שמירת נגיעה אחרי האירושין

שמירת נגיעה אחרי האירושין

בס"ד זה קשההההההההה אני מאורש ומבלה ועובר יחד עם כלתי חוויות בואו נגיד בעדינות....שמאוד מקרבות אותנו ואנחנו לא נוגעים אבל אנחנו עוד שניה מתפוצצים מה רע בלתת יד? או לשמוע אותה שרה? לא יותר...............

נע מה

New member
הסבלנות שווה

בס"ד עוד קצת היא תהיה שלך ככה אהבה תהיה חזקה בניהם אבל תזרזו את החתונה כמה שיותר מהר רואים לפי הכתיבה שלך שאתה עוד שניה מתפוצץ באמת

להתאפק????

בס"ד אנחנו מתחרפשים (מתחרפנים רק פי מאה) מה רע רק בלהחזיק ידיים???? לא נשיקות לא כל דבר אחר רק להחזיק ידיים או לשמוע אותה שרה............. ומי אמר ששווה? זה מנסיון? מה זה עושה? זה הופך את הכל ליותר מיוחד?

מה רע בלטעום קצת חזיר?

לא ממש לאכול, רק לטעום מהרוטב? אני לא אומר שאני עצמי צדיק גדול, אבל זו ההלכה, וכך אלוקים החליט וקבע. זה מה שיש. אף אחד לא הבטיח שזה קל, אבל בחיים יש נסיונות, אחרת זה לא היה ראוי לשכר והערכה.

SupermanZW

Well-known member
זה לא אותו הדבר

לאכול טריפה זה תמיד חטא, אבל הוא עומד להתחתן בקרוב, זה לא אותו הדבר, הניסיון שלו הרבה יותר קשה מניסיון לעמוד בפני סטייק חזיר.

אתה צודק!

מיד אחרי ששלחתי את ההודעה התחרטתי על ההשוואה הקיצונית. אבל עדיין הרעיון הוא אותו רעיון, גם אם ניקח דוגמה אחרת, זה אסור וזהו זה. אגב, התייחסתי בפירוש גם לקטע הריגשי, שזה לא קל, ולא רק לשכל, שזה אסור. אני בהחלט מבין שזה קשה, ומקווה שבקרוב אהיה במצב הזה... (סת...ם! "ואל תביאני לא לידי נסיון ולא לידי בזיון"!)

לעוגי עוגיה

עדיף עוגיה כשרה ולא טמאה או שלא כף לטעום אותה, נעמה צודקת קרבו את תאריך החתונה , הכל מתחיל מהידים וחלילה עדיף לא ,

שלא תבינו לא נכון......

בס"ד רק הייתי צריך עידוד כי חבר'ה זה קשה ............. לכל מי שלא נשוי אל תנסו להבין זה תאמינו לי נשגב מבינתכם לא בגלל שאתם טיפשים ח"ו אלא בגלל שאילו רגשות מאוד עמוקים במיוחד אם אין נגיעות וכו' אז תודה על העידוד הלאה וזה הולך להיות נחמד פה

אז זהו שלא.............

בס"ד זה כמו שיש לך משהו שאתה חולה עליו ואתה לא יכול לגעת\לטעום לא מובנת המימרא פת בסלו נשגב מבינתי

נע מה

New member
אל תבוא עם סיבות עכשיו....

תחכה וזהו! אגב הסבירו לנו שמישהו שנוגע במישהי לפני חתונה סימן שהוא לא מעריך אותה... כי אם חס וחלילה (מאחלת לך את כל האושר אבל אני חושבת בשבילך על הכי גרוע ) שאם לפני החתונה הכל מתבטל אז? נגעת בה וזה לא לעניין בכלל.. שלא תחשוב שלי אין יצר הרע שחושב מחשבות אני באתי מעולם חילוני גמור עד גיל 28 וחצי ואני לא שיחקתי דוקים כשהתאהבתי... ואמרתי בטוח שאני מתחתנת עם מי שאני אוהבת טוב זה משהו אחר עכשיו כן אני יודעת אבל... בכל זאת תחכה ויש לי רעיון בשבילך... תעשה מה שאני עשיתי שהתחלתי לחזור בתשובה אני מרדימה את ההורמונים שלי
ברצינות עכשיו תפילות!!!! לבורא עולם זה הכי משתלם ולא תאמין איזה תוצאות יהיו לך אחרי זה, כי מה נשאר לך ממש מעט...

חס ושלום

בס"ד אני לא בא עם סיבות אני רק אומר שזה קשה לי חיפשתי עידוד ומצאתי זה הכל.......... תודה בכל אופן

אלישיר

New member
לא חראם?...

