שמות רבותיי שמות

לא מדוייק

תרנגולת, בניגוד לאישה, מבייצת בערך כל 26 שעות (מטילה) או יותר (ערבייה) בכל אופן הביוץ, שבעקבותיו ההטלה אינו קשור להזדווגות.

YAYA15

New member
שמע שמע שמע שמע

אל תתן לדברי החכמה להרשים אותך אני למדתי אותה הכככככככככככככככל. ועוד קצת

אוֹחַ

New member
טוב. לאחר שהתרנגולת השאירה אותי

פעור-מקור, פניתי למקורותי ע"מ לוודא את מקור הטעות. להלן: תרנגולת אומנם יכולה להטיל גם בלי תרנגול, אך אלו בצים עקרות - לעולם לא יבקעו מהם אפרוחים (וכאן הסוגיה ההלכתית של "דם בביצה" מקבלת תפנית). אולם, ע"מ שיצא משהו מן הביצים - צריך מישהו עם ביצים בסביבה. כך אמר לי אבא.

יפה צייצת, אוח אבל גם זה לא מדויק

דם או חתיכות בשר בביצה יכולים להופיע גם בביצים עקרות - הוא מגיע מצינור ההטלה של האם. את העובר לא רואים בביצה בעין בלתי מיומנת אלא אם דוגרים עליה (או משאירים אותה יותר מידי זמן באוטו ביום קיץ) את כל זה קראתי ב- "מ-12 עד 16 לתרנגולת"

אוֹחַ

New member
צ'מעי, תרנגולת!

יחסית לרבע עוף, אני חייב לציין שיש לך ביצים. את חייבת לומר את המילה האחרונה? אז ככה: מן המפורסמות היא שגם בביצים עקרות עלולים להמצא דם או רקמות בצבע כהה. א-מה - בכל הנוגע לחשד דם בביצה, מבחינה הילכתית, אין הרי ביצה מופרית כהרי ביצה מייחמתא מפתעא (ז"א: מארעא). ועיקר אל תשכחי - כעוף לילי, אני ממוקם איפשהו מעלייך בשרשרת המזון (לא באמת הבנתי מה אמרתי). ________ (
זה בשבילך, למילה האחרונה).

המילה האחרונה

אין מה לעשות, בזמן שחברי הפורום הזה עושים מיליונים ממילונים, אני בסה"כ חקלאית חלכאית.

shellyland

New member
חומי, מוקי, לאסי, רוקי, אמיץ, ברק..

~שלילנד למען החזרת השמות הבנאלים לחיות הבית~

מוּסקט

New member
בלי לראות את הכלב

אי אפשר בכלל לתת שמות. תביא תמונה, נתרשם ואז נחליט על משו הולם.

למעלה