פרצוף יהיה מוזר כל הסוויטי והנשיקות כאילו כלום. גם אם זה יהיה שחקן גבר שחור.

(בקשר למה שכתבתי, מבינים שהוא עושה ריג'נריישן לג'נה ומיד לאחר מכן הופכים אותה לאנושית וזורקים אותה למצב בו מצאנו את קלרה בתחילת bells of st. john?)

MonicaF

New member
לי זה לא היה ברור

אבל אולי זה יהיה ברור למי שזוכר/יודע מה כתוב בעמוד 101, כי אני לא זכרתי בשלוף

ailag

New member
לא ידוע (
ון)

זה ספר של 101 מקומות לטייל אליהם וראינו רק שבדף הראשון יש עלה.

pennylane11

New member
לפורום יש מדיניות ספוילרים

אפשר למצוא אותה פה (http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1649&messageid=169340754)
ובכותרת הפורום בפונט ממש גדול וכתב מודגש.

זה בסדר, גם ככה אני נראה לי

הכי מאחורה פה מבחינת התקדמות בפרקים... אני רק סיימתי את עונה 6 (כולל הספיישל שאחריה) וכל השאר כבר בעונה 7

pennylane11

New member
תמיד יש אנשים חדשים,

ובפורום כמו בפורום באופן טבעי יש אנשים שפה ואתה פשוט לא יודע כי הם לא כותבים, אבל הם קוראים. חוץ מזה, סיימת את עונה שש, זה לא שנשאר כזה הרבה עד שתסיים. פשוט עדיף לטובתך שתדע מה *לא* לקרוא עד שתסיים אותה, ומדיניות הספוילרים פה דיי ברורה ברגע שקוראים אותה.

תתפלאי...

אבל מאחוריי יש רק עונה וחצי. ולמרות זאת אני כבר מפתחת תסמינים של מכורה!

איזה כיף לך

הלוואי שהיו לי את כל העונות לפני שוב :)
אבל לפחות יש לי עוד את עונה 7...

מזדהה איתך. יש המון סדרות וסרטים טובים

כל כך שממש בא לי לצפות בהם שוב כאילו זו הפעם הראשונה... "אין הזדמנות שנייה לחוויה ראשונית"

למעלה