שמלה עם מחוך- הכדאי?

הנה לך סיפור על דיאטות

מנקודת מבט הומוריסטית הורסת. אחד המושגים המטריפים ביותר ששמעתי בחיי: בולימית סנילית - אוכלת ושוכחת להקיא... מצורפת כתובת

Sharon_1

New member
חיוך ענק מרוח לי על הפרצוף!!!

ואני לא מידה 46 ואפילו לא קרוב לזה....

בטוח. אבל אלו החולות על דיאטות

כמוני, מעל 44 ק``ג נראה להן בדרך להשמנה....... אני כל הזמן על המשמר. לא אנורקסית, אבל די קיצונית בגישה שלי לדיאטה(נכון, בגלל עבר שמן במיוחד).

Sharon_1

New member
כל היום אני רק מחייכת בגללך... B-)

ומקווה שאני בדרך למטה...

דניאלה22

New member
תראי, קודם כל שיהיה לך נוח...בעצם..

מה אני מקשקשת? הרי אנחנו רוצות משהו יפה. אז אני בטוחה שבחרת משהו יפה, עכשיו, אם זה לא ממש גורם לך לסבל....אז זה לא נורא. תראי, הרי גם לסדר את הגבות עם פינצטה זה לא משהו כ``כ חביב ובכל זאת אנחנו עושות זאת, וזה משהו שבשיגרה. פה, אירוע של פעם בחיים.תהני ותהיי הכי יפה. אגב, גם אני לקחתי שמלה עם מחוך נפרד.

שירי71

New member
השאלה היא באיזה מחיר?

וזו שאלה ליעלי9 - איך הרגשת עם המחוך ומה נראה לך - האם תוכלי להיות איתו בריקודים? זה עניין מאד אישי וגם עניין של סגנון... גם אם האולם ממוזג, הרי ההתרגשות שתהיה לך ועצם הריקוד יעשו שיהיה לך מאד חם - תחשבי על זה!!!

^אפרת^

New member
לי הייתה שמלה עם מחוך וזה היה

לא נוח באופן קיצוני, ממש התקשתי לנשום, בעיקר בריקודים. המלצתי הכנה לןןתר על מחוך, אם הייתי בוחרת עכשיו כמובן שבלי מחוך.

תמרה*

New member
לי היתה שמלה עם מחוך

וכש``קשרו אותי`` לא נתתי לחנוק אותי. אז היה לי מחוך שעשה לי רחלה גזרה, והחזיק הכל (ויש הרבה מה להחזיק...) ןאפילו יכולתי לשבת ולנשום בלי מאמץ מרובה. בקיצור, אני ממליצה בחום

אפרת, עם גוף כמו שלך באמת שיכולת

לוותר על המחוך. הרי יש לך גוף ``פצצה`` בלי טיפת ק``ג מיותר..

אתי@

New member
חברה שלי לבשה מחוך בחתונה

ויומיים אח``כ היו לה סימני לחץ מתחת לידיים...

שרונס

New member
בעיה קשה בענייני מחוך!

אני מה שנקרא, מאוד נשית, דהיינו שמנה. אני גם מאוד גבוהה אז בדרך כלל זה מתאזן. עם זאת, שמלת החתונה שלי זה הבגד הראשון שצמוד למעלה שאי פעם לבשתי. התופרת שלי הציעה שמלת מחוך והיא תבנה את המחוך בתוך השמלה עם עצמות (המקלות האלו מפלסטיק). האם זה מאוד לא נוח? האם יותר כדאי לתפור שמלה בלי מחוך וללבוש מחוך כמו שאלבכרי תיארה, מתחת לשמלה ובלי עצמות? חוץ מהחלק העליון שיהיה עם מחוך, חשבתי גם לקנות חגורת בטן מאחר והבטן והירכיים זקוקים לתמיכה, בייחוד בריקודים. האם כדאי לי לשקול קניית מחוך מלא מהירכיים ועד למעלה במקום מחוך בשמלה וחגורת בטן? אני פשוט לא כל-כך מתמצאת בענייני מחוכים... אני לא יכולה לעשות דיאטה משיקולים בריאותיים וגם החבר שלי מתחלחל כל פעם שאני מורידה שני קילו... עם זאת, אני לא רוצה למות מחנק בחתונה שלי... מה אתן אומרות? שרון.

סרינה

New member
שאלה קשה...

בחתונה שלי לבשתי לראשונה בחיי שמלת מחוך (עם תחתונית), ואפילו אני לא היכרתי את עצמי. מה שתמרה אמרה על הטלייה - כל כך נכון! (כשאוכל, אני אפרסם תמונה). מצד שני, בריקודים היא היתה מאוד מאוד לא נוחה, והיה לי ממש קשה לנשום (למרות שהיא לא היתה קשורה נורא חזק). בשלב מסוים החלפתי לשמלת הגיבוי שהבאתי (סתם מיני שחור, אבל אז כבר כולם ידעו שאני הכלה...), והעניינים השתפרו פלאים. אז מה עושים? לא הייתי מוותרת בשום אופן על המחוך - בסך הכל, לוקח איזה שעתיים עד שהריקודים מתחילים, ובינתיים הרושם בהחלט נעשה. אבל אם את הולכת על זה, תשקלי ברצינות להביא עוד משהו להחליף אליו, לשלב שממילא כולם כבר יחפים, האיפור נזל והשיער התפרע (לא להיבהל - חוץ מהיחפנות, לא קרה לי שום דבר מהדברים האלה...). בהצלחה! ס. נ.ב., נכון הפורום החדש הזה פשוט נהדר?

למעלה