שמחה לספר על עוד חלום שהוגשם

אפרסקה

New member
וואו, נועה, שאפו גדול ../images/Emo106.gif

אני מלאת התפעלות, באמת, מכל ההספקים שלך ובעיקר מכזו הגשמת חלום נהדרת. כל הכבוד לך שהתמדת, שלא כרעת תחת הנטל ושעשית את זה כמו גדולה. שיהיה בהצלחה

מרב.

New member
../images/Emo106.gif כל הכבוד נועה!

הספק מרשים ביותר, ואני בדיוק בעקבותייך, עם אותם סימני דרך בדיוק, מקוה להגיע לנקודות הציון שלך באותו זמן! אנחנו בטח ניפגש בכנס, בין אם אהיה כבר חברת לה לצ'ה או "סתם" בקורס של בתיה... חייבת למצוא זמן לשוחח איתך כראוי, הזמן טס לי! תהני מכל רגע, זו בהחלט עבודה שהיא חוויה.

גאיה100

New member
וואו נועה, איזה כיף!!!

נשמע טוויסט מדהים לחיים ובכלל. איך הצלחת לצבור כל כך הרבה שעות ניסיון עם חיים כאלו עמוסים? מצדיעה לך, בחיי.
שיהיה בהצלחה בכנס.

כמו כפפה ליד! בשעה טובה ../images/Emo24.gif

נועה יקרה! אני שמחה כל כך לשמוע שחלומך התגשם כי לא נראה לי, שבכלל היתה אופציה אחרת עבורך.. בטוחה שכל מי שתזכה להדרכתך, תרוויח עולם ומלואו. תמשיכי בדרך הטובה שלך תמיד כיף לראות אדם שעבודתו אוהבת אותו, כפי שהוא אוהב אותה.. ושכולם מסביב מרוויחים מכך. בהצלחה
קרסי.

כל הכבוד!../images/Emo106.gif

אשת חיל מי ימצא. איך את מצליחה גם לעבוד וגם ללמוד מקצוע אחר וגם לגדל 2 זוגות תאומים וגם לנהל פורומים וגם לעשות מפגשים... תקצר היריעה. מורידה בפנייך את הכובע על ההישגים וההספקים. שלא לדבר על השליחות והתרומה לקהילה בכל מה שאת עושה... כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!

anguly

New member
ברח../images/Emo106.gif

זה מאד מרגש שהגשמת את החלום וגם שיש לך הזדמנות לעסוק במה שאת אוהבת גם אם הנסיבות לא נכונות שיהיה בהצלחה בכנס, בטוחה שתהיי נהדרת

למעלה