שמות...?

אתם מכירים את....

שמעתי מחבר שלי על איזו ילדה שההורים שלה נורא רצו שיוולד להם בן ונולדה להם בת אז הם קראו לה "אכזבה" איזה באעסה?

chicolico

New member
זה כלום....

אני שמעתי על מישהי שקוראים לה.... בהמה! כאילו, עד כמה הורים יכולים להיות סדיסטים?

i l0ve u

New member
יש אחת בשם: אוחזת בעץ השקד

ונראה לי שזה רק השם הפרטי שלה חחח...

אור P

New member
מה?? אמאל'ה, לא הייתי מדבר...

עם ההורים שלי. על השם 'אכזבה' שמעתי, איזה הורים, איך אפשר לקרוא ליילד שלך אכזבה לעזאזל?

apl

New member
אתם ממש מגזימים....

"אכזבה"...?!!?1!???! מה הקטע?! שיקראו ככה לילד?! מה הוא אשם?! ושמעתי על שם יפה ומקורי גם: צליל חורש(או כורש.לא ממש זוכרת)..

Nשמה

New member
הילדה הזאת מפורסמת כנראה

כי גם חברה שלי סיפרה לי על "אכזבה" לא מזמן... מוזר...

love girl1

New member
שמות מקוריים

תראי אני די בעד שמות של אבני חן כמו קורל ספיר וכו'.... אבל אין הרבה שמות כאלה לבנים אז לבנים די יפים השמות ליאור תומר עידו דניאל ... למרות שהשמות לא הכי מקוריים אבל הם תמיד באופנה... ואם לא אלה אז יש שמות מקוריים כאלה למרות שלא כולם יפים כשה למצוא הרבה ילדים עם שמות כאלה כמו אפק (ולא אופק) נעורי וכו..

apl

New member
אז ככה:

לבנות אני חושבת ש רומי(שם מהמם),יהל,לורן--->שמות יפים. לבנים---->שון,דותן..שני שמות יפייפים.

מאיה1983

New member
תשמעו שם מאאאגניב....

הכרתי פעם מישהו שיש לו שם של טייס.... הכי בעולם: טדאאאםםם :אסף ברק נו מה אתם אומרים?

apl

New member
תראי....זה שם ושם משפחה

ואכן,זה מעלה מחשבות על מישו שבהחלט לבוש בבגדי חה"א ועוד טייס.. ועוד משו..מדי חה"א על בנים,זה "זה" ובכלל בגל שאני גרופית של צבא ושל חה"א בפרט,זה שם שבאמת מזכיר שם של טייס...
אבל כשמות יחידים,אני לא אוהבת..לא אספ ולא ברק(אלא אם כן,אני אהיה בטוחה שכשהילד יגדל הוא יהיה טייס,אז,ורק אז.אחשוב לקרוא לו כך)
... אני לא אוהבת את השם הזה,אבל גם איתמר ואייל מזכירים שמות של טייסים.. לא יודעת למה...

apl

New member
רז זה שם יפה...לידידה שלי קוראים ככ

ככה...וגם לבנים... ואי-אפשר לחשוב על השם הזה,בלי להעלות מחשבות על הדוגמן רז מאירמן... במקום "היימן"---->מאירמן... נ.ב:בדקי את מצב המסרים

Tapuhi

New member
לנו יש מישו בשכבה שקוראים לו

פריאל מתוק. איזה באסה זה?

keren201

New member
חחח...

יש לנו בבית ספר כאלה שמות....סוף.. אחד בשם רושל....איזה שם פצץ....

away

New member
וול, שם מקורי במיוחד

צפת לבת. כאילו, מה נסגר עם ההורים שלה? ועל האכזבה הזו גם אני שמעתי. מוזר.

i l0ve u

New member
ברופין יש להם שמות מוזרים...

אבל אני לא ממש זוכרת...אני זוכרת שיא ולנו יש אתגר ויש עוד כמה לא זוכרת......

i l0ve u

New member
אני מכירה אחת בשם:פוטי

או פותי לא יודעת איך רושמים אבל כולם קוראים לה פוטה וכותה חחח ויש אחת בשכונה שלי שקוראים לה דיכי זה ממש נוראי שסיפרתי לחברה שלי על דיכי היא חשבה דיקי יעני דיק=זין וזה היה מצחיק...

™baMba

New member
../images/Emo9.gif

בנות- שיר, עדי, הילה, ליהי בנים - תומר, אליאור, אורן...

flowers girl

New member
שם מקורי ויפה בטירוף לבת../images/Emo26.gif

מותק.. נכון יפה
חוצמזה אני החלטתי שאם יהיה לי בן אני אקרא לו בר.. ואם תהיה לי בת אני אקרא לה אנה..

למעלה