שמירת השבת של מי שחשב כמה חשוב שנדע,

Harrington

Well-known member
מנהל
חל בלבול?
באשמתי.
מה שפרסם ה. הוא זמני הדלקת נרות שבת ולא כניסת השבת/החג.
אני כתבתי והתכוונתי לכניסת השבת ולא להדלקת נרות, מבולבלים/ות? אני בטוחה שלא.
אבל דבריו:
"להעלות את זה בצורת התקפה והשמצה (כפי שאת חווה דברים כאלה בכל אופן), תוך סדרת שקרים והמצאות ובעיקר, עשיית צחוק מעצמך".
עדיין מקווה שתבין למה אתה צריך להתבייש,
לא? זה שלך כמובן.
מה שתגידי.

מיצינו גברתי. השרשור יישאר באוויר מאחר והועלו בו שאלות מעניינות בס"ה. אבל השיח בינך לביני? כאילו, אם חשוב לך נורא להמשיך אותו, מצידי בכיף. אבל אין בו מאומה והוא סתם מעכיר אווירה נראה לי. אז.. אם יש לך מה לחדש, בכיף. אבל אם זה רק חזרה ולעיסה של אותן טענות שחוקות שלכתחילה אינן קשורות אלי במיוחד ואף אם היו קשורות זאת לא הייתה כל בעיה להשקפתי, זה נהיה קצת משעמם.

mיטלמן

Well-known member
הפכת לביבי הא?
משעמם אותך.
ואלה יופי.
מה זה "שרשור ישאר באוויר"? להבדיל ממה?

Harrington

Well-known member
מנהל
הפכת לביבי הא?
משעמם אותך.
ואלה יופי.
מה זה "שרשור ישאר באוויר"? להבדיל ממה?
חחח, תודה על המחמאה אבל לא, עדיין לא "הפכתי לביבי". זה שדברייך משעממים אותי? מה לעשות. את חוזרת עליהם כמו מניפסט ידוע מראש, מתעלמת מכך שלא הייתה כל אמת בטענותייך לכתחילה וזה לא השתנה מאז ולא עוצר אותך מלחזור בכל זאת שוב ושוב על הדברים, לכתחילה מדובר בעניין שלהשקפתי לא צריך לעניין אף אחד (זולת חבורת תוקפנים פבלוביים קבועה שכשלעצמה לא ממש מעניינת אותי), ועל אף שאנחנו מתכתבים הלוך ושוב, שום דבר לא התחדש מאז פתחת את הנושא אתמול, בשום הודעה או תגובה שלך. אז כן, משעמם, מה לעשות :). אותי בכל אופן. אמנם כהרגלי אני נהנה לעתים מפינג-פונגים כאלה. אבל זה לא בגלל שהם מעניינים במיוחד. יותר פונקציה של מה שיש לי לעשות מול המחשב באותה שעה.

מה זה יישאר באוויר? הנה הבנת בעצמך כפי שעולה משאלת ההמשך שלך :). לא יודע "להבדיל" ממה. רק לפני שבוע טענה כאן איזו מישהי (יתכן אפילו שאת היית את) שאני נוהג למחוק/לנעול שרשורים כשהם מדברים עלי, משהו שלא היה ולא נברא כמובן, אבל כך נטען (כנראה במסגרת הנסיונות לגרום לדברים להיראות בצורה מסוימת כדי להציגם לאחר מכן לאדמין). מאחר ושרשורים שפותח א' על גולש אחר בדרך כלל כן יינעלו או יימחקו, אלא אם נעשה בהסכמת הגולש/ת נשוא השרשור מראש, ציינתי את המובן מאליו שכאן זה לא יקרה, גם אם איני מוצא כל טעם מיוחד בשרשור (מה שכאמור כבר לא כ"כ נכון ממילא, לאור השאלות המעניינות יותר שעלו בו מאז).

קפיש? לא באמת מסובך להבין אותי כמו שאת בוודאי רואה :).

למעלה