שמלה ב-8000 ש"ח, טוקסידו ב-3300

• פותח הנושא O Boy
  • פורסם בתאריך

O Boy

New member
שמלה ב-8000 ש"ח, טוקסידו ב-3300../images/Emo70.gif

מיתון? גזירות כלכליות? קיצוצים בקצבאות? הם לא שמעו על זה. תלמידי תיכון, בעיקר באיזור גוש דן, חוגגים את סיום הלימודים: נשף על שפת הבריכה במלון עם בר אקטיבי, פירות ים, להטוטי אש וסטנדאפיסטים מליגת אדיר מילר. "הנשפים נערכים בסגנון קלאסי, כמו בקולג'ים האמריקניים", מדווח מנכ"ל המלון, "הילדים רוצים הכל ברמה". לנעמה חסין, גלית לוי ושאר המעצבים היה מזל השנה, או או או כמה שהם הרוויחו... וזה רק מנשפי הסיום. ולא רק הם, גם הבנים השקיעו בקניית טוקסידו ("בוס" 3300 ש"ח)... לימוזינות, בלאגנים, טוקסידו, DJ, אחחחח... כמה שאני רוצה להגיע לסיום התיכון
(פרטים מתוך ידיעות אחרונות, 24 שעות, עמוד 2)

גםםם אניייייייייייייייייייייייייייי

יואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אניייייייייייייי מתההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אני רוצה כבר להגיע לתיכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן לכיתה יב' נוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

Saucy Girl

New member
זה כזה חנוני ומפגר כל העניין הזה!

אם אני הייתי מסיימת תיכון. הייתי עושה מדורה על שפת הים עד השחר, ביחד עם חבר שלי.

חנוני ומפגר?!

לא אני לא חושבת... שמעי,אני הייתי אתמול במסיבת סיום של היב אצלינו... וזה היה כל כך בן זונה... מאגניב כזה.. שמו שירים כמו we r של קווין... וזה באמת היה מרגש... אבל שמעו מפה ועד לחכות מכיתה ח' ליב בשביל המסיבה הזו לא נראה לכם דבילי?

חחחח...האמת שאת צודקת!

קצת נסחפתי, בעצם הרבה!!! אני ממש ממש ממש לא רוצה להגיע לי'ב יש לי מספיק זמן, אני עולה לח' ואני לא רוצה למהר יותר מדי, כשתגיע המסיבה אז זה כבר יהיה סיפור אחר!

אבל את יכולה לעשות את שנייהם!

את המסיבה השיכבתית (הנשף) ונגיד יום אחרי זה או לפני זה לקחת את החבר שלך על שפת הים עד השחר...

למה את אומרת את זה?!

היא יכולה לחגוג עם חבר שלה את סיום בית ספר! והיא חוגגת איתו את זה על שפת הים!

i l0ve u

New member
אבל למה????

כל הקטע בסיום ביתצפר זה שמסיימים את בית הספר
עם חבר שלה היא יכולה לחגוג פו אירועים או סתם שטויות אבל שמסיימים את ביתצפר זה נראה לי פשוט "קצת" יותר הגיוני לחגוג עם בית הספר.... לא יודעת שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה... כל ה-PRUM הזה ממש ממש מגניב לדעתיייי אני ממש מצפה לזה... ועם החבר היא יכולה לחגוג יום למחרת או כל החופששש<עד הגיוס חח> ואפילו אחרי ה"נשף"....חחחח

מאיה1983

New member
חחח נכון

אני אומרת שכדאי לחגוג כל אירוע עם האנשים הקשורים לו ולא לערבב חגיגה בחגיגה.

זהו... כל החופש אפשר לבלות עם

החבר או החברה אז דווקא בסיום הלימודים
למה
חחחחחח... בסיום הלימודים.. מן הסתם צריך לעשות מסיבה עם החבר'ה מהבצפר עם המורות עם המנהלת חחחח.. מבינים

מאיה1983

New member
מ-ו-ג-ז-ם!!

לפי דעתי זה טיפשי נורא להוציא מאות שקלים על ערב אחד. נכון סיום בית ספר, פעם בחיים. אבל יש הרבה "פעם בחיים" בחיים... כמו למשל: בת/בר מצווה, סוף טירונות, סוף קורס, סיום לימודים באוניברסיטה חתונה של אח/אחות (לא מדברת על החתונה שלכם כי זה מוצדק) וכ'ו. אם נוציא על כל אירוע כזה מאות שקלים על בגדים שגם ככה נלבש פעם אחת (ופה אני חותמת לכם, שאתם פשוט לא תימצאו אירוע דומה ללבוש את שימלת הPRUM ואז סתם קניתם אותה לפעם אחת) זה שווה את זה? לדעתי לא. ההורים שלנו (ופה אני מזדהה איתכם כי ההורים שלי כבר לא מפרנסים אותי) ולפעמים גם אנחנו, עובדים מאוד מאוד קשה בשביל הכסף הזה וחבל שנבזבז אותו לפעם אחת. הייתי עושה עם הכסף הזה המון דברים אחרים יותר טובים. אני מציעה, לקנות בגד בסכום סביר (כמה שנראה לכם סביר ושאתם יכולים להרשות לעצמכם) ושיהיה משהו שאחר כך תוכלו ללבוש גם. כך שהרווחתם פעמיים.

אני בערך איתך.....

אני לא חושבת שצריך להוציא על כל אירוע של "פעם בחיים" מאות שקלים אבל לדעתי אפשר להחליט על כמה אירועים שכן אפשר להוציא עלייהם כסף, כי זה כיף! ולא לשלול את כל האירועים....

dark eyes

New member
אני נוטה

להסכים איתך שעל ערב אחד לא שווה להוציא סכומים כאלה לאנשים עם חשבון בנק נורמאלי ועם מצב כלכלי ממוצע. אבל לאנשים שיש הרבה כסף זה לא משנה והאירועים האלה לא חד פעמים עבורם. אומנם חליפה של הוגו בוס עולה 3000 שקל, אבל מי שמוציא סכום כזה זה אחד שיש לו את הכסף וסביר להניח שישתמש בה עוד פעם ופעמיים לפחות
קרה שקניתי חליפה במחיר גבוה של 2000 ויותר אבל יש לי רק 3 חליפות שלמות בקווים צעירים יותר, והשתמשתי בכל אחת בערך פעמיים... אז יחסית זה משתלם...

coolel

New member
זה ממש מוגזם....

3000 ש"ח על בגד ללילה אחד????? מאיפה הם מוציאים סכומים כאלו? וכמה עולה המסיבה עצמה?

Adi15

New member
משרד החינוך מחייב....

את בית ספר לגבות מכל תלמיד 250 שקל בערך למסיבת הסיום בכתה י"ב. אבל תעצרו רגע ותחשבו על כל אלו שלא יכולים להרשום לעצמם את כל ה250 שקל האלו..... מאיפה הם יביאו בגדים ב3000 שקל!??!?!

למעלה