שמירת העיניים (חזק ומדהים ויוצא דופן-מבטיח)

עולם הבא הוא תחושה ולא ראייה גשמית.

הרב קוק אמר באחת מהרצאותיו: "נו מה אתם רוצים?! עולם הבא זה כאן!" זה כאן, מולינו, אבל אנחנו מפספסים זאת, מכיוון שחסר לנו חישה רוחנית - חוש נוסף, שישי, הנשמה.

לילית36

New member
שטיפת מח

אם אתה לא יכול להוכיח דבר מה (עולם הנשמות/הרוחני) אתה חייב לכלכל צעדיך כאילו אינו קיים. שלב ראשון: העובדה שאתה מסתכל על העולם ומתפעל עדיין לא מוכיח דבר, כבה את השמש וכל הבריאה תקרוס, שאל את האבורג'יני והוא יגיד לך שהכל מהסלע הקדוש שלו, ושניכם צודקים באותה מידה או טועים. שלב ביניים: איזה כוחות רוחניים מפעילים את העולם? איפה אפשר לראות אותם, ואיזה עקביות אתה מזהה בהם?. בכל פעם שאתה או ארי או כל חכם אחר שולח אחרים ללמוד קבלה או כל דבר אחר או לשאול רב, דומה הדבר שאני אשלח אותך ללמוד את הברית החדשה או להתייעץ עם כומר, שב שבוע עם כומר ואתה מתנצר, אתה לא מדבר על לימוד אתה מדבר על שטיפת מח, והרי אתה כותב "עד שתלמד על העקביות צריך לעבור הרבה זמן", זה לא יכול להיות הרבה זמן, זה צריך להיות הרבה זמן, חבל שאתה לא כותב זמנים האם חופשה מהעבודה תספיק או שצריל להתפטר מהעבודה כדי לראות את עקביות הרוחות. לפני שאתה שולח מישהו ללמוד שכנע אותו שיש בסיס לנלמד שניתן להוכחה, זה לא מספיק שזה כתוב בקבלה, גם לנוצרים יש ספרים וגם שם כתובים כמה דברים.

MrAnderson

New member
תשובה

שלב ראשון: לא הבנתי בכלל מה נסית להגיד פה.... שלב שני: "איזה כוחות רוחניים מפעילים את העולם? איפה אפשר לראות אותם" - איפה זה כוח משיכה? איפה אני יכול לראות אותו. אני לא רואה אז אני לא מאמין. איפה זה הכוח האלקטרומגנטי איפה אני יכול לראות אותו-לא רואה לא מאמין. מה שנסית להעביר עם הדוגמה של הכומר זאת האשרה שלך שאין לה כל בסיס והיא מבוססת בעיקר על שטיפת מוח ודעות קדומות. כל טוב.

לילית36

New member
אנדרסון

השלב הראשון שלא הבנת, אתה כותב שנשמת הנפטר עוברת לעולם הנשמות, ואת זה אף אחד לא יכול להוכיח, ועל כך השבתי שדבר שאינך יכול להוכיח תתייחס כאילו לא קיים, מה לא ברור הקבלה יותר מסובכת. שלב שני: כתבתי דבר שאינך יכול להוכיח, לא שאינך רואה, את כח המשיכה אפשר להוכיח וכך את הכח האלקטרומגנטי, ( יש לך עוד הרבה ללמוד מארי איך לסובב דברים) ואולי שלחת אותי לקבלה ללמוד פיזיקה. גם את הדוגמאת הכומר לא הבנת אבל נעזוב את זה.

MrAnderson

New member
מה שנסית להגיד לך בשני זה...

כוח המשיכה לא רואים. אתה יכול להאמין בו רק מהתוצאות שהוא פועל בעולם שלנו. אז כוח רוחני אתה גם לא רואה. אתה רואה רק את התוצאות שלו בעולם הזה. ואם הידע המאתים אתה יודע מה היה השורש שלו בעולם הרוחני.

לילית36

New member
כח המשיכה, דוגמה לא טובה

את כח המשיכה לא רואים לא שומעים ולא מריחים, אני יודעת שיש כח משיכה מכך שאני זורקת אבן והיא נופלת, אני לא מאמינה שיש כח משיכה אני יודעת שיש כח משיכה. התוצאה של כח המשיכה היא שכל דבר שכבד מהאויר סופו ליפול, ללמוד את זה לא צריך יום לימודים ארוך. ומה התוצאות של הכח הרוחני?

התוצאות הוא העולם בו חיים.

כרגע סבל, משום שאנחנו בהכרה גשמית מקולקלת, ולאחר מכן, תורה, כתוצאה מהכרה הרוחנית המתוקנת. הכח הרוחני דוחף את האדם לתיקון. לא כל אחד שם לב לזה, אבל מי שכן, שייקח את דברי לתשומת ליבו. יום טוב.

לילית36

New member
אור גנוז

אני ממש לא מבינה אותך, למה את חושבת שאני סובלת, אני חייה העולם חומרי לא חסר לי דבר, יש לי גם עולם רוחני, ספרים ,הצגות, סרטים, טיולים, אני מרגישה המאושרת באדם, טוב לי ושלא יגמר לעולם, ואת מספרת לי שאני סובלת.

לא את.

אנשים שהתעוררה בהם נקודה שבלב - רצון למשהו מעבר להנאות העולם הגשמי. האם זו בהכרח את או מישהו אחר? לא.

"ודע את ה' אלוקיך"

החקירה היא מצווה. יש לחקור את דרכי ה', ואת זה ניתן לעשות רק בפנימיות האדם. לא לכל אחד מדברים הדברים האלה שאני אומרת עכשיו, כי לא אצל כולם התעוררה נקודא דליבא - נקודה שבלב. ומקובלים לא המציאו, הם כתבו רק מתוך ההשגה הרוחנית - "וכל מה שלא נשיג לא נדעהו בשם" - זה כלל וחוק בחוכמת הקבלה. לכן, אין פה הזייה וגם לא התעלמות אלא להפך, חקירה במופלאות הבריאה.

MrAnderson

New member
מתי כבר אנשים יתחילו להבין...יצר הרע היחיד זה

האגואיזם! כל דבר שבא ממקור אגואיסטי הוא יצר הרע. יצר המין זה לא יצר הרע! זה יצר הכי חשוב לקיום המין האנושי. כשמשתמשים בו באגויזם ומנצלים את המין השני זה יצר הרע. יצר המין כשהוא לעצמו לא רע בכלל. ומה שמתסכל זה שבחברה הדתית מדברים יומן ולילה על העניין הזה. במקום לדבר על המקור! האגויזם. על תחשבו על הפיל הוורד!!! מה התוצאה? כולם חושבים על הפיל הוורד! אז מספיק להתעסק עם זה כבר. צריך להתעסק בשורש הבעיה ולא בענפים.

למעלה