שמות לבנים

נופר30

New member
זאת בדיוק הכוונה שלנו

ויותר מזה אנחנו גם מכוונים לעשות נמורולוגיה לשם ותאריך הלידה כדי לבדוק שזה טוב אבל חייבים להתחיל לחפש שמות שאוהבים ותודה על השמות

Ronnie*

New member
אני אוהבת...

אורי (בשורוק, כמו בעלי
) תומר דניאל יונתן גיא אלון עידו רועי

uti

New member
עוד קצת שמות...

מבין השמות שלכם אני הכי אוהבת את אביב, ובאופן עקרוני, אני אוהבת שמות עם הברה אחת (כי אני שונאת שמושכים את השם....) אז שמות לבנים עם הברה אחת:
גיא
גל
זיו
טל
אור
רן
שי
עוז
ניב
רם
חן
ניר
בר וזהו.... המון
ובריאות!!

אמיקה

New member
בנים יש מלא..- הנה כמה:

יותם אראל (לא אריאל, אראל = מלאך) כפיר אביתר איתמר אורי (דווקא בחולם אם כי אורי בשורוק מקסים בהקשר של רחל) ארז דניאל (כבר נהיה יותר יחודי על בן) גם אני אוהבת יונתן יש עוד .. רק תגידי

nikit1

New member
השמות האהובים עלי..

קודם כל מבין השמות שברשימה המקורית שלכם אני מאד אוהבת את מתן- שם משגע. בנוסף: דן אסף זיו טל שחק שחר איתם אור ניב רם

תוכי

New member
והשמות שאני אוהבת

* ליאור - וקראתי כך לאחי * שי - שמו של אחי השני * שגיא * אופיר * כפיר

fila

New member
ושלי.....

טום בר גיא אורי(בחולם) רון יהב(הכי יפה בעיני) רועי למה נדמה לי שעם שמות של בנות יותר קל?

נופר30

New member
ושוב תודה בנות

אם עולה לכן עוד שמות נשמח רשמתי את כל אלו שלא נמחקו מסיבה זאת או אחרת ( כמו אור לדוגמא שיש כבר אחיין בשם הזה ) בערב נסנן ונמשיך משם

danonit

New member
השמות החביבים עליי: ../images/Emo39.gif

ואני מודה, אין הרבה שמות לבנים שאני אוהבת, אני הרבה יותר אוהבת שמות של בנות. אבל בכל זאת: עדי (כמו בעלי) עידו תום גיא ..... שיהיה לך הריון קל והמון המון מזל טוב לכם

danaziv

New member
ואני אוהבת שמות בל´

ליעד
ליאם
לירון בהצלחה בבחירת השם והמשך הריון קל ונעים

danonit

New member
ליאם? LIAM?

אני חושבת שזה שם מאוד יפה באנגלית, יש לו משמעות בעברית?

Ronnie*

New member
זה נהיה די נפוץ...

לא נראה לי שיש לו משמעות בעברית (כמו שמות אחרים בסגנון - שון, טום).

SHIRIE

New member
בתור אחת שמטפלת בכ-30 בנים בשבוע

מגוון השמות רחב ישנם שמות מאוד נפוצים היום כ-מתן טיפלתי אולי ב- 5 כאלה במהלך השנתיים שלש האחרונות. לא אוהבת שמות חדשניים מידי (ירין דין שון וכד´) אבל גם לא ארכאיים (עמוס דוד וכד´). יובל, אלעד, עמית (גם יש המון בנים בשם זה),גיא , נדב (ושוב הרבה בנים עם השם), שמות פחות נפוצים ניתאי, ענב כן כן לבן, סתיו וכמובן רון או רוני. משימה לא קלה מוטלת עליכם בבחירת שם אבל שיהיה בהצלחה ובכיף.

איילתי

New member
נועה וגיא וודאי תצחק, אבל אני מאד

רוצה שלילדה שלי יקראו נועה ולבן יקראו גיא...( לשלישי אין לי שם בינתיים
) עוד שמות לבנים: איתי אסף ( אח שלי) אורי ORI עומר עמית שיהיה המון מזל טוב ובהצלחה

../images/Emo79.gifהם אומרים שמיכאל זה שם של בן

אנחנו אוהבים את השם מיכאל, לנמרות שזה טיפה מיושן. ואין לי עוד מה להוסיף על מה שנאמר.

גלי ב

New member
יש בעיתון מעריב של היום כתבה על...

שמות לילדים - פופולרים יותר ופחות... לטענתם : השמות הכי פופולרים לבנים הם : - דניאל , רועי,עמית,עומר,אור. שמות לבנות : - נועה , עמית, רוני, תמר, מיכל, עדן, יעל, מאיה, וענת. שמות - יוניסקס - דניאל , עמית, עומר , יובל, אור, עדי, עדן, שיר, שחר, רוני .

נופר- המון המון מזל טוב ../images/Emo24.gif

והמן בריאות ואושר וגם שיעבור בקלות. אני מאד אוהבת את השם נמרוד, שהוא מאד ישראלי בעייני.

למעלה