שמירת נגיעה אחרי האירושין

כנראה שהודעתך שורשרה

בכל מקרה אתה יכול להסביר להם שמדובר באינטרנט.אני בעד לומר את האמת. כשהם יבינו את העניין הכול יסתדר.

neuron

New member
הם אבל לא כל כך

מבינים בעניינים האלו של האינטרנט. תבין, המשפחה של ארוסתי היא משפחה ממוצא ספרדי. אני לא חושב שאני אצליח להסביר שסתם קפצה לי למסך תמונה של בחורה חצי ערומה.

ואם הם ממוצא ספרדי

אז מה
הם מבינים בדיוק כמו השכנזים
תשב איתם תראה להם למשל את הפורום הזה,אחך זה פועל. אני בטוח שהם יבינו

Intensity

New member
אני חושבת שעליך לדבר עפ המשפחה של

ארוסתך. תסביר להם, הם יבינו

neuron

New member
תראי

את תגובתי ל"איש הרוח". אני מתקשה להאמין שהם יבינו. הם אנשים פשוטים. משפחה ממוצא ספרדי. הם לא מבינים מה זה אינטרנט ובטח לא יהיה קל להסביר שיש חלונות שקופצים מעצמם.

neuron

New member
אלישיר היקר

ב"ה קודם כל תודה על עצתך. אבל לא מארוסתי אני חושש אלא מאביה. אני והוא די מרוחקים. מרוחקים מספיק בכדי שלא אסתכן בתגובה שלו שתתעורר במידה ובכוונת תחילה אחשוף אותו לפריצות. אני מכיר את האיש- הוא יפליק לי סתירה וידאג לכך שאני לא אראה יותר את הבת שלו.

פIלי

New member
שאלה

בס"ד. שאלה בעניין - אם אכן המשפחה תבטל את האירוסין חלילה, אתה חושב שיש סיכוי לשידוך ביני ובינה? אני מחפש ברגעים אלו כלה ממוצע ספרדי.

erezsh

New member
שו"ת

בס"ד איני מבין מדוע מחפש אתה כלה ממוצעת ספרדית. אני מכיר משפחה ממעמד מאוד גבוה שמחפשת שידוך בימים אלו ממש. אם תרצה אוכל לקשרכם.

פIלי

New member
לא יפה

בס"ד ללעוג לחתן בשעת צרה. אני מחפש כלה בדחיפות ואתה מתחיל עם מתמתיקה? או אולי אתה בכלל לועג לי שאני קטן קומה? בכל מקרה, זה לא שיעשע אותי. ולניורון היקר, אני לא לועג לך, נהפוך הוא, אני מאוד מקווה לטובתך שהעניין יתבהר ואתה וארוסתך תתחתנו. אני רק מבקש שאם במקרה הדברים לא יסתדרו על הצד הטוב ביותר, אם תוכל לשדך לי את הנערה אהיה אסיר תודה.

למעלה