שמלה ב-8000 ש"ח, טוקסידו ב-3300

• פותח הנושא O Boy
  • פורסם בתאריך
בדיוק..

אני לא חושב שזה מתאים כרגע למצב הכלכלי של רוב האנשים במדינתנו.. למי שיש כסף
הוא יכול להרשות על עצמו אבל צריך לחשוב על כל אילו שאין להם אפילו ת'250 ש"ח האילו.. מצד שני
אף אחד לא מחייב אף אחד לקנות בגדים ב-3000 שקל
אם זה באמת לערב אחד זה תקנו משהו מאוד יפהה וזול ולא כ"כ איכותי... גם ככה תלבשו אותו רק פעם אחת

Black n White

New member
אין מה לעשות.........

וזה גם לא חובה לקנות בגדים ב-3000 ש"ח. אבל לשםלם 250 ש"ח ,בצורה יחסית, זה לא כ"כ יקר.....וזה לא ישבור אף-אחד......לפחות בבית-ספר שלי זה ככה

זהו...

למה 3000 ש"ח
ואל תגידו לי עכשיו "זה האיכות" או משהו כזה.. כי תסלחו לי מאוד אבל חתיכת בד לא עולה כ"כ הרבה.. מה זה זהב

Black n White

New member
זה לא בגלל האיכות או הבד המיובא...

זה בגלל השם...... חליפה שכתוב עליה CASTRO MAN ובדיוק אותה חליפה שכתוב עליה versache\dolce&gabbana\DKNY תהיה הרבה יותר מוערכת ויוקרתית. כי כשאתה קונה מותג את משלם על השם ולא על האיכות,כי בראסמי כמה עולה בד?! נ.ב שלא תחשבו שיש לי משהו נגד מותגים........

coolel

New member
דעתי היא:

המחיר למסיבה אם הוא בסביבות ה250 פלוס מינוס - ניתן לעמוד בו... איך נגיד? - לא נורא... זה באמת יקר אבל אפשרי לדעתי אבל 3000? שלא תבינו - אני מבין את חשיבותו של מותג/מעצב אבל מחיר כזה זה לא מחיר נורמלי.... מאיפה אפשר להביא סכומים כאלו?

coolel

New member
ומה אתם הייתם עושים?

אני לא מדבר על ה250 שזה אולי יקר אבל זה לא יהרוג אף אחד. אני מדבר על החליפה. עד כמה אתם הייתם מוכנים להוציא על חליפה? או אולי להשכיר?

i l0ve u

New member
אממממ...

לא נראה לי שזה צריכה להיות שמלת חתונה חחח כאילו שאני הכלה או משו... אני לא יכולה לדבר איתך בסכומים אבל לא נראה לי שאני יוציא יותר מ-1000 שקל על שימלה זה כבר אין מצב...... ועוד 1000 זה מקסימוםםם אם יהיה לי בכלל כסף חחח

O Boy

New member
קצת קשה לי לדעת כמה הייתי מוציא...

אבל אם הייתי עומד לפני נשף סיום, ואני יודע שאני לא נראה היחיד שהשקיע, לא היה אכפת לי להוציא סכום רב. אחרי כ"כ הרבה שנות לימודים מגיע לנו לדפוק הופעה, אבל ממש הופעה, אני לא מדבר איתכם על סתם משהו יומיומי (קסטרו מן, דיזל, לי קופר, דולצ'ה גבאנה) אלא על הרבה יותר מזה
וכן, גם לימוזינה לבנה לא תזיק... חחח...

dark eyes

New member
תראה אם

היה לי ממש חשק אז זאת לא בעיה למצוא משהו בסכום של 1000 שקל, אני מנחש לנשף סיום זה המינימום שאני יוציא, אני לא אתפשר על חליפה יפה ולא פחות מאלף שקל אני ימצא... אני מנחש שאלפיים שקל או יותר אני יוציא על בגד.. ומכונית אני אבקש מאבא שיזמין את הלימוזינה, זה פחות סיפור

אור...

אם דולצ'ה & גבאנה אתה לובש ביומיום אז מה אתה לובש למסיבות
נווווו תעשה לי טובה.. אני עוד לא ראיתי מישהו 1 שבא עם דולצ'ה וגבאנה לבצפר
אפילו סתם ככה ברחוב לא ראיתי מישהו\מישהי עם דולצ'ה וגבאנה.. אני לא מאמין שמישהו (חוץ מהמיליונרים) יוציא מאות ואפילו אלפי שקלים בשביל חולצה והוא ילך איתה לבצפר.. חחח.. לא נראה לי..

הבנו שזה נראה לכם מוגזם!!!

ושאתם לא מבינים מאיפה הם מוציאים את הסכומים האלה אבל לכל אחד יש את השיקולים שלו, ואם להוציא 3000 שקל על איזה בגד זה מה שמעניין אותם אז שיהיו בריאים וזהו!!! שיהיה להם בכיף לדעתי כל השיחה הזאת מיותרת!

בזבוז של כסף....

אני לא חושב שמשתלם להוציא כאלה סכומים גם אם יש לכם פגישה עם מלכת אנגליה. ולמה? כי אפשר למצוא דברים שהם יפים באותה מידה או טיפה פחות יפים במחיר נמוך בהרבה

KarinDi

New member
מנסים למכור עיתונים

הייתי במסיבת הסיון המדוברת של "בליך", וממש ממש נסחפו כתבה בעיתון. חלק יחסית קטן מתלמידים קנו בגדים ב3000 שקל או הגיעו בלימוזינה. אני אישית, כמו גם רוב החברות/חברים שלי הגענו עם בגדים שהיו לנו בארון, חגיגי אבל בלי הגזמה, במכונית של אחד מאתנו, שהיא, בעדינות טרנטה. בנשף עצמו לא נתנו לנו להיכנס לבריכה, הביאו משקאות זולים (כמובן שללא אלכוהול), מופע בידור סוג ז'. ולדעתי האישית היה די גרוע, הלכתי מהר. מי שנהנה ונשאר עד הסוף היה בעיקר מי שהגיע שיכור מהבית... אישית נסעתי מהנשף עם חבר שלי לטיול, לראות את הזריחה ואז לארוחת בוקר ונהניתי הרבה יותר! ושווה מאוד לסיים י"ב, אבל ממש לא בגלל המסיבה, אלא בגלל החופששששששששש

adiko

New member
מצטער אבל כנראה לא שומעים שם על זה

מיתון אצלי בבית ממש לא ,חס וחלילה אני כל יום בשופינג ... זה מה שזה נראה שם

Saucy Girl

New member
אם ככה חוגגים את סיום ביה"ס-

איך תחגגו חתונה? זה לא יהיה משעמם? כי חגגתם את זה שסיימתם תיכון. זה לא נראה לי כיף להוציא אלפי שקלים על שמלה ממלמלה, פייאטים ותסרוקת כאילו כלב חירבן לי על הראש. ויש ילדים שהמצב הכלכלי ממש לא מאפשר לקנות את כל זה. חבל שיש כאלה שלא מתחשבים.

Saucy Girl

New member
אה, ושכחתי להוסיף-לדעתי

טוקסידו זה כזזזזזזזזזזזזה מכועעעעעעעעעעעעעער!!!!! אני פשוט לא אוהבת את זה! יותר יפה ג'ינס וחולצה צמודה.

עזבי משעמם.......זה דפוק!!!

לפי דעתי מי שמוציא כאלה סכומים על בגד הוא טמבל

למעלה