קרצייה מטונפת ומתרוממת תפסיק לקרצץ ולהזדנב אחריי !כפי שיטען כל שונא ואויב ישראל, כל עוכר ישראל, וכל חולה נפש מצוי (ומי שאבחנה זו לא מוצאת חן בעיניו, שיתמודד).
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
קרצייה מטונפת ומתרוממת תפסיק לקרצץ ולהזדנב אחריי !כפי שיטען כל שונא ואויב ישראל, כל עוכר ישראל, וכל חולה נפש מצוי (ומי שאבחנה זו לא מוצאת חן בעיניו, שיתמודד).
לא קורה הרבה, כאן אני מסכימה עם דבריךכפי שיטען כל שונא ואויב ישראל, כל עוכר ישראל, וכל חולה נפש מצוי (ומי שאבחנה זו לא מוצאת חן בעיניו, שיתמודד).
אתה מערבב טרגדיה אישית עם מדיניותאני מקווה שהוריו לא יפספסו ויראו את הסרטון עם המסר החשוב
ואולי הלב הקר שלהם יפשיר קצת.
אתה מערבב טרגדיה אישית עם מדיניות
ברמה האישית אין הבדל בין טרגדיה של מי שבנו חטוף לבין מי שזקוק לתרופה שהמדינה מסרבת לממן. יכול להיות אפילו שבמקרה של התרופה הטרגדיה אפילו גדולה יותר כח זה רק כסף ולא מעורבים גופים נוספים כמו החמאס .
ברמת המדיניות יש שיקולים לשני הצדדים .
אבל אי אפשר לערבב את האישי עם האסטרטגי מדיני .
בוא נגיד, בינינו, כל הורה היה מוכן לכל מחיר כדי להחזיר את בנו, גם אם המחיר מוות של יהודים אחרים. אני לא מעביר ביקורת, זה טבע האדם .
תגיד לי,האם אורי שליט, היה עוצר לרגע אומר, חבל שהחזיקו את גלעד כי בדיעבד אילו סינוואר לא היה משוחרר כל טבח ה-07/10 לא היה מתרחש.
לא, כי זה לא טבע האדם .
ואם המחיר הוא לפחות יותר מיהודי אחד מת לכל חטוף, מה אז?אני לא מערבב כלום.
שום נימוק ושום תירוץ לא ישנו את העובדה
שאת החטופים המופקרים חייבים להחזיר בכל מחיר אתמול !
חייבים היו להחזיר את החטופים מקסימום מקסימום במקסימום חודש אחרי שנחטפו.ואם המחיר הוא לפחות יותר מיהודי אחד מת לכל חטוף, מה אז?
"שום נימוק ושום תירוץ" גם "לא ישנו את העובדה" שכולם כולל כולם וללא יוצא מן הכלל, מיהודי העולם ותושבי ישראל היהודים, מעוניינים בהחזרת החטופים, אכן "אתמול". כן, זה כולל את כל חברי הקואליציה ותתפלא לשמוע, גם את ראש ממשלת ישראל.אני לא מערבב כלום.
שום נימוק ושום תירוץ לא ישנו את העובדה
שאת החטופים המופקרים חייבים להחזיר בכל מחיר אתמול !
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.