שמות רבותיי שמות

YAYA15

New member
שמות רבותיי שמות

אני מעוניין להחליף את שמו של כלבי החום והגרגרן למישהו יש הצעות???

YAYA15

New member
../images/Emo67.gifאידי?

אידי חזר עם אי טי הבייתה בסרט המשך... חוצמזה - קלעת לצבע (אולי לא חשבת על זה ) שניהם חומים ונראה לי ששניהם אף גרגרנים. עכשיו שאני חושב תוך כדי הקלדה זה שם לא רע!!!

גנגי

New member
רגע, רגע.

לכלב הזה קוראים איינשטיין. אפשר להבין למה - השיער, הגודל הכלל, האינטליגנציה. אני יכולה להבין מה בהודעה ההיא שם גרם לך להבין שמדובר בכלב קטן, לבן-שיער ומדובלל ואינטליגנטי באופן חריג?

מוגג

New member
כלב ש

קורא ידיעות אחרונות אינו יכולהיות מיודע מה אינטיליגנט.

Alkup

New member
שמע אני לא מכיר את הכלב, אבל

למה להחליף לו שם? מה הוא בובה? חפץ? (זה נשמע כאילו אני דואג לזכויות משפחת הכלביים בעולם או משהו. אני לא...) אתה לא חושב שזה יבלבל אותו?

גנגי

New member
הי, אגב שמות...

שמתי לב שבכרטיס האישי שלך מופיעה תמונה של חברת פורום אחרת. מה-פה-קורה-פה?

YAYA15

New member
עלית עלינו

אני והתרנגולת הערומה גרים באותו לול. היא משכה אותי לפורום הזה- אני בכלל הייתי שקוע בפורום האופנוענים. לזכות הפורום הזה יאמר שהוא קצת יותר משעשע ולא מתעסק כל היום במשטרה, מהירות וכמה דופקים את האופנוענים למרות שאני חלק מהם ודברים אלה חשובים וקרובים לליבי - כמה אפשר לבכות. צריכים להחליט להיות או לחדול. כל מי שאתית ירים את ידו#$%^&&$#@$%

אוֹחַ

New member
אבל זו לא את. זה בן-זוגך שמחוֹלל

בעירום, השד יודע איפה (בלוליי זרים, מן הסתם). מוזר, תרנגולת, עשית עלינו רושם של תרנגולת-העולם-הגדול, אולם עתה נחשף קלונך - נראה שטרם למדת אפילו כיצד באות ביצים לעולם, הא?

במבט שני, לאחר שהרכבתי משקפיים

אכן מדובר בגבר. צדקת, אוח. אבל בעולם התרנגולות ביצים באות ללא קשר לזכרים. ואגב, למה אומרים "להרכיב משקפיים?" מה, לפני שמרכיבים אותם הן מפורקים?

אוֹחַ

New member
כי אני מרכיב אותם על ה'רמה' (במלעיי

ל) או על ה'סבל' (במלרע) ורק כשעוברת איזו תרנגולת שווה, רק אז אני עושה בהם שימוש. ומה טעם, חשבת, ראו צורך בבדיקת-ראיה כתנאי להוצאת רשיון? לגבי תרנגולות עם ביצים - עולמן הצר של התרנגולות מחולק לשניים: 'תרנגולות-מטילות' שיכולות להטיל ללא צורך בכידון. בלשון הגמרא הן נקראות "מייחמתא מארעא". ו'תרנגולות-ערביות' שצריכות גם צריכות את יודעת מה (בעצם את לא יודעת).

אוֹחַ

New member
למאותגרי הארמית: מייחמתא מארעא =

מתייחמות מן האדמה/חול (כמו הנקבה של 'עוף החול').

ארעא = אדמה???

לא ארעא = זמן??? הפעם אתה השארת אותי עם מקור פעור, אוח. מרוב הפתעה הטלתי ביצה. אני מייחמתא מפתעא... ואגב בארמית ביצה = ביעה.

גנגי

New member
ארעי

הוא בעצם ארצי, על פני האדמה הזאת, בניגוד לנצחי, שגם בעולם הזה וגם בעולם הבא. ה-צ' השמית נהגית כעיצור נחצי, שקרוב במקום חיתוכו ל-ע' השמית (שניהם לא דומים לעיצורים שאנחנו הוגים בעברית המודרנית, אלא לאלו שהוגים בערבית). עיצור אחר קדום הוליד את הפיצול ל-ע' בארמית ול-צ' בעברית, וכך ארעא = ארץ, מכאן - אדמה.

למעלה