שמות לבנים

נופר30

New member
שמות לבנים

יאללה בנות להתחיל לזרוק אנחנו מחפשים שמות לבנים קלילים קליטים ( ואם אפשר כאלה שלא יצחקו עליו בבית הספר = שון טיפשון ) ומצד שני שלומי יש לו בעיה עם כל המיוחדים מידי בנתיים יש לנו ברשימה ( טום , אביב , מתן , דותן , )

טוב.... אז קודם כל מזל טוב ושיהיה

הריון קל ונעים....... ואני אוהבת את השמות, דותן, נועם, רועי, אור,....

אתי@

New member
אני אוהבת................

עומרי עומר עידן עמית עדי (שמת לב למכנה המשותף???
) יאיר אופיר בר תמיר טל גיא כמו שבטח קשה לפספס
אני לא מקורית במיוחד ולא משוגעת על שמות יותר מידי חדשים...

לא עומרי

זה שם אסור ביהדות עומרי היה מלך רשע- או משהו כזה. מבחינת דת וקבלה זה שם מאוד לא מומלץ ולמרות שאני ממש לא דתיה- בענייני הילדים שלי- אני לא אקח צ´אנס....

ooza

New member
אבל זה לא משנה

שכנתי קראה לבנה עומרי, היא דתייה ואם נלך לפי שמות האנשים הלא טובים שהיו בתנ"ך לא ישארו שמות......

keren1877

New member
יש כמה...

רועי (כמובן, זה שמו של המיועד...) ליאור עמית דותן דולב (שם מדהים בעיני) אריאל גל ירדן ועוז

סרינה

New member
אני אוהבת...

יואב (טוב, מעניין למה...) אמיר זוהר יונתן ותום, אבל ב-ת´, שיש לו גם משמעות בעברית.

נופר30

New member
גם אנחנו רצינו תום אבל בכיתוב הפוך

זה מות וביקשו שנשנה לטום

shelycat

New member
ומצד שני................

לתום ב-ת` יש משמעות בעיברית (תמימות) ואילו לטום ב-ט אין משמעות בכלל וזה סתם צליל סתמי (האמת לא בדיוק, בפולנית הפרוש של טום הוא טמבל). אישית אני לא מאמינה בסוג זה של אמונות טפלות(לדעתי) והרי להמון מילים ושמות כשמסובבים אותן לכל מיני צדדים והופכים להן את האותיות אפשר למצוא הן משמעויות טובות והן משמעויות לא ממש נחמדות ואני חושבת שהשימוש במילה "אסור" הוא קצת חזק מידי בקונוטציה הזאת.

Ronnie*

New member
גם אני חושבת כמוך...

ל"תום" בעברית יש משמעות מקסימה. כל שם אפשר להפוך ולמצוא לו משמעויות...

פוקית

New member
תום עם ת´ בסדר הפוך זה מות |גולגולת

לא עלינו חס ושלום !!!!! אז לא הייתי ממליצה... הייתי חייבת להזהיר ומזל טוב

נופר30

New member
טוב בנות

השמות נרשמו ( פרט לאלו שמסיבות אלו ואחרות נדחו על ידינו כבר ) ויעברו היום בערב סינון ראשוני אשמח להמשיך ולקבל שמות

dorlim

New member
שמות שאני אוהבת לבנים ומתאימים ..

ל"אילוצים" שהעלת - יובל, נועם, בר, רותם, עמית, אביב, סתיו (רק עכשיו אני שמה לב שכולם שמות דו-מיניים...
) אגב, נראה לי שכדאי לבחור 2-3 שמות אופציונליים וכשהילד יגיע לבחור את השם שהכי "יתאים" לו. כבר שמעתי על יותר ממקרה אחד שהורים בחרו שם לתינוק/ת וכשהוא/היא נולד/ה הם ידעו שהשם ממש לא מתאים...

למעלה