שמישהו יצעק עלי ללכת ללמוד

natalysh

New member
מה זה פה? מדינת צבא?

מזה 8? חופש!!! אצלי לפני 12 אין אם מי לדבר, וגם זה במקרה הטוב (בשבילכם, הרע - בשבילי)...

uriler

New member
מה את מדברת בכלל???

כל בוקר את קמה לפני 12
ואת צריכה לישון יותר

nitzan111

New member
12? אייזה כיף לך

איך אתם מצליחים לישון כל כך הרבה? אין לי בעיה לקום מאוחר אני לומדת בערבים, אבל אני פשוט לא מצליחה. לא משנה כמה הייתי עייפה, שבע בבוקר בדיוק, אני מתעוררת. אין לי מושג למה
יש לי
מעורר בתוך הראש

זה לא כל כך פשוט וזה מצריך כמה שנים

של אימונים.. אבל אני כבר הצלחתי להרוס לעצמי לחלוטין את השעון הביולוגי ואני מסוגלת לישון כמה שבא לי! ואני באמת מתכוונת כמה שבא לי.. שבועיים וחצי מאז שהתחיל החופש הגדול הקודם כבר ישנתי את ה-24 שעות הראשונות שלי ולא גידו אחרי מסיבה סתם הלכתי לישון ב-12 בלילה וחו מ-3 פעמיים שקמתי לפיפי ופעם אחת גם הכנסתי דקה משהו לפה פשוט בגלל שלא היה לי מה לעשות חזרתי לישון בלי להיות עייפה:) החופש הזה אני הולכת לשבור את השיא שלי בשינה (לא כולל שינה אחרי כמה לילות שלא ישנת אלא ביום נורמאלי) של יותר מ-25 שעות:) זה לא צחוק זה הרבה אימונים מפרחים והכול! ואמא שלי במקום להיות גאה בי על הסתגלות שסיגלתי לגופי על ההשקעה והאימונים אומרת לי שאני עצלנית:) אני לא עצלנית אני ספורטאית שינה:)

nitzan111

New member
24 שעות ברצף וואו../images/Emo6.gif

כל מה שאני מבקשת זה רק להתעורר בתשע

אמרתי לך

אימון אימון אימון וטיפה כישרון מולד. כבר בגיל שבועיים ישנתי לילה שלם ברצף:)

mitzipitzi1

New member
לי יש בדיוק את הבעיה ההפוכה

לא מצליחה לקום מוקדם לא משנה מה, כמה ואיך. אני נלחמת בעצמי לקום מוקדם ולא הולך לי, גם אם אני ממש חייבת ללמוד. איך את עושה את זה?

יעלד12

New member
איך קמים מוקדם בבוקר

1. נכנסים להריון. 2. מביאים ילדה מתוקה לעולם. 3. הילדה קמה כל יום ב- 6. לפעמים גם באמצע הלילה. בעצם הרבה פעמים באמצע הלילה. 4. היא לא משנה את הרגליה גם בשישי שבת. בהצלחה! יעל

mitzipitzi1

New member
טוב, אז שאלה אחרת

איך לקום מוקדם בבוקר בלי להיכנס להריון? או שאלו עובדות החיים?... יעל, אולי תשאלי את הקטנטונת איך היא מצליחה לקום כל יום ב-6???

יעלד12

New member
../images/Emo95.gif עובדות החיים יקירתי

אח איך אני מתגעגעת לתקופה שהיא ישנה כמעט כל היום..

nitzan111

New member
אין לי מושג.

אני נרדמת בשניה, וישנה ממש ממש טוב, אף פעם לא מתעוררת בלילה (טוב נו רק כשלקחתי סטרואידים, אבל זה תופעת לוואי של התרופה אז לא נחשב...
) אבל בשבע בבוקר אני קמה מלאת מרץ, תוך שנייה ורבע אני כבר מחוץ למיטה, כי אני משתעממת סתם לשכב...

mitzipitzi1

New member
יו...

זה נשמע לי ממש חלום...אני ישנה טוב ולא מתעוררת בלילה, אבל גם לא מוקדם בבוקר... עד שאני מואילה בטובי לקום - אני נורא עייפה ולוקח לי הרבה זמן להיות רעננה... שלא לדבר על כל הזמן שמוקדש לטקס השוקולית+קפה (מומלץ בחום). כנראה שאני צריכה להשלים עם זה, ככה זה עצלנים.

למעלה