שמות!

Goggle Girl

New member
אאאאאאאאאאאאאאהההההההה!!! x.X

לא להזכיר! אני מנסה לשכוח! פועל, פיעל, התפעל.... x.X

kohene

New member
אז ככה...

פעל, נפעל, הפעיל, הופעל, פיעל, פועל והתפעל. למקרה ששכחת.

kohene

New member
שאני אבין...

עשית בגרות בלשון בי"א? לא עושים את זה בי´?

star_female

New member
......

לא בכל בתי הספר, מסתבר.. ככה זה כשעושים 5 יחידות בעברית במקום 3 או כמה שזה לא יהיה כמו בבתי ספר אחרים ~_~ אבל זה כבר לא קשור לפורום, אני רק שמחה שנפטרתי מזה ^^

kohene

New member
כשאתה אומר 15.7 למה אתה מתכוון?

7 חודשים או 7 עשיריות השנה?

kohene

New member
הסתכלתי, בגלל זה שאלתי

גם את וגם אחיך(?) לא כתבתם את שם המשפחה.

DiGiHiLa

New member
השם משפחה שלי הוא.

זולונץ למרות שאני מעדיפה את מרדכי(שם משפחה מצד האימא) ואגב קן כלומר אריאל לא באמת אחי ואסור לו להגיד את שם משפחתו עזוב כרגע ת´סיבה

kohene

New member
זולונץ? אשכנזיה? משתתף בצערך...

בלי נסיון להעליב.

טקאטו

New member
אתה אומר

שליות אשכנזי או אשכנזיה זה רע? למה אתה חושב ככה? דרך אגב אני ליאור

יאקומו

New member
מה קורה, חבר חדש?!

אני מקווה שתישאר בפורום, ושהוא ימצא חן בעינייך, כי כמה שיותר דיג´יגורלים בפורום... יותר טוב!

kohene

New member
בצחוק

יש לי די הרבה חברים אשכנזים, רק לפעמים אני תוהה איך זה להיות נחות יותר מבחינה אבולוציונית...

טקאטו

New member
וזה למה?

למה אתה חושב שאנחנו נחותים יותר מבחינה אבולוציונית? ותודה יאקומו

Digi Lista

New member
לא הגזמת?!

אני מצטערת להגיד לך אבל לפחות כאן בפורום שאני מנהלת אף אחד לא יגיד דברים רעים על עדה\מוצא של מישהו אחר!וגם לא יעליב אף אחד אחר, להגיד למישהו נחותים ולא משנה מה הסיבה לאמירה זה פשוט לא במקום!(שלא נדבר שזה מראה כאילו אתה יותר ממישהו אחר, צר לי אבל אתה לא, ממש ממש לא!אתה שווה בדיוק לכולם). ואם תגיד עוד פעם משהו כזה אני לא רק אמחוק את ההודעה אלא גם אגביל אותך(אני אומנם לא מעוניינת להגביל אף אחד אבל אם לא תישאר לי ברירה...)ואל תרד על אשכנזים, ספרדים,דתיים,חילוניים,הומואים...כי זה לא מקובל עליי, ברור?!(אם לא אני אסביר שוב) נ.ב. גם אני אשכנזייה ואני לא חושבת שאני נחותה אבוליציונית, בקיצור תשמור את דעותיך לעצמך כאן בפורום תדבר רק על דיג´ימון!

למעלה