שמות...?

im on fire

New member
שמות...?

אם עכשיו היו נולדים לכם ילדים איך הייתם קוראים להם מה איני? (סתם לידע כללי)

i l0ve u

New member
../images/Emo13.gif

הבנתי ששם די INי עכשיו זה רומי..... אני אוהבת את כל המות האלה עם ע' {עמית עומר ....} ובעיקר עם ע' ו-ד' עידו עידן עדי כל אלה... אם יהיה לי ילד בטח אני יקרא לו עידו....או...לא יודעת בעצם... ובת אין לי מושג!! על השם שלי אני לא הכי מתה {בר} אבל אני מסתדרת איתו יעני אני לא חושבת על שם אחר שהייתי רוצה להיקרא

אני מכירה ילדה שקוראים לה עידן...

זה מהמם

Nשמה

New member
השמות הכי יפים

דולפין- כן כן, זה נשמע קצת מוזר, אבל לבן של אחות של חברה שלי קוראים ככה. פרפר- לחברה שלי יש ילדה שנולדה פגה והיא הייתה עדינה ושברירית כמו פרפר אז לכן קראו לה ככה. ויוה- זאת אחות של דולפין... אמא שלהם נורא אוהבת את ערוץ ויוה והיא גם חושבת שזה שם חמוד ומקורי. גמני חושבת ככה!

דולפין וויוה!?

איזה מסכנים
.... איך קוראים לך? דולפין... לא איזה חיה אתה אוהב, אי קוראים לך? חח... פרפר זה שם יפה אבל קראתי איזה סיפור על ילדה שקראו לה פרפר והיא נפטרה מסרטן, ועוד סיפור על אחת בשם פרפר שהתאבדה בגלל הידיד שלה או משהו כזה, אני כבר לא זוכרת.... נראה לי זה במאמרים של אהבה בגיל ההתבגרות (645)

ואייי

אני אישית, חולה על שמות של בנים לבנות, למשל יובל, שי (ככה קוראים לאחותי הקטנה), עידו וכו' בנים..אין לי מושג

ortalee

New member
אני מכירה ילד שקוראים לו אורטל!

דרך אגב אני בת וקוראים לי אורטל! מסכן הילד...

keren201

New member
אמממ....יניר שם פצץ...:)

האמת שאני מעדיפה שמות כמו:יניר,יניב, אלון,יובל ולבנות לפי דעתי:אורטל,שרית,רעות,....

אני שמעתי...

על ילדה שקוראים לה זיו...זה שם נחמד לבת... לדעתי השמות הכי יפים לבנים זה ערן, אוראל, דניאל, עומרי... ולבנות זה עמית, שירז, נירית, יובל...ובכלל שמות של בנים לבנות זה ממש יפה!

InTo YoUr SoUL

New member
לא קשור לאיני אבל...

בנות- בר, אור, פטרוזיליה, חומוסה בנים- עמירן, שחר, סלקום, שקית

למעלה