שמיכת ריבועים..........יצאה לא רע

הגדלתי את התמונה ולא היתה בעיה

היא לא תפסה את כל המסך אבל לא קיבלתי פס כפי שתארתן. השמיכה יפה מאד ומקרינה המון שלווה. הצבעים רכים ונעימים לעין. יופי של עבודה.

עכשיו זה יסתדר יפיפיה ואני

בטוחה שבמציאות יותר הצבעים בוודי משתנים במצלמה . חיברת בתפירה בסוף כל ריבוע

דניאל 116

New member
נעימה מאד לעין, יש בה המון רכות

לפחות לפי התמונה

iris3111

New member
כל הכבוד חביבתי.... יצא מהמם הצבעים

מאוד מזמינים להתכסות בה......והרעיון..... ראית כמה הפשוטים מאוד יפהפיים. אשרי מי שיקבל יהנה מאוד.

בוקר - אבל זה קצת משעמם לעשות

כל הזמן אותו הדבר.........אני עכשיו רוצה לעשות שמיכה ענקית לחורף של מצפה רמון............אז חשבתי לעשות אותה משושים.......זה קל וקצת שונה.........לחבר את זה ......זה כבר סיפור אחר.........

ספי אין לך מה לפחד מחיבור משושים

זה בדיוק אותו דברכמו כאן . יש לי דוגמאות יפות למשושים לכיסואי מיטה בתחרה גם אבל אני יודעת שאת אוהבת צפוף יותר אז בעמודים יצא נהדר.ותעשי אותם גדולים זה יהיה יפה. בהצלחה

תגידי - שרוולון אני עושה חתיכה ישרה

ואז מקפלת לשניים..........ואיך אני מקשטת? מסביב? זה לא נראה לי נוח ללבוש את זה........וגולדי לא רוצה למדוד......ואני מיואשת מהשרוולונים האלה...........

ספי זו חתיכה אחת מלבנית

מקפלת לשניים . תופרת ומשאירה פתח לידיים . מסביב כל סיומת יכולה להיות יפה . וגם בפתחי השרוולים עשית כאלה זה יוצא ממש יפה על הגוף. כשלובשים אותם נהיה צווארוך שאל יפה ומאחור בגב יפה ..עשיתי אחד בתחרה בוורוד.

כמה ס:מ הקישוט צריך להיות?

אני תיכף זורקת את זה............ עשיתי 2 שרוולונים מצמר עבה מאוד וגדולים וזה יצא טוב ............אבל הקטנים נראים לי לא נוחים....... נראה כבר............

למי קטנים לילדות אז להם 2 סמ מספיק

בעבה את יכולה אפילו את הסימת שלימדתי אותך זה גם מספיק.

לא להתאייש לא לזרוק איך את סורגת

עכשיו בצמר עבה בטח במזגן מקפיאה את הבית. אני לא יכולה לגעת רוצה להתיל שרוולנים ושאלים ואפודות לילדות כבר למעבר הקרוב . אגמור עם השרשראות שיש לי והתחיל. התחייבתי לסיים תוך שבועיים. .

למעלה