שמחה לספר על עוד חלום שהוגשם

שמחה לספר על עוד חלום שהוגשם../images/Emo13.gif

בשבוע שעבר סיימתי את ההכשרה שלי בליגת לה לצ'ה וכבר שבוע אני מדריכת לה לצ'ה. ביום ד' שעבר הצטרפתי לאביטל שהקימה את הקבוצה (עם קצת עזרה ממני ומאחרות) והדרכתי את הקבוצה של מודיעין. היה כיף. זו דרך שונה ומאד מיוחדת לתמוך בנשים מניקות. בחודש הבא יתקיים כנס ב"תל השומר" בנושא הנקה. הכנס יעסוק בהיבטים שונים של הנקה ומיועד הן לאנשי מקצוע והן לקהל הרחב. הוזמנתי להעביר מושב על הנקת תאומים. אני מאד מאד מתרגשת... לשמחתי, דבורה תהיה שם איתי... אשמח לראות עוד פנים מוכרות. הכנס מאד מעניין ומגוון. למעוניינות - הנה הזמנה מקוונת לכנס. רוצה להוסיף
לכל הנוכחות שממשיכות להפנות אלי נשים להדרכת הנקה. זה מאד מאד עוזר לי אחרי חודש וחצי ללא משכורת. זו פרנסה שהיא גם הנאה גדולה מאד.

מ י כ

New member
../images/Emo140.gifכייף לקרא

בדיוק לפני כמה ימים חשבתי לעצמי שבשביל מישהי בשביתה את כמעט ולא פה,ואז הנחתי שזה פשוט כי את עסוקה... כייף לגלות שצדקתי! בהצלחה רבה בכנס(הנושא כרגע לא רלוונטי אצלי לצערי,אבל טוב להכיר מומחית בתחום לעת הצורך..)

יופיופ6

New member
ואוו נועה. איזה יופי!

שיהיה לך הרבה הצלחה גם בתור מדריכה וגם בהרצאה בכנס.

panda321

New member
בהצלחה בתפקיד החדש ../images/Emo39.gif

אני בטוחה שתהיי מדריכה מצוינת!

3קטנה

New member
איזה יופי נועה! בשעה טובה!

יודעת כמה זה חשוב לך ו"אהוב לך"
ביולי אני אתחיל להצטרף למפגשים שלך במודיעין...

שומרת לך על הכסא בקבוצה עד יולי....

'תגעגעת אלייך. מקווה שהחזרה לעיר העתיד תהיה לך טובה וגם ליפה ולאלמה.

3קטנה

New member
כן, ביולי ../images/Emo13.gif

אחחח איך אני מתגעגעת לדירה הגדולה היפה המרווחת שלי....

העין ה 3

New member
וואו, איזה כיף!!!

אולי תכתבי הודעה בפורום מודיעין. יש שם כמה אנשים שמאוד ישמחו (ואפילו לא יודעים שאת כבר אמא...).

מעיןבר

New member
נפלא!

לצערי הגישה לקישור לא זמינה (נפל הפורטל) אבל אני יותר מאשמח להגיע למושב בתה"ש, גם קל"ב וגם רלוונטי לי מתמיד
. אם תזדקקי לגישה לחומר מחקרי אל תהססי לבקש, בשביל מה אני יושבת על גישה למאגרי מידע.

מעיןבר

New member
אוף! שמו אותך במקביל ליעל...

דווקא הייתי שמחה לשמוע גם את ההרצאה שלה.

אני ביקשתי להיות במקביל ליעל - אותה כבר שמעתי

זו אכן הרצאה מרתקת. ממליצה בחום. בינינו - תלכי לשמוע אותה. זו הזדמנות מצויינת. מניחה שנפגש בהרצאה על הקרניו-סאקרל - ממליצה בחום! (את ההרצאה של טובה קראוזה את לא ממש צריכה... למרות שגם היא נהדרת). אותי תוכלי ממילא לשמוע בסדנא כך שלא תפסידי. תודה על ההצעה לחפש מידע. אני אשמח לעשות בה שימוש. שמחה שתהיי שם!

s h r o n i t

New member
כל הכבוד

איזה כיף זה לעשות מה שאוהבים.מאחלת לך להמשיך להנות.

אני גאה בך

על כך שמצאת תעסוקה מפרנסת וגם שאת כ"כ אוהבת אותה על כך שאת כ"כ עוזרת לאמהות אחרות, את לא מתארת לעצמך כמה ואני כ"כ שמחה שיצא לי להכיר אותך !

לבנה123

New member
יאאאא - כל הכבוד!

אפילו שאת חלק שמעתי כבר בע"פ, כשזה כתוב ככה זה כ"כ מרשים! כל הכבוד לך. ועוד עם 4 ילדים בבית, ומשרה, ובכלל. ושוב תודה על העזרה בענין שלי. אני יודעת שזה אגואיסטי, אבל מבחינתי לגבייך - רק שהשביתה תמשך! (סליחה...סליחה...אני יודעת שזה לא במקום, אבל בכ"ז...)

גאה אני בך עד מאוד!

לא מתכננת "לייצר" לך שעות התנסות אבל מי יודע? נשיקות והרבע הערכה!

למעלה