שמישהו יצעק עלי ללכת ללמוד

שמישהו יצעק עלי ללכת ללמוד

יש לי כל כך הרבה מה לעשות ואני סתם מתבטלת כל היום. אז יאללה, תוציאו עלי את כל העצבים שלכם.

את?! דווקא את?!

זה כמו שמדריכת קבוצת התמיכה, תתמכר למה שהיא מנסה לגמול ממנו. עלייך אושרית באמת לא האמנתי... (מספיק טוב?)

morancho1

New member
יאאללללללללההההההההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה זה צריך להיות, ההפקרות הזאת? איזו מין דוגמא את נותנת לנו??

uriler

New member
אני אהיה קול ההיגיון:

אושרית, את מתכננת לעבור לרפואה שנה הבאה, נכון? את יודעת מה את צריכה בשביל זה, נכון? אז תעיפי את עצמך כבר לכיסא שלך (אם הוא בשולחן אחר), תכבי את המחשב כבר, תוציאי עט, מחשבון, ספר, קלסר, וכו' וכו' וכו' ותצללי לעולם המרתק של _______ (פה את צריכה להשלים לבד... שכל אחד ישלים מה בא לו)

אושרית!

מה זה צריך להיות? את הדוגמא שלי, את לא יכולה לאכזב ככה! קדימה, חת שתיים, לפתוח ספרים! לסגור פורום! (נו, זה בסדר, חופש, גם לך מגיע לא לעשות כלום לפעמים...)

eimad

New member
אושרית ....

את יודעת מה טוב לך ... אם לא בא לך ללמוד עכשיו ... שלא תלמדי תמיד יש זמן ללמוד.... להתבטל כל היום בבית אין כל יום :) !

טוב, טוב, הלכתי

לישון
אני מכוונת שעון לשמונה בבוקר ואני מבטיחה שכמעט ולא תראו אותי כאן מחר. עשינו עסק

uriler

New member
אושרית, אני ער מחר ברבע לשבע...

"צעדת בנימינה - בעקבות שירי אהוד מנור". אני יכול להיות ערב

uriler

New member
אם את רצינית, שלחי SMS..

אני פשוט הולך לישון עכשיו, אז בבוקר אני אראה. אם את לא שולחת, אני לא מתקשר... לא רוצה להעיר אותך ולצאת אידיוט

הייתי רצינית

אבל כבר הלכתי לישון ולא ראיתי את ההודעה. בכל אופן, קמתי ב08:00. אני מאוד גאה בעצמי
יאללה, הלכתי ללמוד אורגנית, שיהיה לכם יום מקסים

יעלד12

New member
כבוד!

לקום ב- 8. חסר לך שאנחנו לא מעתיקות יחד מבחנים שנה הבאה בסאקלר יאללה תחרשי !!
יעל

יעל../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

מה קורה איתך
לא ראינו אותך כאן בימים האחרונים, איך היה הפסיכומטרי
אני חורשת, אל תדאגי

יעלד12

New member
../images/Emo24.gif

היה איכסה. אבל אני עכשיו מכינה את עצמי נפשית שלא בטוח שאני אתקבל שנה הבאה, כדי שאני לא אתמוטט ביום שזה יהיה וודאי... בסוף אני אתקבל, יהיה בסדר. אין, ככשמים פרק כמותי אחד בהתחלה ואחד בסוף, ואין שום פרק כמותי באמצע, דבר טוב לא יכול לצאת מזה. בהתחלה לחוצים מדי, ובסוף מותשים מדי.. וכבר גיליתי 2 טעויות... ולא שהמילולי היה מגניב.. בקיצור, במקום לבכות אני מאמינה שיהיה טוב, מתיישהוא כמובן. מקווה שהולך בסדר עם כל הלימודים.. יעל

אל תדאגי, הכל עוד פתוח

פסיכומטרי זה מבחן יחסי, ולפי מה שראיתי בפורום פסיכומטרי, כולם בכו על הבחינה הזאת, אז יחסית אליהם את בטח במצב טוב. שתי טעויות זה עדיין בסדר. אפילו עם עוד שתיים-שלוש את תהיי בסביבות ה750. הלימודים הולכים בסדר, כשאני לומדת כמובן... יאללה, הלכתי לחרוש

למעלה