יאללה בנות להתחיל לזרוק אנחנו מחפשים שמות לבנים קלילים קליטים ( ואם אפשר כאלה שלא יצחקו עליו בבית הספר = שון טיפשון ) ומצד שני שלומי יש לו בעיה עם כל המיוחדים מידי בנתיים יש לנו ברשימה ( טום , אביב , מתן , דותן , )
זה שם אסור ביהדות עומרי היה מלך רשע- או משהו כזה. מבחינת דת וקבלה זה שם מאוד לא מומלץ ולמרות שאני ממש לא דתיה- בענייני הילדים שלי- אני לא אקח צ´אנס....
לתום ב-ת` יש משמעות בעיברית (תמימות) ואילו לטום ב-ט אין משמעות בכלל וזה סתם צליל סתמי (האמת לא בדיוק, בפולנית הפרוש של טום הוא טמבל). אישית אני לא מאמינה בסוג זה של אמונות טפלות(לדעתי) והרי להמון מילים ושמות כשמסובבים אותן לכל מיני צדדים והופכים להן את האותיות אפשר למצוא הן משמעויות טובות והן משמעויות לא ממש נחמדות ואני חושבת שהשימוש במילה "אסור" הוא קצת חזק מידי בקונוטציה הזאת.
ל"אילוצים" שהעלת - יובל, נועם, בר, רותם, עמית, אביב, סתיו (רק עכשיו אני שמה לב שכולם שמות דו-מיניים...
) אגב, נראה לי שכדאי לבחור 2-3 שמות אופציונליים וכשהילד יגיע לבחור את השם שהכי "יתאים" לו. כבר שמעתי על יותר ממקרה אחד שהורים בחרו שם לתינוק/ת וכשהוא/היא נולד/ה הם ידעו שהשם ממש לא מתאים...