שמיכת ריבועים..........יצאה לא רע

אז יפה צריך להיות כתבת עבה או

הכוונה לגדול את יכולה גם סיומת מניפות .רק כאן את צריכה לחשב שיהיו לכ אותו דבר מכל צד .ומסביב

בחור עשיתי אותם מצמר עבה מאוד.....

אבל זה טוב באירלנד ווואנקובר כי שם קר מאוד............ אז כמה ס"מ אורך המלבן צריך להיות? וכמה ס"מ רוחב הקישוט?

ספי למי את רוצה לאשה נגיד בגודל

שלנו . בלי שרוולים כמו שעשית את הקטנים בגלריה . עם כן את עושה ממרפק שלך אחד למרפק השני זה הרוחב ואורך גב מלא מהצוואר עד המותן זהו מלבן . אחר מקפלת לשניים .ותופרת קצת מכל צד לידיים עושה סיומות מסביב לפתחי הידיים ומסביב לכל הקף זהו יוצא נופל טוב .זה יוצא גדול ויפה

יש לה ידיים אבל הם יציקה אחת.....

וחוץ מזה מתילדה לא אוהבת שמודדים עליה דברים.........היא אנטיפטית גדולה.............

תגידי למתילדה שלו שואלים אותה

תמדדי לה לפני שאת תופרת את האורת הרצוי זה כעקרון מהמותן לצוואר. ורוחב ממרפק עד מרפק זההו תניחי למתילדה על הגב ועם סיכות תסגרי בצדדים ואת החלק העליון כפלי כמו צווארון שאל ואז תראי איך זה נראה . ואחר תורידי תתפרי ותעשי סיומת שלי וזהו . ותבקשי סליחה ממתילדה על ההתרדה.

מה לא סולחת תעשי בדיוק כמו הצורה ש

של הקטנים שעשית רק ביותר גדות אין תורה בזה אף על פי שאת אוהבת תורה

נכון! מתה על התורה והגמרא..........

במצפה רמון יש קבוצת נשים שדנה בגמרא פעמיים בשבוע.........זה כל כך מעניין...........אני אמשיך מהיכן שהפסקתי מאז.......... אני יודעת שזה לא סיפור השרוולון הזה אבל אם לובשים את זה אז כנראה נוח..........

בזה אני כן מקנאה בך להקשיב לשיעורי

גמרא זה מעניין וכף לשמוע. זה באמ לא סיפור את גם יכולה לסרוג כמו צעיף ישר רחב ואחר לעשות פטנטים משני הצדדים לקפל לשניים לתפור לידדים וזהו פשוט וקל .בכל דוגמא גם במסרגה אחת.

פרפרית 4

New member
אפשר לחבר את המשושיפ, ריבועים או כל

דבר אחר תוך כדי סריגה על ידי כך שעושים עין שטוחה במשושה הגמור,כשאתן נמצאות כבר בשורה האחורנה של המשושה (הריבוע ) הנסרג.

למעלה