אצלנו -סופסוף הבחור הבין את הרמזים והלך לעשות קניות...
אז מה הכנתי:
קציצות עוף מבושלות ברוטב עגבניות-בקציצות בין היתר יש תפוחי אדמה ובטטה.
פסטה
 
ולמחר מכינה גם אורז-לארוחת הצהריים של הבחור.
 
איזה כיף, הבית נקי ומסודר, המטבח מלא במצרכים ודברים שתמיד אוהבת שיש בבית... מתחילה לחזור לעצמי
אצלי הוכנו קציצות בקר מבושלות ברוטב עגבניות וחלק מטוגנות עבור הבן זוג שלא אוהב עגבניות. אורז לבן, כרובית וחצילים מטוגנים, סלט ירוק.
אחה"|צ עשיתי פרויקט של אפייה והכנתי עוגת סולת, פאי לימון עם פטל ומאפה בריוש... התחרפנתי לגמרי, אבל זה ממש התחשק לי. בריוש זה ימבה עבודה והשקעה לא קטנה. אבל שווה כל ביס!!
בערב נשאר לי תערובת בקר מהבולונז והחלטתי להכין קציצות.
 
גירדתי בצל עם הפומפיה והאצבע נכנסה לי בפנים ופצעה אותי בצורה די כואבת.
 
אז סיימתי את הכנת התערובת והכנסתי למקרר.
 
בערב, אם יהיה לי כח אטגן ואכין רוטב הודי
הוא שם כללי אצלי לרוטב שמכיל כל מיני מחיות לפי מה שמתחשק ומה שזמין בבית
 
למשל מחית שום עם ג'ינג'ר או עם פלפל חריף
מחית בצל שבישלתי קודם
מחית עגבניות
מחית קשיו
 
 
מערבבים הכל במחבת, מוסיפים תבלינים הודיים לפי מה שמתחשק - ממרח קארי או גראם מסאלה או תבלין קארי צהוב.
 
לפעמים מוסיפים גם קצת רסק עגבניות לטעם וצבע עמוק
 
אם זה רוטב למאכל צמחוני אפשר להוסיף שמנת מתוקה
 
דאגתי סופסוף לבלנדר מוט. אז אפשר להתחיל להכין סלטים
כבר אמרתי לבחור שמעכשיו עד הקיץ כל שבוע מרק.
 
אז אתמול הלכנו לשוק וקנינו שתי כרוביות יפות וגדולות. מאחת הוכן מרק כרובית דיאטטי, מנחם, בריא וטעים.
מהשנייה, הוכן תבשיל של עוף עם בצל וכרובית ברוטב עגבניות מעגבניות טריות שהוגש בתוספת אורז צהוב.
 
חוץ מזה הבחור פינק, בזמן שהייתי בלימודים, והכין בריושים מטריפים.