אם זה מחוך, אז זה כנראה אומר גם בלי שרוולים, אז זה לא חם. איזה שמלה תהיה נוחה לך? מתי החתונה? הכי חשוב שתלכי על משהו שנוח לך. לדעתי, אין הבדל משמעותי, ולא יהיה לך חם במיוחד עם מחוך. גם לי יש שמלך מחוך...
תלכי קצת עם השמלה, תרגישי אם יש מקומות ש``דוקרים`` או לא נוחים, או מגרדים (למשל קריסטלים על המחשוף, על העור החשוף יכולים להיות מגרדים עד טירוף... ותראי איך את מרגישה. אם משהו לא נוח - משנים אותו.
שמלת הכלה הנוחה ביותר היא כמובן שמלה ללא מחוך. לפעמים השמלה נוחה בהתחלה ואחרי כמה שעות מאוד לא נוחה... לפעמים את בכאלו ריגושים שאת אפילו לא מרגישה מה נוח ומה לא.. באמת שבתהליכי ההכנה אנחנו מנסים לעשות שהכל יהיה נוח נעים ויפה אבל, לא תמיד אפשר גם ליישם. אני בדעה שאם מרגישים יפה בשמלה גם ללא מחוך אז רצוי לוותר. אני בדעה שאם מחוך משפר באופן משמעותי את המראה אז שווה להיחנק ובלבד שאראה טוב. אבל זו דעתי האישית ואני ידועה כאחת שמוכנה גם לצום שבועיים רק בשביל שהחולצה שאני מתכננת לארוע מסויים תעלה עלי. (בסדר, אף פעם לא התעקשתי שאני נורמאלית במיוחד..
אני אישית בעד מחוך ``בכל מחיר`` אחרי מדידת מחוך נחשפתי לטלייה שלא היתה לי עד כה , וחזה שופע כי ניתן לרפד את המחוך. אז כמו שאתן יודעות שמלה אין אבל מחוך יש ועוד איך ! ועוד אנקונדה משעשעת : אני הולכת בלילה עם החוך ועושה לשורי הופעות.... הצעירה
בשבוע שעבר טיילנו נועה של רועי ואנוכי וחיפשתי שמלה מסויימת. בכל חנות שנכנסתי שאלו אותי מאיפה המחוך שלבשתי. נועה אמרה לי שאם הייתי מוכרת את זה הייתי עושה הרבה כסף ומאוד כדאי לי לחשוב על כיוון של החזקה סוגי מחוך וחיטוביות..... המחוך שלי מדליק באופן מיוחד כי הוא חזק מאוד ורך מאוד.. הוא עשוי בצורת שימלת מיני ולא צריך תחתונים ולא חזיה.. הבנת? אין סימנים אין כלום !! הגוף ארוז נפלא.. וככה איך שאני מידה 40 מוריד אותי בשקט בשקט ל38 ובמותניים אפילו ל36. אז עוד לא ראיתי אותו וכבר את צודקת...
יש את המחוך שלה. ד``א פעם ניסיתי מחוך, בגזרת בגד ים שלם. הוא היה מקסים ד``א. אדום עם טיפה תחרה, שהיה אפשר ללכת איתו עם או בלי כתפיות ולא התלהבתי מהעסק. אולי אני אביא לאמא שלי אחד? היא תיעלב?
זה בד מאד נעים. יש לי תחתונים כאלה. בכל מקרה - זה קצת פחות נוח מבלי, לא? חוץ מזה- אני ממש לא רוצה הרמה לציצים. יש לי מספיק. נראה לי שאני אמשיך עוד קצת בדיאטה. חוץ מזה-השמלה שאני רוצה היא צמודה, אז מחוך לא יכנס שם...