בואי נגיד ככה:
אילו הייתי בטוחה שרובם, אז לא הייתה לי בעיה לכתוב זאת. אני לא מנסה לעשות דווקא לאף אחד, אלא לבטא את דעתי הכנה. האמת היא שאני לא חושבת כך. אני מאמינה שיש שכבה של אנשים משכילים ואינטליגנטים שכן הגיעו לזה אחרי מחשבה מעמיקה, במיוחד בשנים האחרונות, כשיש יותר מודעות ומידע יותר נגיש. אך אני עדיין מאמינה (ואולי אני טועה, אך אני באמת חושבת ככה, אחרת לא הייתי כותבת זאת) שיש אנשים רבים שפשוט אינם מודעים מספיק ואינם מקדישים מספיק מחשבה לכל הבטי ההליך הזה לפני שהם מבצעים אותו. אסור לשכוח שאנשים שכותבים כאן בפורום וגם אנשים שאיתם הם מנהלים קשרים, הם לרוב אנשים יותר משכילים, ובעלי יותר אפשרויות ומודעות מאשר שכבות רבות אחרות באוכלוסייה, ולכן יש להם יותר כלים להגיע למידע המעורר ספקות ושאלות. אין בכך זלזול או יחס לגנאי, זה מצב טבעי לגמרי, כולנו חיים כך בהבטים מסוימים, זה אנושי, זה הכל. ושוב, בנוסף - לא התייחסתי לאף אחד באופן אישי ולאף אחד בפורום הזה, ואף ציינתי את הדילמה המיוחדת והמורכבת של הורים מאמצים (שגם אני שותפה לה, אני ממש לא מוצימנאה את עצמי מן הכלל בשום דבר). זו ההתייחסות שלי, האופן שבו אני רואה את הדברים. זכותך כמובן לא להסכים עם הגישה שלי ואין לי שום טענות בעניין.