שמישהו יפתור לי את התעלומה:

דנטל, לא ממש הבנתי את המשפט האחרון שלך

בעייה בהבנה, אצלי כנראה. מי ממליץ 5 פעמים על אותו בלוגר? יתכן שאנחנו לא נכנסים מספיק (או בכלל לא) לבלוגים שלא מוכרים לנו, ונוח לנו לבקר בבלוגים שבמעגל שלנו, ועקב כך אנחנו מחמיצים רשומות טובות, שאינן מומלצות על ידנו. וחבל. אז במקום להתלונן, אנחנו צריכים לשנות את הגישה, ולהיות קצת יותר מעורבים בקהיליה-בלוגיה.

דנטל

New member
השרשור הזה במקרה עוסק

בתלונות על תפוז שהמליצו על אותו בבלוגר 5 פעמים רצוף. לא משוכנעת שעכשיו יהיה מובן לך, אבל מקוה שכן.

חחחח נוריתהה

הוא כותב על אין כדורגל ואין כדורסל. את צודקת - הוא כותב על כדור או משהו כזה.

והיום פעם חמישית ברציפות במומלצים.

כנראה שהוא באמת יקיר הבלוגיה. שיהיה לו לבריאות.

brose

New member
לא נעים להגיד

אבל באמת, מה נסגר??? זה לא שיש לי משהו נגד הבחור המדובר, ו/או על הפוסט, אך האם אין דברים יותר מעניינים לשים במומלצים חוץ מכדורגל/כדורסל וכו' (ועוד של אותו בלוגר...)? נוריתהה אמרה וצדקה, יש המון ביקורות על ספרים טובות ביותר (מומלץ להסתכל בבלוג שלה!) שלא זוכות לשום חשיפה, וחבל.... ולא רק. אני מכירה אישית כמה כותבים, שלא זכו להכרה משמעותית וכותבים בתורה מדהימה... וכמה פוסים שהיו וראויים להיכנס למומלצים אך לא נכנסו, וחבל... \

עוד בעניין רוסק לכל התוהים

לקחתי את דבריכם לתשומת לבי בעניין קידום-היתר. ולכל מי שמתלוננים על רשומות יפות שפוספסו, אני חוזרת ומבקשת להצביע עליהן בלינק. פה או אלי למסר. הנה, בזכותכם התוודעתי עכשיו לארבע רשומות ראויות לקידום.

sigalitbi

New member
ואוהד חיטמן יותר טוב?

מי זה אוהד חיטמן בלל? מה? הוא סלב או משהו?

brose

New member
כנראה שיותר מאיתנו ../images/Emo4.gif

מה שמושך יותר אני מניחה, מוכר יותר... וסלב (ובמיוחד כזה שפיאום התחיל לרקוד בנולד לרקוד) מוכר יותר!

למעלה