בעזי"ת שבגלל ויתור קטן אחד, תיכנס ל" הבא לטמא פותחין לו". ועכשיו תקפוץ עליי בעלבון: לטמא?! אני?! כן. לטמא. כשחז"ל אמרו שבתחילה היצר בא לאדם להחטיאו במצוות, וסופו עובד ע"ז, זה לא כי הם לא ידעו על מה הם מדברים. מנסיון אני יכול לומר, שויתור קטן היום, זה במקרה הטוב מלחמה גדולה מחר, ואז יהיה יותר קשה מעכשיו. ההגיון אומר שתשבור את הקומקום לפני שיהיה קטר... אבל זה לשכל. לרגש אספר, שלאושר יש בעלים. מי שרוצה בחיי נישואין מאושרים, חייב להשתית אותם על תורה ומצוות, כי אם לא אש תהיה בין הזוג (ואת זה רואים במציאות). לא חבל להקריב את כל מה שיהיה בינכם, בשביל שטות כל כך קצרת מועד? ולמוסר: תגיד? מה אתם בכלל מתערבבים זה עם זו, לפני הנישואין? זה מותר? אתה באמת חושב שמשיכה פירושה אהבה? המשיכה לא תעזור לכם להתגבר על המכשולים שבדרך. אהבה נבנת במשך שנים, ושורדת לשנות דור.
עוד ישמע בהההרי יהודה...

minzly

New member
מזל טוב ותשמח באמת

כי אתה עומד להתחתן, אחי!!!
נסה להיפגש איתה פחות. זה קשה, אני יודע, אבל אולי יותר כשאתה איתה, ולכן אולי הקטן את משך השהות בפגישות. נסה שיהיו עוד אנשים עמכם (אולי אם היא עושה אצלך שבת, אז זה עם המשפחה). ונסה לקרב את תאריך החתונה. דבר עם השם, ובקש ממנו כוח. השם יתן לנו כוח, ויחזיר אותנו בתשובה. אמן.

כאן היצר הרע עובד הכי חזק

אומר לך: "הנה, חבוב, היא אוטוטו מותרת לך, אז מה יקרה אם תתן נשיקה קטנה? (ל"ע)" חז"ל כבר התייחסו לעניין הזה של מאורסים שחוטאים וקבעו שמדובר סחטא חמור יותר מבחינה מוסרית. זהו ההבדל שבין המותר והאסור, הטמא והטהור. על רבי עקיבא כתוב, שאשת טרונסרופוס (נציב רומאי בכיר) חשקה בו, מה עשה רבי עקיבא: ירק שחק ובכה. ירק, כמדומני מפני הטומאה שבדבר, שחק כי ראה ברוח הקודש שעתידה להתגייר ולהינשא לו בהיתר, ובכה על היופי שלה שנובל בקרקע. לא כתוב שינבול בקרקע לאחר מיתתה, אלא שנובל (בהווה) בקרקע, כי אדם ששקוע בחומריות, היופי הרוחני שלו כבר מעכשיו נובל בקרקע - בחומריות. והנה, אם רבי עקיבא היה מתפתה ח"ו באותו רגע להיענות לה, הרי שהיה מאבד את עצמו מהעולם הזה והבא. לא היה יותר רבי עקיבא אל ח"ו "החוטא עקיבא". הסתכל נא, מה דק הגבול בין מותר לאסור, ומה ההבדל המהותי העצום שיוצא מכל דרך.

neuron

New member
../images/Emo11.gif שלום וברכות לכם חברות וחברים!

ב"ה שלום לכם. ברצוני לשתף אתכם בבעיה שהתעוררה אצלי בעקבות הגלישה באינטרנט, ובכלל זה השוטטות כאן בפורומים של תפוז. העניין הוא כזה: בכל פעם שאני נכנס לפורומים קופצים פתאום על המסך במחשב כל מיני חלונות קטנים שבהם יש כל מיני פרסומות. הבעיה היא שבחלק מפרסומות אלו יש תמונות של נשים חשופות. וכך קורה שאני מוצא עצמי פעמים רבות נלחם בכל פעם בכדי לסגור את החלונות האלו. וזה לא קל! תנסו פעם לתפעל את העכבר ולסגור חלון שנפתח באמצע המסך כשמבטכם מוסט הצידה (מחשש פן נראה את דבר התועבה!). החמור מכל קרה לפני כשלושה ימים. אני ישבתי מול המחשב וגלשתי באינטרנט בכדי לחפש סיכומים שנעשו בנושא עליו אנחנו לומדים בישיבה, בזמן שארוסתי ומשפחתה התארחו בביתנו. בזמן הגלישה שוב קרה וקפצה לה למסך פרסומת לדיאטה או דבר מעין זה, ובפרסומת הופיעה בחורה כשלגופה רק בגד ים. אני לא הבחנתי בכך מיד מפני שגם דיברתי באותו רגע בטלפון, ואז אחותה של ארוסתי נכנסה לחדר העבודה בו המחשב, הסתכלה על המסך, הסתכלה עלי בפנים שותקות, ועזבה את החדר. אתם חושבים שהיא תדבר על כך עם הוריה ואחותה? אתם חושבים שבגלל זה הם יחשבו שאולי אני שידוך לא טוב ויבטלו את האירוסין??? אני מודאג. אודה על עצתכם ועל מחשבותיכם.

למעלה