HIM זה ראשי תיבות אבל מאוד נחמד אניהאו הממ הרומן הכימי שלי
B BlueBeIl New member 5/4/05 #15 HIM זה ראשי תיבות אבל../images/Emo13.gif מאוד נחמד אניהאו הממ הרומן הכימי שלי
ח חמוסה מתרוצצת New member 6/4/05 #16 כע, אבל עדיין.../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif התבלבלתי בין רומנטיקה לאהבהXD אופס.
H healing drug New member 6/4/05 #19 יוווו....../images/Emo13.gif איזה חמוד זה ! אף פעם לא חשבתי לעשות את זה....
ח חמוסה מתרוצצת New member 6/4/05 #21 נזכרתי עכשיו../images/Emo163.gif באיך שהמורה של מגמת מוסיקה בבצפר שלי קרא לsmoke under water "עשן על המים" כלומר, WTF?
נזכרתי עכשיו../images/Emo163.gif באיך שהמורה של מגמת מוסיקה בבצפר שלי קרא לsmoke under water "עשן על המים" כלומר, WTF?
® ®NuLy® New member 7/4/05 #31 זה לא smoke on the water לימדתי את אבא שלי לנגן את זה בגיטרה.. והוא פשוט לא מפסיק לנגן את זה
S SAMAR New member 6/4/05 #23 חחחחח..... אחיות המספרים....לא מתה על הלהקה... פארק לינקין.... פחחחחחחחח....יש עוד אבל הן פרחו מראשי! זה גאוני! אימפריה!!!!!!
חחחחח..... אחיות המספרים....לא מתה על הלהקה... פארק לינקין.... פחחחחחחחח....יש עוד אבל הן פרחו מראשי! זה גאוני! אימפריה!!!!!!
° °•°LosT AnD BroKeN°• New member 6/4/05 #29 חחחחחחחחחחחחחח...אהבתי... זה נשמע כלכך מוזר בעברית... שארלוט הטובה !!!!חחחחח
S Spider579 New member 7/4/05 #35 ../images/Emo108.gif קבלו עוד בתולת הברזל - IRON MAIDEN וורדים ואקדחים - GUMS'N'ROSES מישהו הצליח לפענח את נירוונה???
../images/Emo108.gif קבלו עוד בתולת הברזל - IRON MAIDEN וורדים ואקדחים - GUMS'N'ROSES מישהו הצליח לפענח את נירוונה???
B BlueBeIl New member 7/4/05 #37 רובים ושושנים גאנז הם עוד מהתקופה שבאמת היו מתרגמים שמות של להקות וכאלה... פעם עברתי על חבילת עיתונים מ95 שאחותי שמרה וזה הכל היה "הלהיט החדש של בלר "בית בכפר" הביס את הסינגל של אואזיס "תתגלגל עם זה" והגיע למקום הראשון במצעד".
רובים ושושנים גאנז הם עוד מהתקופה שבאמת היו מתרגמים שמות של להקות וכאלה... פעם עברתי על חבילת עיתונים מ95 שאחותי שמרה וזה הכל היה "הלהיט החדש של בלר "בית בכפר" הביס את הסינגל של אואזיס "תתגלגל עם זה" והגיע למקום הראשון במצעד".